Bildirim
Arabayla kaza yaptım hava yastığı patladı elimi yaktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam buyuk gcmis olsn allah beterinden saklasin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sağ olun hocam firmaya herhangi bir dava açma hakkımız var mı? _____________________________ -
Sadık geçmiş olsun çok üzüldüm _____________________________ Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. -
Sağ ol kardeşim. _____________________________ -
Allah beterinden korusun geçmiş olsun _____________________________ -
geçmiş olsun. ama zengin oldun. _____________________________ -
hayatta kaldığına, sakat kalmadığına şükret bence _____________________________ Notebook: Lenovo Ideapad S400 | Dell Latitude 3410 | Mouse: Logitech M171
Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320
Mobil: Xiaomi Mi9 SE | iPhone 11 64gb | Kulaklık: Haylou GT6
Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R -
quote:
Orijinalden alıntı: HarryBlade
sağ olun hocam firmaya herhangi bir dava açma hakkımız var mı?
hayır yok ilk kazanız sanırım olağan bir şey bu sadece masrafları ödediğinizla kalırsınız -
Teşekkür ederim .. Mos mor oldu kolum o fotoğrafı karakolda çekmiştim. _____________________________ -
Geçmiş olsun... _____________________________ TEOMAN ?TEOMAN ?TEOMAN ?
-
Teşekkür ederim. _____________________________ -
geçmiş olsun abi ALLAH beterinden saklasın _____________________________ -
Sağ olasın.. _____________________________ -
Geçmiş olsun,neden dolayı yanıyor acaba ?
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Geçmiş olsun,neden dolayı yanıyor acaba ?
elinle bileğine şaplak atınca yanıyor onun gibi bir şey herhalde
_____________________________ -
-
Beyin sarsıntısı mı yoksa yanık mı ? _____________________________ -
araç teksaslı mı
_____________________________ " Ö l ü m _ O l m a s ı n _ R e z i l l i k _ Ç e k i l i r ! " -
Bayağı kötü olmuş _____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef.
Benzer içerikler
- oto yağ değişim dükkanı açmak için gerekli belgeler
- sahibinden fiyat geçmişi
- istanbul'da arabayla gidilecek manzaralı yerler
- stajyer ehliyet alkol
- almanya sahibinden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı