Şimdi Ara

Kendi İşini Kurmak Mı? Maaşlı İşte Çalışmak Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence insan ömründe en azından bir kere ticareti denemeli.

• Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Kesinlikle
    Düşün şöyle kendi dükkanın olduğunu, seve seve gider çalışırım erkenden kalkıp. Ama işte ne kadar çok çalışırsan çalış aynı maaşı aldığın için başkalarının işinde olmak zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Düşün şöyle kendi dükkanın olduğunu, seve seve gider çalışırım erkenden kalkıp. Ama işte ne kadar çok çalışırsan çalış aynı maaşı aldığın için başkalarının işinde olmak zor geliyor.

Alıntıları Göster
    Kendi işin olmadan zengin olamassın.Maaşlı işte çalışırsan batmazsın
  • quote:

Alıntıları Göster
    Emir almayı sevmiyorum. Köle çalıştırır gibi şartlar olunca da başkasının işinde çalışmak istemiyorum. Şimdilik mecburum ama ilerde kendi işimi kurmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Pilgrim

Emir almayı sevmiyorum. Köle çalıştırır gibi şartlar olunca da başkasının işinde çalışmak istemiyorum. Şimdilik mecburum ama ilerde kendi işimi kurmak isterim.

Alıntıları Göster
    Gelelim altın soruya..

Kendi işimizi yapalım yapalım da ne yapalım??

Ticaret bu tabi ki risk olacak, ama az riskli neler yapabiliriz. Dökelim inci fikirlerimizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: futuristt

Gelelim altın soruya..

Ticaret bu tabi ki risk olacak, ama az riskli neler yapabiliriz. Dökelim inci fikirlerimizi..

Alıntıları Göster
    bu konu tam benlik bayadır düşünüyorum ne yapsam dıye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Kendi işin olmadan zengin olamassın.Maaşlı işte çalışırsan batmazsın

Alıntıları Göster
    imkanım olsa kesinlikle kendi işimi kurardım..
  • quote:

Gelelim altın soruya..

Alıntıları Göster
    Ben bi ara öyle bir sıkıldım ve usandımki sokakta arkadaşlarla ortak olup süt mısır satmayı düşünmüşlüğüm bile var

• Kendi işini kurmak tabiki 3-4 yılda milyon tl lik işler yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Ben bi ara öyle bir sıkıldım ve usandımki sokakta arkadaşlarla ortak olup süt mısır satmayı düşünmüşlüğüm bile var

Alıntıları Göster
    kendi işimi kurmayı çok isterim, fakat kuracağım işi en iyi şekilde yapmak için para gerekli, bu işlerden para olmadan para kazanılmaz.

kısacası maaşlı işte biriktirip kendi işine yatırıp yapabilirsin.

• quote:

Gelelim altın soruya..

valla ben şöyle cadde üstü bir bilgisayarcı açmayı düşünüyorumda sonra diyorum koca koca marketler avmler anca mahalleliye 3kuruş bişi satarsak satarız o kadar.Zaten altın kural kendi işin oluyosa vergi kaçıracan yoksa o iş yürümez yurtdışı baglantın olcak getircen bişeyler burda satcan veya direkt üretici firma olucan (küçük üreticimi olur lan diyenlere: Pastane,Fırın,Marangoz vs) Tabi bi işe giriyosanızda bilgi birikiminizin olması lazım sonra evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Valla bana sorsalar kendi plakamı alıp taksici olurumda bi bursa plakası 350-400bin lira

• quote:

quote:

Gelelim altın soruya..

valla ben şöyle cadde üstü bir bilgisayarcı açmayı düşünüyorumda sonra diyorum koca koca marketler avmler anca mahalleliye 3kuruş bişi satarsak satarız o kadar.Zaten altın kural kendi işin oluyosa vergi kaçıracan yoksa o iş yürümez yurtdışı baglantın olcak getircen bişeyler burda satcan veya direkt üretici firma olucan (küçük üreticimi olur lan diyenlere: Pastane,Fırın,Marangoz vs) Tabi bi işe giriyosanızda bilgi birikiminizin olması lazım sonra evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Valla bana sorsalar kendi plakamı alıp taksici olurumda bi bursa plakası 350-400bin lira

Alıntıları Göster
    şimdi şu var milletin ağız kokusunu çekeceksen herkesi çekip cevirecek yöneticilik kabiliyetin varsa kendi işin ama yok ben kimseyi iplemem işime bakar mesaimden sonra karışmam dersen maaşlı bir iş derim şu var yönetici olmak biraz genişlik ister tölerans ister zaman vermen gerekir adam işini yapmaz kovarsın kritik kararlar verirsin geleceğin hakkında ancak maaşlı olarak çalışırsan sadece kendi işine bakarsın sana o günlük verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırsın bence ikinci secenek ban uygun geliyor

• quote:

quote:

Gelelim altın soruya..

Alıntıları Göster
    Maalesef Türkiye'de büyükler her iş dalına girdiği için artık esnaf kavramı yok olmakta. Bir market tüketicinin her isteğine cevap verir nitelikte oldu. Gittikçe büyüyen marketler küçük esnafın perakende satışını neredeyse bitirdi. Bence hükümet buna bir sınır getirmeli yoksa işsizlik ve kölelik (bana göre 1000 tl civarında verilen maaşlarla çalıştırılan insanlar) gittikçe artacak.

Yapılabilecek işler hakkında fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

şimdi şu var milletin ağız kokusunu çekeceksen herkesi çekip cevirecek yöneticilik kabiliyetin varsa kendi işin ama yok ben kimseyi iplemem işime bakar mesaimden sonra karışmam dersen maaşlı bir iş derim şu var yönetici olmak biraz genişlik ister tölerans ister zaman vermen gerekir adam işini yapmaz kovarsın kritik kararlar verirsin geleceğin hakkında ancak maaşlı olarak çalışırsan sadece kendi işine bakarsın sana o günlük verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırsın bence ikinci secenek ban uygun geliyor

Hocam kendi işçisinin sigortasını 6 sene sonra yeni yapıp işçisi hakkını arayınca hile hurdaya başvuran işverenler var bu ülkede. Dürüst adam kazanamıyor. Bu devirde çalış çırpanlar geliyor bir yerlere. Yoksa o godomanların ağız kokusunu çekiyoruz. Olay bu.

• quote:

quote:

Hocam kendi işçisinin sigortasını 6 sene sonra yeni yapıp işçisi hakkını arayınca hile hurdaya başvuran işverenler var bu ülkede. Dürüst adam kazanamıyor. Bu devirde çalış çırpanlar geliyor bir yerlere. Yoksa o godomanların ağız kokusunu çekiyoruz. Olay bu.

o zaman ağzı kokusunu çekmemek için iyi bir uni den mezun olup kendini geliştireceksin yurtdısında mba falan yapacaksın ki onlar senin kölen olsun

• quote:

quote:

quote:

o zaman ağzı kokusunu çekmemek için iyi bir uni den mezun olup kendini geliştireceksin yurtdısında mba falan yapacaksın ki onlar senin kölen olsun

Alıntıları Göster
    Kendini işini kurmaya yetecek kadar parayı maaşlı işte kazanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Kendini işini kurmaya yetecek kadar parayı maaşlı işte kazanmak.

Alıntıları Göster
    Yattığımız yerden para kazanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Yattığımız yerden para kazanmak.

Alıntıları Göster
    Merhaba.Babamdan yola çıkarak söylüyorum. Allah'a Şükür , HAMDOLSUN , Türkiye şartlarında çok çok iyi yaşıyoruz ama TİCARETTE EĞER ORTAK İŞ YAPACAKSAN PARANI ŞİMDİDEN SOKAĞA AT VEYA FAKİRHANELERE BAĞIŞLA ÇOK DAHA KAR EDERSİN O KADAR SÖYLÜYORUM... Ben uzun süre bir iş açmayı veya biriyle ortak olmayı düşünmüyorum.Güzel bir birikim yaptıktan sonra -Ev - Araba - 5 sene çalışmasamda , yetecek kadar para biriktirirsem ancak o zaman ticarete atılırım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Merhaba.Babamdan yola çıkarak söylüyorum. Allah'a Şükür , HAMDOLSUN , Türkiye şartlarında çok çok iyi yaşıyoruz ama TİCARETTE EĞER ORTAK İŞ YAPACAKSAN PARANI ŞİMDİDEN SOKAĞA AT VEYA FAKİRHANELERE BAĞIŞLA ÇOK DAHA KAR EDERSİN O KADAR SÖYLÜYORUM... Ben uzun süre bir iş açmayı veya biriyle ortak olmayı düşünmüyorum.Güzel bir birikim yaptıktan sonra -Ev - Araba - 5 sene çalışmasamda , yetecek kadar para biriktirirsem ancak o zaman ticarete atılırım ...

Alıntıları Göster
    sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa???

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.