Şimdi Ara

Kaza yaptim masraf ne kadardir tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar ford fiesta ghia 2001 model aracimla h100 kamyonet gecerken bayir yukari kalkista araca yan arkadan carptim. Arkadaslar foto ekleyecegim suclu benim tutanak vs tutmadik neden bilmiyorum. Eleman foto falan cekti gitti sonrasinda. Ilk aracim ve alali iki gun olmustu. Bursa da yasayan aekadaslar bilir. Cekirge devlet hastanesinin orda bayirda meydana geldi. Sol on camurluk gitti sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün almadın mı sen turgay çamurluk istiyor bide tampon ucuza bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 10 Ekim 2015; 0:23:44 >
  • Evimizin yakınında olmuş kaza. Geçmiş olsun, trafik sıkıştığı zaman o rampadan uzak durup dikkaldırım tarafından dolaşıyorum genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim hocam acikcasi yeni aldim araci ilk kazam cana gelecegine mala gelsin artik daha dikkatli olurum. Masraf ne cikae acaba tanidigim kimse yok sanayiden arastiracagim artik.. Icime dogmustu aslinda olacagi :) @KöfteSuyu @RevivaL

Foto attim Gorkem bak bakalim

• gecmıs olsun sıkmayın canınızı tamır olur bısıyde olmaz mıllet pert arabayı toplayıp bınıyor kaporta dısında bı hasar yok gıbı zaten
  • Geçmiş olsun Coming efendi, araba sürmek öyle dustta sağa sola pusmaya benzemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu akşam 9 gibi o yoldan geçtim geçmiş olsun. aracı yeni almışınız sigorta varmıydı ?. tutanak tutulsa ne farkederki sigorta fiyatı direk 2-3 kat artıyor. o para sizden bi şekilde çıkıyor.
    önemli birşey yok tamiri fazla para tutmaz.
  • Oncelikle gecmis olsun, camurluk duzeltilebilirse cok masraf cikmaz(200-300lira belki) ancak duzeltilemezse cikma parca + boya lazim, tampon onartilir oda 100-150 tamamdir

• Geçmiş olsun kaputu iyi kurtarmışsın yine camurlugun düzeltilecek hali kalmamış sadece çamurluk değişecek o kadar fazla bişey tutmaz

• Çamurluğu degistir tamponu boyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 10 Ekim 2015; 7:54:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar ilk kazam oldugu icin nereye gidilir bilmiyorum. herhangi bir kaportaci bunu halleder mi yoksa ford servisine mi gitmeliyim? Pazartesi gunu gidecegim.
    Birde son birsey danisacagim benum hakli cikma durumum var mi acaba. Adam evraklarim yok dedi ararim sonra dedi gitti. Ben cikarken o soldan saga dogru gecis yaparken oldu. Kurtardim dedimm ama maalesef :)

• Coming kullanıcısına yanıt
    sanayiye giderseniz anlamadığınızı anlayıp kandırmaya çalışabilirler.tanıdık birini bulun mutlaka.Geçmiş olsun.çamurluk değişecek farda da kırık olabilir tampon onarıma gidip boyanacak.500-700 lira arası masraf var.Geçmiş olsun.
  • takriben 1200-1500 arası bir şey tutacaktır. geçmiş olsun
  • Sanayiye gitmeyin . Sanayide esnaf diye bir şey kalmamiş artik herkes birbirini öpme peşinde.

Eş dost çevrenize sorun.En fazla 400 tl cikar masrafi bunun fazla birşeyi yok

Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.