Şimdi Ara

Ken Block Hayatını kaybetmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ken Block, karmobil kazasında hayatını kaybetti

https://tr.motorsport.com/rally/news/ken-block-karmobil-kazasinda-hayatini-kaybetti/10416517/

Arabalarla yaptığı hareketlerle herkesi kendine hayran bırakıyordu üzüldüm 😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 3 Ocak 2023; 11:25:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Adam yetenekli, cesaretli ve E34 m5 ile gazlayıp öldü kahraman oldu diye maganda statüsünden çıkaramıyoruz ne yazık ki..

Kendi aracınla 110km sınır olan yerde yol boş rahat diye 140'a çıkmakla, daracık caddelerde yüzlerce insanın arasında ölümüne drift atmak alaksız şeyler.. kendimizi onaylayacaz diye suç suçtur basitliğine indirgemeyelim mevzuları., etik ve sağduyu önce..

Bizim ülkede de çok yetenekli, çok cesur apaçi çakal çukal dolu.. gerçekten inanılmaz psikopatlar var ve yetenekliler de. ama E34 M5 romantizmine sahip değiller diye, Tipo ile basık scirocco ile estiriyorlar diye birisi dızo maganda, öbürü romantik cesur trafik gerillası olmuyor.. maganda magandadır.

Tevzadze diye birisini Ken block gibi profesyonel bir adamla bir tutmanız çok yanlış.

Adam trafikte magandalık yapıyor. BMW ile ters şeride girip adamların üzerine sürüyor. Peşpeşe araçlara makas ata ata gidiyor. Orada ailesi ile trafikte yol alan ya da karşıdan karşıya geçen birisinin canına kıyma ihtimali çok yüksek. Haaa şansa bala öyle bişey olmamış olmasi yaptığı şeyleri doğru kılmaz. Bakma o öldükten sonra hazırlanan belgesellere. Tabiki adamı sevenler trafik magandası diyecek halleri yok. Yapılanı meşrulaştırmaya çalışıyor hepsi.

Yaptıklarının savunulacak hiçbir yanı yok. Bildiğin trafik teröristi.

Ken block ise bu işi profesyonel olarak yapan. Yaptıklarını pistlerde, trafiğe kapalı alanlarda yapan birisi.

• Giorgio Tevzadze'den sonra bir efsanenin daha hayatını kaybetmiş olmasının derin üzüntüsü içerisindeyim. Üstelik otomobil ile değil kar motoru ile ...

• İyi Pilot Ölür diye bir söz var...

R.I.P diyelim...

• Hadi yaaa, üzüldüm. Ford Fiesta ile yaptığı şovlar efsaneydi.

Ford Fiesta öksüz kaldı  

• Şaka sanıyordum ciddi ciddi ölmüş. Baya bir üzüldüm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm..Wrc' de ayrı bir yeri vardı.

• Yolda giden adamlara kar yaramıyor. İlk gymkhana videosunu hayranlıkla izlemiştim. Yazık oldu, bir efsane daha gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Huzur içinde yatsın, duyunca inanamadım.

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    Tevzadze dediğiniz adam bu işleri sokak ortasında yapan bir manganda idi. Bizde D-100 üzerinde spin atan magandalardan farkı yok. Bu tipleri meşrulaştırmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Giorgi Tevzadze, St. Petersburg müzik okulundan mezun oldu fakat tutkularının peşinden gitti. D-100'de spin atan Suriyelilerle aynı kefeye koymamak lazım. İyi olmak yetmez parlamak gerek. Pist taleplerine karşılık alamadığı için protesto maksatlı trafikte videolar çekti. Yaptıklarını tasvip etmiyorum. Masum insanların hayatını tehlikeye attı. Ama kendini ve memleketi Tiflis, Gürcistan'ı dünyaya tanıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5D7FEFF2 -- 3 Ocak 2023; 16:5:2 >
  • Bu biraz subjektif bir yorum. Daha genel olarak bakılırsa devlet başkanlarından, forum adminlerine kadar her yerde ve herkeste hatalar görüyoruz. Hata insan doğasında olan bir şey ama bu elbette ki meşru hale getirilemez, hele ki Giorgio gibi birinin hatasını meşru hale getirme gibi bir durumum asla yok.

Benim kastettiğim ölen bu iki kişinin de direksiyon hakimiyetlerinin efsanevi olduğudur. D100 karayolunda sadece direksiyonu çevirip gaza basarak arabayı kendi etrafında çevirmeyi bir halt sanan aptallardan çok daha ötesinde bir direksiyon hakimiyetinden bahsediyorum. Eminim siz de taktir ederseniz ki standart bir sürücünün yapabileceğinin çok daha ötesinde kabiliyetlere sahipti bu kişiler. Bu da bence "Efsane" kelimesini hakediyor.

Öteki taraftan, özellikle duyar kasmak için yapılan çeşitli yorumları incelediğimde yorum yapanlara tek bir soru soruyorum; 750 beygir üzerinde bir araca sahip olsaydınız, hiç bir şekilde kuralları çiğnemeden 70 KM/H maksimum hızı olan yolda hız sınırlarını 1 KM/H dâhi aşmadan kullanır mıydınız? Eğer cevap hayır ise o zaman bu insanları yargılayabilecek bir seviyede değiliz demektir, bu ben dahil bu soruya "Hayır" cevabı veren herkes için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 3 Ocak 2023; 16:14:27 >

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Açar ara sıra izlerim hatta birazdan müzik de paylaşacağım ama kesinlikle katılıyorum. Ha zevkine makas atan maganda ha Tevzadze. Yetenekli veya değil masum insanların canına kastediyor sokakta. Bir yaya çıksa bir kedi köpek çıksa asla fren yapamaz.

https://www.youtube.com/watch?v=RavWKtqheXk&feature=youtu.be

• Çok ünlü insanlara kar sporları yaramıyor. Bu kaçıncı gerçekten üzücü.

Otomobilleri, şov gösterilerini sevdiren bir insandı.

• Ecel

Adam yetenekli, cesaretli ve E34 m5 ile gazlayıp öldü kahraman oldu diye maganda statüsünden çıkaramıyoruz ne yazık ki..

Kendi aracınla 110km sınır olan yerde yol boş rahat diye 140'a çıkmakla, daracık caddelerde yüzlerce insanın arasında ölümüne drift atmak alaksız şeyler.. kendimizi onaylayacaz diye suç suçtur basitliğine indirgemeyelim mevzuları., etik ve sağduyu önce..

Bizim ülkede de çok yetenekli, çok cesur apaçi çakal çukal dolu.. gerçekten inanılmaz psikopatlar var ve yetenekliler de. ama E34 M5 romantizmine sahip değiller diye, Tipo ile basık scirocco ile estiriyorlar diye birisi dızo maganda, öbürü romantik cesur trafik gerillası olmuyor.. maganda magandadır.

• Yazık olmuş çok iyiydi ;

Q Sportsyoutube
    Ken Block, rally car driving champion, action sports star, and DC Shoes co-founder is dead at the age of 55 following a snowmobile accident in Utah, Details surrounding the accident are not yet clear. Block's team, Hoonigan, released a statement on the tragedy ... saying, "Ken was a visionary, a pioneer and an icon. And most importantly, a father and husband. Of course, Ken was one of the most famous Rally car drivers in the world ... where he competed since the mid-2000s, finishing on the podium dozens of times. But, Block didn't just drive rally cars ... he also competed in motocross and skateboarding, amongst other action sports. He was also a competitive snowboarder. #kenblock #kenblockdeath #kenblocksnowmobileaccident Copyright Disclaimer under Section 107 of the copyright act 1976, allowance is made for fair use for purposes such as criticism, comment, news reporting, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.
    https://www.youtube.com/watch?v=IdmWZ1vJG1Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperVeloceJota

Adam yetenekli, cesaretli ve E34 m5 ile gazlayıp öldü kahraman oldu diye maganda statüsünden çıkaramıyoruz ne yazık ki..

Mesajımda da yaptığı hareketi meşrulaştırmadığımı hele ki öyle bir adam için asla meşrulaştırmadığımı yazmıştım, ben yurdum insanına bir şeyler anlatırken tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmaya alıştım bu forum sayesinde.

E34 M5 sevgim, hele ki drift sevgim asla yok. Aksine yolu tutan otomobil severim. Lakin çuvaldızı önce kendimize batırmalıyız, bir şey etik değilse bunun azı veya çoğu olmaz. Ben az çaldım bu doğru bir davranış diyemeyeceğimiz gibi ben hız kurallarını az aştım da diyemeyiz ortada bir yanlış varsa azı çoğu olmaz, yanlış yanlıştır. Zira bu gün size küçük gözüken yanlışlar o seviyeye geldiğiniz zaman o kadar artar ki, bu gün 110 km/h’lik boş yolda 140 ile giderken yarın ferrari alıp 200 ile gitmeye başlar ve bunu küçük bir suç olarak görürsünüz kaldı ki 22 senede ülkemizin geldiği durum da tam bunun özeti sayılacak nitelikte bir ders.

Ben kendi adıma açıkça söylüyorum, ben birine bir konuda bir şeyler tavsiye ederken, o konuda kusursuz olduğumdan emin oluyorum eğer emin değilsem de kimseyi yaftalamıyorum, siz de aslında kusursuz olmadığınızı söylüyorsunuz ama kendi adınıza adeta “küçük günahlar” olarak görüyorsunuz bu durumu. Bu yanlış bir hareket hepimiz için.

Tekrar edeyim, ben adam maganda değil demiyorum. Ben direksiyon hakimiyetini çok beğeniyorum. Hakeza Türkiye sınırları içerisinde de FastDrivers adıyla bilinen Emre arkadaşımızın sürüsüne hayranım. Maganda mı? Evet maganda ama ben direksiyon hakimiyetini seviyorum. Bunu kavramak zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 3 Ocak 2023; 17:58:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gerçekten üzüldüm, efsane bir sürücüydü. En son elektrikli audi videosunu izlemiştim, herhalde vegastaydı. Muhteşemdi.
    Huzur içinde uyusun…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tevzadze diye birisini Ken block gibi profesyonel bir adamla bir tutmanız çok yanlış.

Adam trafikte magandalık yapıyor. BMW ile ters şeride girip adamların üzerine sürüyor. Peşpeşe araçlara makas ata ata gidiyor. Orada ailesi ile trafikte yol alan ya da karşıdan karşıya geçen birisinin canına kıyma ihtimali çok yüksek. Haaa şansa bala öyle bişey olmamış olmasi yaptığı şeyleri doğru kılmaz. Bakma o öldükten sonra hazırlanan belgesellere. Tabiki adamı sevenler trafik magandası diyecek halleri yok. Yapılanı meşrulaştırmaya çalışıyor hepsi.

Yaptıklarının savunulacak hiçbir yanı yok. Bildiğin trafik teröristi.

Ken block ise bu işi profesyonel olarak yapan. Yaptıklarını pistlerde, trafiğe kapalı alanlarda yapan birisi.

• tadında bırakmadı ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.