Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adı:Katekyo Hitman Reborn!

Tür:Aksiyon,Komedi,Macera,Shounen

Yayım Tarihi:2006

Bölüm Sayısı:203

Yapımcı:Artland, TV Tokyo

Sawada “Tsuna” Tsunayoshi, her konudaki beceriksizliğini saymazsak oldukça sıradan bir öğrencidir. Ancak Tsuna’nın hayatı, kendisini eğitmek için İtalya’dan gelen Reborn ile oldukça sıradışı bir hal alır. İlk başta sıradan bir bebek sandığı Reborn, Tsuna’ya, kendisinin “Vongola IX“un, onu İtalya’nın en büyük mafya ailelerinden biri olan Vongola’nın 10. nesil patronu olarak eğitmek amacıyla yollandığını açıklar. Tsuna, Reborn’a inanmasa da Reborn, Tsuna’yı “Dying Will Bullet” ile vurunca Tsuna, platonik aşkı Kyoka’ya olan aşkını söylemek için içinde inanılmaz bir güç bulur ve deliler gibi üstünde sadece iç çamaşırıyla sokaklarda koşmaya başlar.
    Yavaş yavaş Tsuna’ya bir mafya ailesi kurmaya başlayan Reborn’un, Tsuna için bir çok sürprizi vardır.

Alıntı:Anime.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 3 Ekim 2010; 16:05:05 >

• Hiç izleyen yok mu yaa
  • Şu an onemanga.com'dan mangasını okuyorum ve gayet beğendim.

Mangası Tsuna adlı hayatının bütün alanlarında başarısız olmuş hatta bu yüzden okulda "Good-For-Nothing Tsuna" diye takma ismi bile olan bir karakterin,bir gün Reborn isimli kendisinin bir suikastçi olduğunu ve Tsuna'yı Vongola isim bir mafya ailesinin 10. patronu yapacağını söyleyen bir bebeğin hayatına girmesiyle herşey değişir.Tsuna tamamen mafyaya karşı olmasına rağmen Reborn tarafından zorlanır.

Mangasında Tsuna ve Reborn dışında 10 kadar yan karakter var ve hepsi en az Tsuna kadar ilginç ve önemli.Eğer animesinin çizimleri iyiyse ve mangasını takip ediyorsa kesinlikle izlemekten birşey kaybedilmesisi gereken komik bir animedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 16 Eylül 2008; 20:26:32 >
  • Forumda konusu olduğunu bilmiyordum iyiki gördüm.
    Herkes görsün diyorum. Naruto, Bleach gibi shonenlerden çok daha başarılı bir anime bana göre. İzlemeyen kalmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Forumda konusu olduğunu bilmiyordum iyiki gördüm.
    Herkes görsün diyorum. Naruto, Bleach gibi shonenlerden çok daha başarılı bir anime bana göre. İzlemeyen kalmasın.

şu sözünle birlikte indirmeye niyetlendim ama altyazıları ruscaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Forumda konusu olduğunu bilmiyordum iyiki gördüm.

şu sözünle birlikte indirmeye niyetlendim ama altyazıları ruscaymış

Torrentı var 1-73'ün. İngilizce.

Başlamaya niyetlenenler, 1-15 bölüme aldanmayın. O bölümlerde pek birşey olmuyor çünkü.

• İlk 16 bölüm indi. Hadi hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham Asylum 62 FPS ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19'a geldim hâla bir hareket, detay yok. Bu çocuk mafya olabileceğe hiç benzemiyor. Ama seriyi sonuna kadar izleyeceğim, mangasından devam edeceğim. Büyük ümitlerim var.
    İzleyenlere bir soru bu çocuk tabancayla vurulmadan o gücü ortaya çıkarmayı öğrenecek mi? Bu tırsak halinden kurtulabilecek mi?
  • benimde alayı inmiş
    hadi izleyek bakalım
  • Kogan şuan ki gücü hiç bir şey. O modun bir üstü var. Rokudo Mukuro arcında görürsün. O moddayken tırsaklık mırsaklık kalmıyor.
     Katekyo Hitman Reborn!

Hazır ayaktayken diğer sorularını cevaplayayım.
    Silahla vurulmadan açamıyor ama bir çocuk buna özel haplardan veriyor. Bu onu içerek anında geçiyor dediğim moda. Yani gerek kalmıyor silaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 16 Mayıs 2009; 19:52:55 >
  • windsurf cevabın için çok teşekkür ederim. Peki anime ne zaman seyircisini kendine tamamen bağlıyor? 21'i izliyorum şu anda çok sıkı bağlanamadım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

windsurf cevabın için çok teşekkür ederim. Peki anime ne zaman seyircisini kendine tamamen bağlıyor? 21'i izliyorum şu anda çok sıkı bağlanamadım:)

Ben de çok bağlanamamıştım o zamanlar. Xanxus arcı var. 30'larda falan başlıyor. O arcda o kadar iyiydi ki bir günde 25 bölüm izlemiştim. Onda diyeceğim şey Vongola varisi olmak isteyen birine karşı olan bir savaş var ama olaylar karışık bayağı. Ondan sonra future arcı başlıyor. Tadından yenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 16 Mayıs 2009; 20:19:58 >
  • Güzel anime.Ama ilk 15 bölümden sonra sıkılmaya başlamıştım aynı tas aynı hamam. 25. bölümden sonra işler değişiyor ve Xanxas'ın olduğu bölümlerde kopmaya başlıyor.
  • Mangasına başladım bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

Güzel anime.Ama ilk 15 bölümden sonra sıkılmaya başlamıştım aynı tas aynı hamam. 25. bölümden sonra işler değişiyor ve Xanxas'ın olduğu bölümlerde kopmaya başlıyor.

Aynen hocam. Byakuran'da uçuyor.
  • Biri çevirsede ingilizcesi vasat olanlarda izleyebilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 16 Mayıs 2009; 22:54:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

Biri çevirsede ingilizcesi vasat olanlarda izleyebilse

Bence shounen animelerde çok ağır bir ingilizce kullanılmıyor. Seinenler çok ağır.
    Örnek Bleach animesinden;
    "Kurosaki-kun, don't die!"
    "I'll kill you"
    "You are not fighting alone Ichigo."
  • İlk bölümler dediğiniz gibi sıkıcı ama ilerde kopacak dediğiniz için sabrederek okumaya devam ediyorum
  • quote:

Bence shounen animelerde çok ağır bir ingilizce kullanılmıyor. Seinenler çok ağır.
    Örnek Bleach animesinden;
    "Kurosaki-kun, don't die!"
    "I'll kill you"
    "You are not fighting alone Ichigo."

Kısa cümlelerde sorun yok ama zevk almak için tamamını anlamak lazım,uzun cümleler sorun oluyor o yüzden
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

windsurf cevabın için çok teşekkür ederim. Peki anime ne zaman seyircisini kendine tamamen bağlıyor? 21'i izliyorum şu anda çok sıkı bağlanamadım:)

Ben de çok bağlanamamıştım o zamanlar. Xanxus arcı var. 30'larda falan başlıyor. O arcda o kadar iyiydi ki bir günde 25 bölüm izlemiştim. Onda diyeceğim şey Vongola varisi olmak isteyen birine karşı olan bir savaş var ama olaylar karışık bayağı. Ondan sonra future arcı başlıyor. Tadından yenmiyor.

Future arcı ne zaman başlıyor ? Sıkılmaya başladım saçma sapan bölümlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 17 Mayıs 2009; 17:17:52 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.