Şimdi Ara

kaza hava yastığ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model jettam ile kaza yaptım aracın önü komple gitti ama yastık açılmadı hiç bi dava acmalımıyım

"Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür. "

Yavuz Sultan Selim

• Evet ve Arabanın ön taraf komple gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kullandığınız ön taraf komple gitti tabiri teknik olarak çok net bilgi vermiyor. Böyle durumlarda dava açıp kazanan var mı bilmiyorum ama hava yastığı sadece gerektiğinde açılıyor. Bildiğim kadarıyla otomotiv firmaları kesin açılır diye garanti de vermiyor. Bu sistem sadece bir güvenlik önlemi.

Ufak bir kazada açılırken çok sert darbelerde açılmaya biliyor.
    Kaza ufak da olsa alınan anlık darbe sert ve şiddetli olduğunda açılıyor. Büyük kazada ise araç dağılsa bile anlık şiddetli darbe hissetmediğinde açılmayabiliyor. Deprem olayındaki büyüklük/şiddet kavramları gibi düşünebilirsiniz.
  • Emniyet kemeri takili olursa hava yastiklari aciliyor, bunun icin sormus arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a aracımla 3. kez kaza yaptım. önceki 2 kazadan dolayı 100 000 ( yüzbin) tl civarında hasar kaydı gözüküyo.önceki kazalardan sonra yeni kasko yaptırdım.3. kazada aracı pert ederlerse ücret alırmıyım.yani önceki kazalardan alınan hasarlar alacağım parayı etkilermi.kasko aracı pert ederse aracımın ederini karşılarmı karşılamazmı.cvp için şimdiden tşk ler.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.