Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu güzel karakter çizimleride çok hoş. Artı karakterlerin yansıtılmasıda (karakteristik özellikleri) çok güzel oturtulmuş fakat animede 70.ci bölüme kadar Rokudou ve XanXus bölümleri haricinde hiçbirşey yok. Filler bölümleri varmı bakmadım ama bazı bölümler resmen filler hatta bazıları filler bölümlerden bile işkençe. Ama tekrar diyorum konusuna ve karakterlerin özellikle takım elbise içindeyken bulundukları çizimlere diyecek birşey yok. Çok hoşuma gitti
  • 296

Enma-kuna bak sen

Shimon 9.nun tayfasını yenecek ve oradan kaçacak. 9. da Tsuna-tachilere Sin'i geri almasını söylecek ve böylece savaş başlayacak.

Savaş da böyle olacak.(Soldaki Tsuna, Sağdaki Enma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 1 Temmuz 2010; 23:11:51 >
  • Benim düşüncem Shimon ailesinin bizimkileri yenmektense "aha böyle güçlüyüz" gibisinden bi güç gösterisi yapıp olay yerinden ayrılmaları. Enma'da tam yandere çıktı ha yalnız, bir anda değişmeler falan.

Bu arada kimin kiminle karşı karşıya geleceğini de tahmin ediyorsunuzdur muhtemelen, Shitt P.'ninki nasıl olacak meraklardayım.

Edit: Nasıl unuttum belki önümüzdeki bölümde Adelheid vs. Hibari görebiliriz, adam bite him to death diye diye geziyordu, olay çıkacak olmasa muhtemelen geçen bölüme sokmazlardı onu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Benim düşüncem Shimon ailesinin bizimkileri yenmektense "aha böyle güçlüyüz" gibisinden bi güç gösterisi yapıp olay yerinden ayrılmaları. Enma'da tam yandere çıktı ha yalnız, bir anda değişmeler falan.

Bu arada kimin kiminle karşı karşıya geleceğini de tahmin ediyorsunuzdur muhtemelen, Shitt P.'ninki nasıl olacak meraklardayım.

Edit: Nasıl unuttum belki önümüzdeki bölümde Adelheid vs. Hibari görebiliriz, adam bite him to death diye diye geziyordu, olay çıkacak olmasa muhtemelen geçen bölüme sokmazlardı onu.

Katekyo Hitman Reborn!

Adamım Hibari. KHR'de üstüne adam tanımam. Tsuna falan hava civa windows vista yani.

• birde tsuna kendi yüzüğüne damlatsaydı onu nolurdu acaba
  • İlk bölümleri ne kadar çocuksuydu. Gene de izleyeyim dedim. Şuanda iyiki başlamışım diyorum. Adamlar o dandirik başlangıça ne güzel bir hikaye oturtmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

birde tsuna kendi yüzüğüne damlatsaydı onu nolurdu acaba

Bir şey olacağını sanmam, sonuçta kan ilk Shimon'a aitmiş. Vongola ilk'in kanı olsa belki süper bi power-up olabilirdi.
  • Altyazılarını hiç çeviren yok heralde. Buzzer Beater'ı bitirince buna başlarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: thend

birde tsuna kendi yüzüğüne damlatsaydı onu nolurdu acaba

Bir şey olacağını sanmam, sonuçta kan ilk Shimon'a aitmiş. Vongola ilk'in kanı olsa belki süper bi power-up olabilirdi.

daha kesin değil o yalnız daha dokuzuncu hiçbirşey bilmiyor üstelik neden primo gidipte böyle birşey yapsınki yani tsuna nın dediği gibi o bunu yapacak birisi değil olayın perde arkasında çok farklı olaylar var gibi geliyor bana ve üstelik tüm yüzükler kırıldı lambo ve yamamotonunki hariç özellikle tsuna ne yapacaklarsa artık.. o kurbağa şapkalı elemanın ilüzyonu olmasın şimdi bizimkiler yada rokudo mukuronun gerçi rokudo gelecekte kaldı değilm

• Bu seriye başladım da 17. bölümdeyim eğlenceli falan ama sıkıyor. Ne zaman açılıyor tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bu seriye başladım da 17. bölümdeyim eğlenceli falan ama sıkıyor. Ne zaman açılıyor tam olarak ?

3 bölüm sonra
  • quote:

Bu seriye başladım da 17. bölümdeyim eğlenceli falan ama sıkıyor. Ne zaman açılıyor tam olarak ?

Sakın bırakma, Mukuro Arcının başlamasına az kalmış. Sanırım 20. bölümden sonra başlıyo. Ondan sonra Xanxus ve Future arcı tadından yenmiyo valla.

C.R.U.I.S.E.R@
    Hocam fansubunu yapan grup var.Animeou yapıyodu sanırım. 120. bölümlere gelmişlerdir.

Manga 298:
    Tsuna-tachilere yeni bir güç lazım. Ki olacak bence. X burnerın gelişmişi falan.
  • Bu eleman kaç bölümdür ağlayıp zırlayıp duruyor ya bıktım
  • Sağol Estheim
    Sanırım sitelerini buldum. 135. bölümü eklemişler en son. İyi fansub grubuymuş gerçekten. Ama altyazıları ayrı değil de video üzerine encode edilmiş şekilde yayınlıyorlar.
  • quote:

Bu eleman kaç bölümdür ağlayıp zırlayıp duruyor ya bıktım

evet tsuna karakteristik olarak çok ezik herşeyden korkuyor herşeye zırlıyor bende sevmedim ama şöyle bir 74 e gel tam o bölümden sonra kopuyor olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 19 Temmuz 2010; 18:12:58 >

• Ya eldiveni alıp azar kurşunu yedikten sonra coşmuştu ama o moda kendisi giremiyor mu nedir yani
  • 68 i devirdim inşallah future geçicem.ve hala tsunaya gıcık oluyorum:D mukuro xerxes(yanlış yazdım galiba)bölümleri güzeldide yinede pek doyurmadı beni o kadar rezalet bölümlerden sonra.tsuna hala ezik ya.herşeye ağlayıp zırlıyor.ilerde olgunlaşıyor mu yoksa aynı mı acaba?
  • yav bu 130lu bölümlerde farkettimde iyice suyunu çıkartmışlar animenin.

6. dakikaya kadar opening ve özet oluyor 10 dakika anime 16. dakikada bölüm bitiyor
  • Anime için konuşuyorum.

Burdan Bir arkadaş, 3 büyük shoonen'den daha kaliteli savaşlar var demiş. 3 büyüğü bırakın , bir tanesinin yarısı bile etmeyecek kalitedede savaşlar. Hibari ile Rokudou için izliyorum çıktıkça. Gerisi yalan yani. Konu güzel ama batırıyorlar nasıl beceriyorlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Anime için konuşuyorum.

Burdan Bir arkadaş, 3 büyük shoonen'den daha kaliteli savaşlar var demiş. 3 büyüğü bırakın , bir tanesinin yarısı bile etmeyecek kalitedede savaşlar. Hibari ile Rokudou için izliyorum çıktıkça. Gerisi yalan yani. Konu güzel ama batırıyorlar nasıl beceriyorlarsa.

Sanırım Windsurf@'e diyorsun. O konuyu,kurguyu beğendiğini söylüyordü, ki ben de ona katılıyorum.
    Haklısın savaş sahneleri bleach,naruto kadar ihtişamlı değil.
    Animeyi bırak, mangadaki savaş sahneleri çok dandik.Savaş sahnelerinin çizimleri acayip dandik mangada.
    Patlama olduğu zaman neyin ne olduğu anlamak için uzun süre bakıyorum sayfaya.Tamam karakterleri çok güzel çiziyorsun fakat o sahneler çok sönük kalıyo.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.