Şimdi Ara

Kia Proceed GDI GT. Nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane proceed gdi gt almayı düşünüyorum araç 85 bin TL.

Manuel 200 Beygir 0-100 değeri 7.5 saniye civarlarında. Şehir içi 10 litre yakıt tüketiyor.

Bu araç ile ilgili ne söyleyebilirsiniz kullanan bilen var mıdır ? Yerine aynı performansta alınabilecek ne var aynı fiyata ?

• "Şehir içi 10 litre yakıt tüketiyor."

Güzel espri
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    7.5 saniyelik 0-100 değerini ve 200 beygiri sürekli kullanırsa 15'in altı imkansız tabi de normal kullanımla 10 litreyle rahat gezebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığına satamazsin sanırım 2. Elde

Yakıt 10 litre olayını unutabilirsin en az + 3, 4 litre ekle yağın iyisi filtresi güzel olsun kaskosu sigortası yakıtı dediğin zaman aylık bir yarış atı beslemiş gibi masraf cikartir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 1 Temmuz 2019; 17:59:2 >
  • Tipi on numara. 200 beygire ve ağırlığa göre yavaş bir araç. Önden çekişli ve 0-100 denenelerinde lastiklerin sardığını söyleyenler vardı yurtdışı sitelerinde. Ben de düşünmüştüm bir ara ciddi ciddi. Sonra vazgeçmiştim. Dopdolu bir araç. Normal koşullarda tahminim 9-10 lt arası tüketir. 20 beygiri sürekli kullanacak yol yok TR de maalesef. Her yer radar doldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Aldığına satamazsin sanırım 2. Elde

Yakıt 10 litre olayını unutabilirsin en az + 3, 4 litre ekle yağın iyisi filtresi güzel olsun kaskosu sigortası yakıtı dediğin zaman aylık bir yarış atı beslemiş gibi masraf cikartir
    Alan ikinci el olarak alacak zaten. Bu arkadaş alıyorsa ondan da başkası alabilir.

Ben bugüne kadar aldığı arabayı nüfusuna geçireni görmedim duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Klavye hatası aldığına satamazsin olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

7.5 saniyelik 0-100 değerini ve 200 beygiri sürekli kullanırsa 15'in altı imkansız tabi de normal kullanımla 10 litreyle rahat gezebilir
    Benim aracım bile İstanbul trafiğinde kasa kasa 8 litre aşağısına düşemiyor kaldı ki 1500 kilo ve aktarması göreceli kötü bir araç 10 litre hayal olur. Normal kullanımla 11-12 altına düşeceğini sanmıyorum aşırı kasma ile 10 belki sanmıyorum ama hadi kimseyi kırmayalım.

Gerçi şimdi gelir amcasının kuzeninin dayıoğlunun 5.veliaht prensinden duyup da 7-8 litre şehir içi diyecekler
  • Bıraz apacılerın elıne dusmus gıbı, sarı sıtedekı ılanlara goz ucuyla baktım

• Mckhan kullanıcısına yanıt
    Eğer temiz bulursam en az bir 5 sene binmeyi düşünüyorum.

Yakıtı da veriler 9 civarı gösteriyor ben üstüne 1 litre ekledim.

Şu an seat leon 1.4 fr kullanıyorum. Aradaki fark 3 litre olsa, 10.000 km de 2100 tl yakıt farkı ediyor. Değer mi bilemedim şimdi.

Ama benzer fiyata benzeri araç yok. ?
  • Benzer fiyata muadil bir araç bulabilmen çok zor. İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan trafik ile uğraşırım diyorsan al. Araç oldukça geniş arka koltuklardaki yolcular da rahatlıkla seyahat edebilir. Beygire göre 0-100 az önden çekiş olduğu için evet sarma da yapabilir. Ama bu kadar dolu bir araç başka bir markada bulamazsın. Performans olarak üzmez sakin kullanımda en az 11 yakar daha düşük verilerde görebilirsin tabi kullanıma bağlı. Üzmez merak etme 3 yıldır kia kullanıyorum şuana kadar bir tanesi olsun beni yarı yolda bırakmadı elimde 4 tane kia var. İki ceed bir rio bir tane de sportage.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız leon 150 likse zaten gerek yok 0-100 değeri 8 saniye. 200 beygirin 7,5 saniye olması üzücü. 125 lik ise düşünülebilir. Aracın son sahibi olmazsınız o kesin lakin 10bin kmde 2100 tlye değmez o performans. Bide gündelik kullanacaksan hiç gerek yok.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde trafik yok denecek kadar az. 10 LT civarında dolaşsa sorun değil ama 15 olursa ona para dayanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Kullandığınız leon 150 likse zaten gerek yok 0-100 değeri 8 saniye. 200 beygirin 7,5 saniye olması üzücü. 125 lik ise düşünülebilir. Aracın son sahibi olmazsınız o kesin lakin 10bin kmde 2100 tlye değmez o performans. Bide gündelik kullanacaksan hiç gerek yok.
    Kullandığım araç 140 lık manuel hızlanmasından falan memnunum ama 4 kapı bir araç istemiyorum + çok görüyorum leon neredeyse herkeste var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.