Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu o paylaşımı espri amaçlı yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenan Sofuoğlu o paylaşımı espri amaçlı yapmış

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ayaklarını üzerine uzattığı masanın yanında duran danışmanlarını fotoğraflayıp, 'Emirerlerim' notuyla paylaştı. Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine yine sosyal medyadan bir açıklama yaparak, "Siyasete espri katmak istedim. 4 dakikada kaldırdım" dedi.

Dünya Motosiklet Şampiyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Meclis'te ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanları Semih Bostanlıoğlu ve Levent Yaman'ın yer aldığı fotoğrafı, üzerine 'Emirerlerim' notu yazarak İnstagram hesabından paylaştı.

Ancak bu paylaşım, kısa sürede büyük tepki çekerek, 'trend topic' oldu. 4 dakika sonra paylaşımı kaldıran Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından eleştirilere yanıt veren bir açıklama yaptı.

Fotoğrafla siyasete espri katmak istediğini belirten ve eleştirilerin yanlış anlamalar üzerine yapıldığını ifade eden Milletvekili Sofuoğlu, açıklamasında "Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım, kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiye vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu o paylaşımı espri amaçlı yapmış

Kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Partiler, tek meziyeti motorsiklet sürmek olan birini aday göstermemeli.

İnsanlar, tek meziyeti motorsiklet sürmek olan birine oy vermemeli.

Tek meziyeti, motorsiklet sürmek olan biri milletvekili olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 27 Aralık 2018; 22:54:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Milletvekili birde bu adam böyle yapmacıklık mı olur.Herkes şov peşinde şov rezalet valla rezalet işini bilen işine saygısı olan üstelik birde kamu yararına çalışacak insan lakaytlık peşinde.Olmayın arkadaşım motorcu değil misin git motor programları sun git motorsikletleri incele senin işin nedir ya milletvekilliği ile şov yapacaksan orada yap kimse sana birşey demez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun espri anlayışı böyle ise artık cem yılmazı izlemeyi bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Aralık 2018; 23:44:29 >
  • Bir 1920’de acilan ilk meclise bakiyorum, bin zorluk icinde basta Mustafa Kemal Pasa onderliginde ankarada toplanip vatani dusmandan temizlemeye calisan her kesimden farkli dusuncelerde onurlu insanlar.
    Yokluk icinde savaslarla yogrulmus menfaat pesinde degil sadece ozgurluk icin mucadele eden mebuslar.
    Polatlidan dusman topcularinin sesleri isitilirken Ankaradan 1 adim geri gitmeyiz diyen, ya istiklal ya olum parolasiyla askerinin arkasinda duranlar.
    Bir de simdi (istisnalar haric) sadece menfaat pesinde ona buna yalakalik yapip bu herif gibi tepeden gelen emirle makami mevkisini hak etmeyen, kultur duzeyi dusuk, milletin derdini degil kendi ikbalini dusunen gorgusuz herifler.
    Yazik bu millete.
    Asıl emireri sensin. Milletin emrindesin.
    Ama suc sende degil seni o koltuga oturtanlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes kendi işini yapsın kardeşim şu ülkede ya. Motorcu musun milletvekili mi bi seçim yapsan artık?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adamdaki espri anlayışı zaten kişiliğini ortaya koyuyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kürsüye çıkıp iki laf edemeyen insanlar milletvekili oluyor

Orijinalden alıntı: webbie

Partiler, tek meziyeti motorsiklet sürmek olan birini aday göstermemeli.

İnsanlar, tek meziyeti motorsiklet sürmek olan birine oy vermemeli.

Tek meziyeti, motorsiklet sürmek olan biri milletvekili olmamalı.
    Aynı görüşün Canan Kaftancıoğlu için de geçerli mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.