Bunların kuşağı ölmeden, Türk milletine rahat yok. 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1755151645904683178?s=20 |
Kemal Kılıçdaroğlu: “Siyaseti bırakmadım”

-
-
Aynı konuyu bende açmıştım.
KK ye çok kolay bir soru soruluyor aslında :D
Serbestiyet'ten gazeteci Hilal Köylü'ye konuşan Kılıçdaroğlu'na "CHP genel başkanlığına dönmek gibi bir planınız mı var?” diye soruldu. Verilecek cevap HAYIR ben siyaseti bıraktım kurultayı kaybettim olmalı dimi ! Verilen cevaba bak.
Kılıçdaroğlu konuya ilişkin, "Siyaseti bırakmadım. Her gün vatandaşlarla, ziyarete gelenlerle görüşüyorum. Belli konularda daha derinlikli düşünmeye zamanım var. 15-20 günde bir felsefeciler ve sosyologların da aralarında olduğu bir akademisyen grubuyla Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Gazetelere makaleler yazıyorum, analizler yapıyorum. Çocuklarla, torunlarla zaten hep beraberiz. Selvi Hanım’la da tiyatroya gittik bir-iki kez." ifadelerini kullandı.
Ne alaka şimdi :D Genel başkanlığa dönecen mi dönmeyecen mi soru ! Siyaseti bırakmadım demek ben dönecem demek.
Not: CHP seçmenine hayırlı olsun. Demokrat dedemiz yerel seçimler kaybedilsim geri gelecem demiş gibi okudum ben.
https://forum.donanimhaber.com/kilicdaroglu-ndan-flas-aciklama-siyaseti-birakmadim--157981111
-
Umarım bu da bir parti kurar görür %48in anca %3ünün falan şahsına oy verdiğini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke sonsuza dek bıraksan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kemo ve özel CHP'yi secimleri kaybedecek şekilde dizayn etti
İmam ve mansur kaybedince partiye güçlü bir şekilde donecektir hatta genel baskan olacaktir belki
Chpnin mamasini birakir mi dersim lobisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran var mal varlığın var, şurda kaç yıl daha yaşayacaksın, keyfine bak gez toz eğlen.
Chp mi kaldı Allah'ını seversen...
-
Biz senden razıyız pirom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 8 Şubat 2024; 11:54:35 > -
adam haklıymış fredinin kabusu oldu.
-
Trollere malzeme lazım, hala fosilleri kemiriyorlar...
-
Gazlama videolu bi dayı vardı rolling yapıyorlar, o aklıma geldi...
"Erken oturdun ama olsun, bu da sana boru olsun, bırakmaaaa, sakın bırakmaaaa" diye.
-
Malum kesimin senin gibi bir karizmaya, vizyona ihtiyacı var.
Sakın bırakma.
85 milyonluk ülkede ana muhalefet için bulunmaz nimetsin sen.
-
Siyaset seni bırakmış. Hala daha neyin davasındasın.
İstesen de bırakamazsın zaten CIA seni o koltuğa boşuna oturtmadı.
BOP'un ara elemanları.
Bu adamın artık gazeteci olup köşe yazma zamanı geldi, daha fazlası anca allah üstüne toprak yığdırsın fosil seni..
-
dedem sal bizi be git torun sev
-
Sanki KK bıraksa siyaseti akp kaybedecek. Kim gelirse gelsin, Allah benden ömrümü alsın reise versin diyen tayfa olduğu sürece akp kaybetmez.
-
Demle hdp le alaksını kessin daha, milliyetçi olsun ,y-dersim kadrosu defedilsin, dindar kısmada saygısı olsun kesin kazanırdı..
Mesala ince chp yi dizayn edebilseydi gücü yetseydi çoktan cb di şuan.
Bu haline halk aç kalır yine oy atmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2024; 21:22:0 >
Benzer içerikler
- togg boykot mu
- boş oylar kime gidiyor ysk
- fulbright bursu alan türkler
- türev integral kalktı mı
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- bitcoin haram mı diyanet
- tiktok erişim engeli
- togg kampanya mart 2025
- disney plus reklamlı
- binance kimlik doğrulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X