"Ben kendi adıma açıkça söylüyorum, ben birine bir konuda bir şeyler tavsiye ederken, o konuda kusursuz olduğumdan emin oluyorum eğer emin değilsem de kimseyi yaftalamıyorum, siz de aslında kusursuz olmadığınızı söylüyorsunuz ama kendi adınıza adeta “küçük günahlar” olarak görüyorsunuz bu durumu." Evet böyle görüyorum ve böyle de.. Daracık caddelerde hayvanlar gibi drift atıp, defalarca kaza yapıp, insanların hayatını alenen tehlikeye atıp, en sonunda da arabanın içinde geberip giden apaçi ile boş çift şeritli yolda müsait olunca hız sınırını bir miktar aşan adamın zerrece, noktaca alakası bile yok.. Hiç bir şekilde kusursuz olmak durumunda değilim bir konuda yorum veya tavsiye de bulunurken, insanda kusursuzluk diye bir şey yoktur.. çocukken marketten sakız çaldım diye güç yetki eline geçince trilyonları götüren, milyonların hakkını götüren adamlara ses etme demek bu. Benden size hem son mesaj hem de bir hayat tavsiyesi, her yumurtayı asla aynı sepete koymayın, her şeyi siyah-beyazdan ibaret düşünüp de böyle düşünüp kararlar almayın çünkü değil.. |
Ken Block Hayatını kaybetmiş (2. sayfa)

-
-
Eline koluna sağlık. Çok güzel bir açıklama yazmışsın. Tevzadzeyi savunan arkadaş muhtemelen haksız olduğunu anladı ama kendini bir yerde haklı cikarmak için alakasız yazılar yazmaya başlamış. Savunduğu şeyin yanlış olduğunu farkedip tepki çekebileceğini düşünmemiş. Muhtemelen beğeni alayım diye düşüncesizce yazmış. Millette eleştirince hatasını kabul etmek yerine kızgın yağ gibi üste çıkmaya çalışmış ama daha çok sıvama modu olmuş bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işi üstünde ölmemişki. şahsi gezerken ölmüş.
-
haklı noktalar var fakat o dediğiniz kişi tevzadze ile ana yolda 10 kere kapışsa 1 kere bile geçemez
-
Birisi trafik teröristi diğeri ise yaşayan efsane ken block. Caddelerde trafik terörünü meşrulaştırmanız bile saçma
Geçen Turbo Killer dinlerken focus videosuna denk gelmiştim güzel bir uyum olmuştu hatta videoyu indirip direk müzikle montajlamıştım adam o gün ölmüş.
-
Schumacher'da kayak yaparken pert olmuştu. Ken Block iyi bi abiydi 1.25 Fiesta ya biniyodu gariban. Eşinin de 1.33 Auris i vardı.
Böyle delikanlıya pamuk mu tıkanır...
Ken Block un ruhu hesap acıp gelmiş kaçın
Ruhlar aleminden ferru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X