Şimdi Ara

Kaza yaptım.Görüntü can sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam iki park halindeki aracın arasına girerken karanlığında sayesinde minibüse sürtünerek geçtim.İlk ses duyduğum da frene bassa idim bu kadar olmayacaktı ama.O an işte olmuyor.Kaskom 10 Aralıkta bitiyor.Birde size danışayım dedim durum can sıkıcı ama mini onarımla giderilecek yerler vardır sonuçta herhalde ?

Gündüz çekimleri eklendi konunun sonuna doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 3 Aralık 2011; 12:28:47 >

• geçmiş olsun mini onarım halledebilirmi bir sorun bakalım.
  • Geçmiş olsun.
  • Mini onarımla olmaz heralde ama emin değilim. Geçmiş olsun.
  • biraz daha fazlası benim araçta var 400 tl masraf çıktı.
  • Kaskonuz bitmeden yaptirin son gunude olsa kaskonuzun yaptirmak zorunda. Mini onarimla ugrasmayin derim.
  • Gecmis olsun... Can sikci gercekten... Fotodan anlayabildigim kadari ile boyasiz cozulecek gibi degil.. Eger yakin zamanda satma ihtimaliniz varsa yaptirmayin... Zira orjinalligi bozuldu diye deger kaybi yasarsiniz... Birde boyali arac gorunce insanlar kolay kolay cizikten surtmeden olduguna ikna olmuyorlar...

Yoksa satma durumu kaskoyu yenileyip yaptirin tabi hasarsizlik gitmesin en azindan biryillik.. Tabi varsa :)

Tekrar gecmis olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Mini onarım poliçeye göre değişmekle birlikte kaportada 5 cm'ye kadar olan göçük ve çiziklerin giderilmesini karşılayabiliyor, ya da en azından benim poliçede böyle yazıyor. Servise gidince sürücü kapısının altında mercimek tanesi kadar içe göçmüş bir kısım vardı, kapıyı açarken kaldırıma konan demir bariyere dokundurmuştum. Servisteki eleman kaporta kısmında bir hakkınız var demişti. Çekiçlenip boyanacağı için de vazgeçmiştim.

Sizin sorunuza gelirsek, görüntü maalesef işlem yapmadan yola devam edilebilecek gibi değil. Tahminimce içten sacın düzeltilip boyanması gerekecek. Bu hâlini ve boyandıktan sonraki hâlini fotoğrafla belgelendirirseniz, ileride satmak istediğinizde iki kapının boyalı olma durumunu daha rahat alıcılara açıklayabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun...
  • komple değiştirin kapıları mini onarım falan düzeltemezler .kapıdan su rüzgar toz herşey girer sonra.

mini onarım yaptırdınız 3 gün sonra başka hasar çıkar .uğraşırsınız yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

komple değiştirin kapıları mini onarım falan düzeltemezler .kapıdan su rüzgar toz herşey girer sonra.

satarken çizikten boyandı yerine çizikten iki kapı değişti der artık dimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

komple değiştirin kapıları mini onarım falan düzeltemezler .kapıdan su rüzgar toz herşey girer sonra.

satarken çizikten boyandı yerine çizikten iki kapı değişti der artık dimi...

bu fotoğrafları gösterirse çizikten dolayı değiştiği belli olur.
  • Kapı değişimine hayatta gitmem sonuçta resimler var.Göçük sadece kapı tutamağının orda belli oluyor.Boyada kazılma soyulma yok.Kaskomun bitmesine 8 gün var.Ama bozdurursam 500 lira daha fazlaya yenileneceği söyleniyor.Kaskom bu kazayı yapmasaydım 610 liraya yenileyecekti.Şimdi kaskodan yaptırırsam kasko yenilirken önüme 1100 lira gibi bir rakam çıkartacaklar
    Aklım iyice karıştı.Umarım aotoking de hallederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Bu akşam iki park halindeki aracın arasına girerken karanlığında sayesinde minibüse sürtünerek geçtim.İlk ses duyduğum da frene bassa idim bu kadar olmayacaktı ama.O an işte olmuyor.Kaskom 10 Aralıkta bitiyor.Birde size danışayım dedim durum can sıkıcı ama mini onarımla giderilecek yerler vardır sonuçta herhalde ?

çok gecmış olsun uzucu bır durum.

malesef mını onarım ıle malesef gıderemezler.sadece gocuk olsaydı yapabılıyorlar ama boya kalkması da var.

sız yınede bır soruşturun.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

biraz daha fazlası benim araçta var 400 tl masraf çıktı.

Çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun....
    Keşke böyle bir miktar çıksa.400 liraya yaptırırım
  • Geçmiş olsun.Mini onarımda 10 cm ye kadar çizik, göçük gibi konuları ücretsiz hallediyorlar.Auto king e bir sorun.Kapı değişecek kadar sorun görünmüyor.
  • İnşaallah mini onarım da teknoloji gelişmiştir.Kaskomun da Autoking le anlaşması var.Umarım halledebilirler.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Bu akşam iki park halindeki aracın arasına girerken karanlığında sayesinde minibüse sürtünerek geçtim.İlk ses duyduğum da frene bassa idim bu kadar olmayacaktı ama.O an işte olmuyor.Kaskom 10 Aralıkta bitiyor.Birde size danışayım dedim durum can sıkıcı ama mini onarımla giderilecek yerler vardır sonuçta herhalde ?

Hocam araç ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Hocam araç ne acaba?

Hyundai i 30 2010 hocam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.