Şimdi Ara

Kendi işini kurarak zengin olmak istiyonmu ? [ÇOK BASİT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç yıl önce yurtdışına kuzenlerimi ziyarete gittim ve dikkatimi en çok seyyar arabalardaki sosisler çekti kuyruk bile oluşuyordu almak için bi sosis 2.5 euro ve baya bir kar olur bi sosis paketi bil egünümüzde 5 lira çeşitleri vardı dondurma hazırlarken gibi gibii üstüne dökmelik ketçap mayonez mısır taneleri soslar meyve parçacıkları çok değişikti dayanamayıp bende yedim hakikatten çok lezzetli parama acımadım ama dedim gider marketten alıp evde kendim yapardım kimse böyle düşünmüyor evdeki zahmetine kimse jatlanmıyor sosis süper türkiyedi adı goralı (: orda öektiğim bir resim :

Kendi işini kurarak zengin olmak istiyonmu ? [ÇOK BASİT]

Sen niye açmıyorsun derseniz ben şuanda öğrenciyim yıldız teknik üniversitesinde üniversite bitiminde belki açabilirmde...

İlginç bi anımda var led tabelalarla yazmışlar hot dog :D ben sıcak köpekmi yiyorlar sanmıştım fakat sosisli demekmiş :D

TÜRKİYEDE DAHA UYGULAYAN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pakatto -- 12 Mayıs 2011; 13:02:19 >

• Çiğköfte,mısır gibi olur,ilk önce iyi para bırakır sonra çil yavrusu gibi yayılır elinde patlar ama ilk bir kaç ay iyi para kazanabilirsin.
  • Hot dog burdakinler bilmiyor ve yemiyor ama aslında çok güzel bir şey ve yurtdışında herkesin yediği birşey. Buranın kokoreçi oranın hotdogu gibi
  • eve işte türkiyeye getirilse değdiğniz gibi patlar süper iş yapar ;)
  • bunun için çözüm bulurlar ama yayılmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Hot dog burdakinler bilmiyor ve yemiyor ama aslında çok güzel bir şey ve yurtdışında herkesin yediği birşey. Buranın kokoreçi oranın hotdogu gibi

sen nasıl olur da kokoreci hotdogla kıyaslarsın

kokoreç
  • Hot dog kokoreçe bin basar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olalala

Hot dog kokoreçe bin basar

Bana görede kokoreç hotdoga bin basar

Böyle demekle olmuyo herkesin kendi zevkine bağlı sosisliyide çok severim kokorecide
  • hotdog iyi diyenler kokoreç alır saçmalamayın bunun zevkle alakası yok master chef'e sorsanız g.tüyle güler size....
  • Kokoreç ne beyler yeniyormu?

Edit: Gördüm yeniyormuş.
  • 1.25 TL ye döner varken kimse girmez o işe,
  • Türkiye'de insanların Hot Dog'a rağbet edeceğini çok sanmıyorum, ama bir şekilde tutturulur moda haline gelirse olur tabi
  • Sen bu dil bilgisiyle tabelaya Hot Dog yerine sıcak köpek yazarsın.
  • Kim demiş Türkiye'de daha uygulayan yok diye. Ankara'da Bilkent Real AVM nin otopark katında var Hot Dog cu.
  • izmir alsancakta gördüm seyyar hotdog'cu hiç olmayan birşey değil uyanın beyler
  • O fiyatla batarsınız.
    İkeada bir ara 1 tl idi bata satılıyordu.
  • bir kaç gündür forumda bu hot dog işinin türkiyede yapılırsa patlama yaratacağı konuşuluyor ama arkadaşlar dışarı çıkmıyor musunuz hiç? iki üç haftadır istanbulda bulunmuyorum ama son iki haftadır izmirin hemen heryerinde tonla hot dog arabası gördüm... karşıyakada alsancakta konakta bornovada her yerde var zaten.... türkiye için yeni bir şey değil hot dog asla...
  • güzel iş yapar ama yinede ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.