Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animeou sağolsun çok hızlı ilerliyorlar ama dayanamadım 74. Bölümü ingilizce altyazılı izledim cok anlamasamda anladıgım kadarıyla hikaye inanılmaz bir hal alıcak çok merak ediyorum .
  • Naruto ve Bleach`in yakaliyamadigi seyleri, Reborn yakaliyor;

Devamli yeni hikaye, yeni skiller, degisik karakterler, iyi baglanmis konular, hatta filleri bile cok daha eglenceli!

Yinede

Her hikaye sonunda, dusman dost oluyor!

• Adam o kadar korkutuyor aslında gözlerini demek. Belki de o bir kuraldır olamazmıdır? Yenilen yenene karışmayacak gibi. Saçmaladım ama olsun. 10 yıl sonraya gidecekler. Future arc. 74 ten sonrasını yine bu hızla verirler inşallah yoksa zor olacak.

• Düşmanın dost olması iyi birşey, önce Mokuro, sonra Bel ve Squalo. Güçlülerin Vongola safına geçmeleri işimize geliyor
  • İndirmeye başladım en yakın zamanda arşivimde olucak bu animede.Kısmetse izlerim yorumlarınız güzel bu anime hakkında hadi hayırlısı bakalım
  • Ben şuanda güncele hemen hemen yetiştim sayılır ingilizce altyazılı olarak beni daha önce ne naruto ne bleach bu kadar meraklandıramamıştı gerçekten harika ilerliyolar
  • Arclarda sıkılıyorum ben ya.
    Fillerlar daha zevkli geliyor
    Hele o Lambo yokmu.
  • başlayayım dedim online türkçe altyazılı nerede izleyebilirim acaba af.tv de TR altyazısı yok malesef
  • Gezinirken nette soyle seslendirenlere bakiyim dedim!

Tsuna`yi bir kadin seslendiriyormus!
    Sok oldum, nasil cikiyor bu ablamizdan o ses ilginc!

Katekyo Hitman Reborn!

K. H. Reborn seslendirenler
    http://myanimelist.net/anime/1604/Katekyo_Hitman_Reborn!/characters

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

başlayayım dedim online türkçe altyazılı nerede izleyebilirim acaba af.tv de TR altyazısı yok malesef

Online olarak değilde fansub olarak animeou da var
  • Arkadaslar genelde dovusun basinda, ortasinda iken birden bir sarki girer ve tsuna ayaklanir o sarkinin adini bilen varmi? Antremanda zorlu yerlerde iken filanda oluyor bazen
    bazen sirf onun icin geri alip arka arkaya dinliyorum

bu videoda 1:23 te basliyor 77.bolum
    http://www.youtube.com/watch?v=LiI0SYZSuJk&feature=related

Ayrica arkadaslar bu serinin ingilizce altyazisini nereden bulabilirim? 96dan sonraki bolumler gerekli
    tl den 1-138 bolum paketini indirdim 96dan sonrasinda altyazi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 9 Şubat 2010; 20:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Arkadaslar genelde dovusun basinda, ortasinda iken birden bir sarki girer ve tsuna ayaklanir o sarkinin adini bilen varmi? Antremanda zorlu yerlerde iken filanda oluyor bazen

Ayrica arkadaslar bu serinin ingilizce altyazisini nereden bulabilirim? 96dan sonraki bolumler gerekli

O OST nin adı Tsuna Awakes

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

quote:

Arkadaslar genelde dovusun basinda, ortasinda iken birden bir sarki girer ve tsuna ayaklanir o sarkinin adini bilen varmi? Antremanda zorlu yerlerde iken filanda oluyor bazen

Tesekkur ederim
    Altyazi srununuda cozdum bs player mkvlerdeki soft sublari acmiyor needense kmplayer ile izliyorum suan 111. bolumdeyim harika ilerliyor anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 11 Şubat 2010; 18:20:56 >

• Hort nan.
    En son 286 çıkmış.Ben 266de kalmışım. 1-2 güne yetişirim.

En son Gokudera ile Zakuro dövüşüyodu.Zaku'nun kolunu koparmıştı sonra bi kız gelmişti Byakuran'ın tayfasından.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim
    Altyazi srununuda cozdum bs player mkvlerdeki soft sublari acmiyor needense kmplayer ile izliyorum suan 111. bolumdeyim harika ilerliyor anime

Muhteşem bir ost o ya, her dinlediğimde coşarım, shonen kanım son hızla akmaya başlar, tansiyonum falan çıkar.

Estheim aka Zizoux,
    Hemen okumanı öneririm, muhteşem gidiyor manga.

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim

Muhteşem bir ost o ya, her dinlediğimde coşarım, shonen kanım son hızla akmaya başlar, tansiyonum falan çıkar.

Beni tarif ettin

Ben en son 176 (anime) izledim şimdi 179 a kadar indirip mangaya geçmeyi düşünüyorum.

• animeyi bitirdim ama son bölümü manga da bulamadım
    gokudera cihaza ateş ettikten sonra kayboluyor animede ve vongola primo felan çıkıyor fakat manga da o cihaz hemen geri dönüyor ve byakuranın esas 6 lısındakiler geliyor sanırım anime fillere girdi?
  • Benimde dikkatimi cekti!

Mangadan ayri eski vongola ile bolumler cikarmislar! (Bu bolumler filler degil! Konu ile alakasi var)
  • Ben de mangaya yeni başladım. Böyle bir filler olmaz herhalde?
  • ama şuanki konumda filler olarak gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.