Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Byakuran cok cabuk yenildi, savas esnasinda eski vongola gozuktu ve Vongola`nin tamamlanmamis guclerini verdiler yeni vongola ekibine. Saniyorsam, animede konu cok cabuk bitmesin diye, bu guc verme olayini daha genis ele aliyorlar, yoksa mangada boyle birsek yok!
  • Uzun zamandır uğrayamıyorum biraz geç bi cevap olcak ama mangayı takip etmiyorum mangadan ayrı böyle birşey yapmaları ilginçmiş . Neyse mangada yeni arc başladı zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 15 Mayıs 2010; 11:34:40 >
  • Manga ilginçleşti.
    Legedary Assassin Giegue dediler baktık ama 2 sayfada yerlebir oldular
    Ayrıca bu gelecekte bile görmediğimiz yeni şey ne olabilir?
  • ya arkadaşlar ben bunun 13-14 bölümünü izledim. Bildiğimiz çocuk animesi ya. kırkıncı ellinci bölümlerden açtım rastgele bir bölüm gene çocuksu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbektas

ya arkadaşlar ben bunun 13-14 bölümünü izledim. Bildiğimiz çocuk animesi ya. kırkıncı ellinci bölümlerden açtım rastgele bir bölüm gene çocuksu.

Şansına fillerlar gelmiş işte yine. Biraz sabret.

Fazla filler var gibi görünse de filler/normal bölüm oranı Naruto Bleach ve ya One Piece'den daha düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

ya arkadaşlar ben bunun 13-14 bölümünü izledim. Bildiğimiz çocuk animesi ya. kırkıncı ellinci bölümlerden açtım rastgele bir bölüm gene çocuksu.

Fazla filler var gibi görünse de filler/normal bölüm oranı Naruto Bleach ve ya One Piece'den daha düşüktür.

o konuda kimse bleach ı sollayamaz bu arada istersen direk 74 ten başlayabilirsin zaten asıl olay orada kopuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

o konuda kimse bleach ı sollayamaz bu arada istersen direk 74 ten başlayabilirsin zaten asıl olay orada kopuyo

Bleach inanilmaz zaten! Zaten su zanpakto filleri beni hayattan bezdirmisti! - Birakip, 265`den etmisdim!

• En son chapterı okudum.

Bakalım Giegue'yu yerle bir eden family kimmiş.Az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

En son chapterı okudum.

Bakalım Giegue'yu yerle bir eden family kimmiş.Az kaldı.

Bana sorarsan önemli olan kimin yerlebir ettiği değil nasıl yerlebir ettiğidir. Zira adamlar böyle bir flame i daha önce görmediklerini söyledi. Future arc tada yeni bir flame yoktu. Gizemli bir olay.
  • 293:

Adelheid seramoninin iyi gitmesini söyledi Enma'ya, fakat Kaouru tam tersini yaptı.

Ama yine sonunda bu olacak
    http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DefeatMeansFriendship
  • Future Arc a geldim sanki biraz çirkinleşti kutular falan pek hoşuma gitmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Future Arc a geldim sanki biraz çirkinleşti kutular falan pek hoşuma gitmedi..

Yapma dostum ya bende en çok o arc tan zevk aldım
  • açıkcası kutu-yüzük olayını bende pek sevmiyorum ama onun dışında future arc epeyi güzel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 22 Haziran 2010; 16:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

quote:

Future Arc a geldim sanki biraz çirkinleşti kutular falan pek hoşuma gitmedi..

Yapma dostum ya bende en çok o arc tan zevk aldım

bi ara resmen pokemon izliyorum gibi hissettim dedim noluyoruz lan ama güzeldi yinede

• edit:2 altyazı linkleri yok mu ya?17. bölüme kadar buldum.
    edit:Konuyu falan okumadım.Byakuran'ı gördüm başlıcam buna dedim.Birde familiesler var aklıma mafya geldi.(Mağlum Godfather)Hem İtalyadanda bi adam geliyormuş.Acaa mafya içerikli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 24 Haziran 2010; 16:40:29 >
  • Manga 295:

Çok heyecanlı bir yerde kaldı.Haftaya kesin kavga var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

edit:2 altyazı linkleri yok mu ya?17. bölüme kadar buldum.
    edit:Konuyu falan okumadım.Byakuran'ı gördüm başlıcam buna dedim.Birde familiesler var aklıma mafya geldi.(Mağlum Godfather)Hem İtalyadanda bi adam geliyormuş.Acaa mafya içerikli mi?

Mafya içerikli.Hatta esas oğlan dönemin en güçlü mafya ailesinin veliahti.Eğitim görüyor,kendine bir aile kuruyor(takım arkadaşları gibi) olaylar gelişiyor.İlk başlarında çok sıkılabilirsin ama 25 gibi falan bir toparlıyor ki oha bu ne lan böyle diyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warlic

edit:2 altyazı linkleri yok mu ya?17. bölüme kadar buldum.

Mafya içerikli.Hatta esas oğlan dönemin en güçlü mafya ailesinin veliahti.Eğitim görüyor,kendine bir aile kuruyor(takım arkadaşları gibi) olaylar gelişiyor.İlk başlarında çok sıkılabilirsin ama 25 gibi falan bir toparlıyor ki oha bu ne lan böyle diyorsun.

Altyazıyla izledim eng altyazılı gömülü 2 altyazıda beyaz.Okunmadı birşey sonra inglizce altyazı ile denedim.7 cümle geçti sadece who is he ve he is Japanese yi anladım.

• @warlic
    Sanırım Animeou tr fansubunu yapıyordu.100lü bölümlere gelmişlerdir heralde.Bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Manga 295:

Çok heyecanlı bir yerde kaldı.Haftaya kesin kavga var.

Aynen, inheritance'ın çıkışında fena kavga var, ama Tsuna'nın bi telefonuna bakar.

Bu arada Shinmon'dan büyük şeyler bekliyorum, bu kadar ezdiriyorlarsa kendilerini sonunda bir sürpriz yapacak gibiler, ayrıca Yamamoto'yu tekte alabilen adamları var, Byakuran'ı da hemen unutturdu mangaka :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 26 Haziran 2010; 21:29:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.