Şimdi Ara

Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağa görüş kapalı bir yerde kaza yaptım.dalgınlığın etkisiyle sağ tarafta yol olduğunu fark etmedim .
    bmw sürücüsü çok hızlı bir şekilde çarptı.araç kiralıkmış.benim polonun sağ kapı çamurluk marşpiyel zarar gördü.
    hasar bende yaklaşık 5 bin tl.kazada iki yolda sokak şeklinde ne levha var ne işaret.bu yoldan ilk defa geçmiştim.kusur yüzde 100 benim çıktı.kaskom yok 14 yaşında araç.trafik sigortam karşı tarafın masrafını ödeyecekmiş bende kendi masrafımı karşılayacağım.ne yapsam acaba yorum yapmanızı rica ediyorum.
    Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)Kaza Yaptım kusurlu benmişim(görüntülü)

• Geçmiş olsun.

5000 çok, siz söylüyorsunuz 14 yaşında araç servise yaptırmanıza gerek yok. Düzgün bir usta bulun yarı fiyatından daha az masrafla halledecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun çok bilgim yok ama sağdan gelenin önceliği var uyizden siz kusurlu olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan trafik ile ilgili yasalar ne kadar değişti bilemiyorum ama hiçbir kazada bir taraf %100 kusurlu olamıyor diye biliyorum.
    İtiraz ederseniz sonuç daha kötü olmayacağına göre değişebilir durum.
  • Sağınızı sizin kontrol etmeniz gerekiyor. Karar doğru itiraz etmenizin birşeyi değiştireceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Şuan trafik ile ilgili yasalar ne kadar değişti bilemiyorum ama hiçbir kazada bir taraf %100 kusurlu olamıyor diye biliyorum.
    İtiraz ederseniz sonuç daha kötü olmayacağına göre değişebilir durum.

Öyle bir şey yok hocam yanlış bilgi ve umut vermeyin.
  • Kontrolsüz kavşaklarda yollar aynı nitelikteyse (yani hepsi sokak ya da hepsi cadde gibi) sağdan gelen geçiş önceliğine sahiptir. Cadde sokak kesişimlerinde cadde önceliklidir. Sonuç olarak siz suçlusunuz fakat itiraz ederseniz ve fren izlerinden vs karşı tarafın hızlı olduğu anlaşılırsa suç oranı değişebilir belki fakat siz yine asli kusurlu olursunuz.

Edit: Yanlış bilgi düzeltme.

Cadde-sokak ayrımı yokmuş. LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 14 Ekim 2017; 15:39:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım kim suçlu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moralinizi bozmak istemem ama karşı araç kiralık ve size %100 suç çıkmış sizden kiralama firması yattı parası talep edebilir

• Geçmiş olsun.Çok masraf çıkmaz kapı marşpiyel duzeltilip boyanacak çamurlukta çok bişey görünmüyor zaten

• kardeşim asıl aracı kiralayan bmw sürücüsü yandı ona ne ekstralar gelicek çok canı yanacak çok...
  • Gardasim geçmiş olsun

En kotu günün bu olsun

• bmw nin içinde patlamış asıl. merdiven altı kiralama yaptıysa anasını bellerler onun
  • Ana yola cıkan sizsini sanırım hatalı cıkış yapmışsınızki tam ortadan vurmuş

Kiralık araçlarda kazayı kiralayanmı ödüyor kasko yokmu

• Daha boş arazide sürmeyi beceremeyen bu tiplerle aynı trafikte yol alıyoruz bir de...

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Asli kusur kimdeyse ondan tazmin edecekler masraflari,yani bmw surucusunden degil :)

• bmw büyük ihtimal merdiven altı kurumsal firmalarda tavan kaplamalı bmw bulamazsınız iyi öperler adamı yazık oldu, size de geçmiş olsun
  • Kontrolsüz kavşaklarda aynı statüye sahip 2 araç varsa sağ tarafın geçiş hakkı vardır. Ama siz otomobil sağ taraf kamyonet(caddy, fiorino, doblo) olsaydı öncelik sağ taraftakinin değil soldaki otomobilin olacaktı. Ambulans itfaiye gibi özel donanımlı araçlar hariç öncelik sıralaması otomobil, kamyonet, minibüs, kamyon, otobüs şeklindedir. Sağ taraf kuralı sadece aynı statüye sahip 2 araç olduğunda geçerlidir. Mesela bmw yerine otomobil dışında bir araç olsaydı % 100 si haklı olacaktınız. Lütfen herkes şu kuralları öğrenerek yorum yapsın.

• ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Cadde sokak kesişmesinde caddeden gelenin yol hakkı önceliği yoktur. Sokak veya caddenin birbirine geçiş üstünlüğünü sağlayacak trafik işareti, işaretçisi, lambası; bölünmüş yol olması, tramvay yoluolmasın gibi bir durumu yoksa sokaktan gelen de geçiş ütünlüğüne sahip olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayi terbiyecisi

Cadde sokak kesişmesinde caddeden gelenin yol hakkı önceliği yoktur. Sokak veya caddenin birbirine geçiş üstünlüğünü sağlayacak trafik işareti, işaretçisi, lambası; bölünmüş yol olması, tramvay yoluolmasın gibi bir durumu yoksa sokaktan gelen de geçiş ütünlüğüne sahip olabilir.

ne yani ana yoldaki adam duracak sokaktaki mi geçecek?

bu arada geçmiş olsun hocam siz hatalısınız gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 14 Ekim 2017; 3:49:51 >
  • tümsekten 1 tane mi var nasıl yol orası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.