|
Bildirim

|
iphone 14 prolar çoğunlukla problemli cihazlar arkadaşlar.
bende olan sıkıntılar (iphone 14 pro) çok yaygın görülen nedensiz ve aşırı ısınma (sonuç olarak pil şişecek) hotspot hat düşmesi şarj olurken apple sitesinde de referans olan belkin kabloda bağlantı kaybı arada bir donma. iphone 11'in gözünü seveyim şahane cihazmış. hız olarak da hiç farkı yok. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 21 Mayıs 2023; 1:8:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ben de 14 pro kullanıyorum aşırı ısınma kullanırken ben de de bi kaç defa oldu ama yazılımsal bir sorundu diye biliyorum o güncellemeyle giderilmiş olması lazımdı |
|
|
iPhone 12 kullanıyorum ne donma ne ısınma hiçbir sorun yaşamadım 16.5’ten genel olarak memnunum. Son iOS sürümünün 2 yıl önceki cihazda daha optimize çalışması tuhaf. 14 pro’ya geçmeyi düşünüyordum 15 serisini bekleme kararı almıştım ve görüyorum ki iyi yapmışım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
düz 13 ile 14pro arasında ciddi fark var hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 21 Mayıs 2023; 11:39:9 > |
|
|
|
Apple her nesilde radikal yenilikler yapan bir firma değil.Bu haliyle Apple kullanıcısının 3 nesilden önce cihaz yenilemesi mantıksız.Hele ki Pro-Pro Max sınıfı bir cihaza sahip ise.Yani 13 kullanan birinin 14 almaya yeltenmesi çok da fark görülemeyeceğinden ufak bir macera olur sadece.Birde hangi firma olursa olsun Android'lerde dahil.Cihaz piyasaya sürülür sürülmez almaktansa,birkaç ay bekleyip almak,tabi şartlar müsaitse daha mantıklı.Çünkü ilk parti ürünleri alanlar biraz denek kullanıcılar gibi oluyor.Çünkü firmanın cihazı piyasaya sürmeden birkaç yüz kişi ile yaptığı testler ile milyonlarca kişinin tecrübesinin geri dönüşü aynı olmuyor.İşte bu milyonlarca kişiden gelen geri dönüşler ile montaj,donanım ya da yazılımda revize edilmesi gereken noktalar belirlenip,yeni parti ürünler bu revizyonlarla piyasaya sürülüyor ve böylelikle ilk parti ürünlere kıyasla daha sorunsuz oluyorlar.İşte bu yüzden birileri aynı marka ve model cihazda problem yaşarken bir başkası yaşamıyor ve ona bu sorunlar tuhaf geliyor :) |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Değil mi? Eskisine göre danki biraz daha sorunlu gibi. Dediğinden dolayıdır. Bir de bence felefon ve donanım sayısını arttırdılar onun da bir etkisi oldu. Önceden tek telefon çıkarırlardı. Sonra 2 oldu sonra 3 oldu. Sonra bunların donanımları aynıyken pro ve pro max'larla normalleri arasında donanım farkı da koymaya başladılar. E nereden baksan çıkardığın telefona 6 yıl destek veriyorsun. Eldeki cihaz ve donanım sayıları da iyice artıyor, çorba oluyor. Android Dünyası kadar olmasa da yazılım optimizasyon işleri için daha fazla mesai harcanması gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|