< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ön tampon demiri değişmiş a3 alınır mı

-
-
Onarım yetkili servisde yapıldıysa alabilirsin. Expertize mutlaka sok bence.
-
Yetkili serviste yapıldığı için bu kadar yüksek çıktığını söylediler fiyatının. O kısmı tekrar detaylı öğreneceğim. Üsküdar pilot garage ya da Ümraniye tarcanlara gitmeyi düşünüyorum.
Ön tampon demiri şasiyi etkiliyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Etkilemez tampona darbe alınca yük tampon demirine biniyor. Benim araca arkadan daha önce hafif vurdular. Tampon ufak çatladı. Tampon demiri yamuldu. Dışarda servise götürdüm. Demiri düzelttiler değişmedi. Yetkili servis olsa değişirdi. Radyatör ve panel değiştiyse ozaman darbe fazla içeri girmiştir.
-
Radyatör yazmıyor ama panel değişmiş ekspertiz sonucuna göre hareket edeceğim artık
Astra j aracıma sis farından vurdular. Minicik bir hasar için yetkili servise bıraktım. Adamlar far ayağında çatlak var diyip farı...
Tampon demirinin köşesinde göçük oluşmuş diyip demiri.
İzinsiz-habersiz-sorgusuz çizilen çamurluğu boyamışlar....
Hesap soramadan adamlar servisi kapatıp gittiler (çekmeköy)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman ekspertiz görmeden yorum yapmak yanlış olur hocam, belki cidden küçük bir hasardır.
tampon demiri ve panel onemli parcalar degil. kaportada ve yuruyen aksamda bir hasar olmadigindan onemsiz bir kaza bu. ancak kayitli olmayan baska kazalari da olabileceginden mutlaka ekspertize sokun. yani gorunene degil gorunmeyene baktirmaniz lazim.
-
Mesela bu minik kazadan sonra araç iki kere ekspertiz gördü. Kimse de değişmiş vs demedi.
Ciddi bir şey yoksa takıpmayın. Dudullu tarcanlara götürün bu arada.
Yetkili serviste olması gerektiği gibi onarılmış. Yani hava yastığında falan problem olsaydı onlar da onarılırdı. Bence alınır.
-
Alınmaz… tampon demirine kadar vurmuş yani ağır hasarlı
Kaza alacaginiz adamda olduysa muhakkak aracin resmi vardir hasarli sekilde adamdan talep edin
Benim araçta ön tampon aşağı indi tampon demiri yamulmuş panjur ayakları va kırılmış, tampon demiri panjur vs bir iki parça daha değişti on tampon boya oldu 18bin TL hasar çıkardı Honda bence 15 bin hicbirsey değil benim arabada gözle görülür hiç birsey yoktu ufacık bir dokunma sonucu olmuştu.
15-20 km ile önden ya da arkadan vurun banko yamuluyor zaten. Darbeyi emmesi için var olan bir demir altı üstü. Eğer dediğin gibi olsaydı piyasada kayıtsız araç kalmazdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz nasıl kafasınız ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, buradan anlıyorum ki tampon demiri tamponun darbesini emmek için koyulmuş ve ufak bir darbede bile eğilebiliyor.
Zaten araç sahibi arabanın ilk sahibi ve kaskosuz hiç kullanmamış onları sorguladık. Plaka değişimi şahıs değişimi tür değişimi vs olmamış.
Kazada söylediğine göre lastiklerin azizliğine uğrayıp duramadığı için arkadan başka arabaya vurmuş.
Zaten tarcanlara sokmayı düşünüyorum ümraniye'de o yüzden sürekli foto at şunu at bunu at demedim ama kendisi bana doğuş kayıtlarını gönderdi.
Cuma günü aracı alıp tarcanlara göstermeyi düşünüyorum.
Grandlotus muhtemelen troll için cevap vermiş ama;
O tarz bir kaza yaptığını düşünmüyorum, umarım dediğiniz gibi çıkmaz. Zaten benim merak ettiğim expertize sokmaya değer mi kısmıydı. Bence denemeye değer.
-
Tampon demirinin ayaklarının nereye bağlandığından haberiniz varmı?
-
tekrar etme ihtiyaci hissediyorum, bu kaza zaten yetkili serviste yapilmis ve kayitli. yazilandan farkli bir seyi yok ve onemsiz. kaskolu bir araba yetkili servise girdimi en ufak degisme ihtimali olan her sey degisir. bu kazaya takilmayin, tarcanlar zaten herseyine bakar tabii ama ekspertizin amaci baska birsey varmi olmali. ilk sahibi ve surekli kaskolu olmasi bu ihtmali cok dusurse de en azindan aklinizda soru isareti kalmaz.
mesela kapisi cizilmistir, adam kaskodan yaptirmak ister arkadaslari bunun icin kasko bozulmaz diye ikna eder avuc ici kadar yer lokal boyanir arac acisindan onemide yok ama siz bunu bilmeden alirsaniz yarin obur gun satarken basiniz agrir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 5 Ocak 2023; 13:26:14 >
Siz nasıl kafasınız ya
|
Alınmaz… tampon demirine kadar vurmuş yani ağır hasarlı
|
15-20 km ile önden ya da arkadan vurun banko yamuluyor zaten. Darbeyi emmesi için var olan bir demir altı üstü. Eğer dediğin gibi olsaydı piyasada kayıtsız araç kalmazdı.
|
Astra j aracıma sis farından vurdular. Minicik bir hasar için yetkili servise bıraktım. Adamlar far ayağında çatlak var diyip farı...
Tampon demirinin köşesinde göçük oluşmuş diyip demiri. İzinsiz-habersiz-sorgusuz çizilen çamurluğu boyamışlar.... Hesap soramadan adamlar servisi kapatıp gittiler (çekmeköy) |
Benzer içerikler
- laufen lastik kimin
- fiat egea
- ruhsat fotoğrafı göndermek tehlikeli mı
- baskı balata değişimi sonrası alışma süresi
- bmw f30 40.yıl paketi farkı
- mercedes-maybach s600 fiyat
- togg t10f özellikleri
- mg fiyat listesi 2025
- nio türkiye"ye gelecek mi
- mazda cx 90
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X