Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben animeyi çok sevdim açıkçası. Aksiyonu falan gayet güzel tabii genel de aksiyonun sonuna doğru batırıyorlar orası ayrı. Her ne kadar beklentilerimin altında kalsa da 3 büyükler kadar zevk veriyor şu anda izlemesi.

dipçik. 78. deyim ve gerçekten sardı umarım çeviriler vs. tamamlarlar
  • Nedense severek takip ettiğmi Narutodan daha çok değer veriyorum şu sıralar bu animeye Firefox temamda Uchiha itachi google arka planı kateik youshi hitman reborn wallpaper
  • beyler animeyi 113 te bıraktım nedenini bilmiyorumfazla çocukça geldi ya anime.her nekadar mafya konusunu çok sevsem de tsuna dan adam olmazbide fansub u yavaş çıkıyor.bi 4-5 sene biriksin sora izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 27 Temmuz 2010; 18:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

beyler animeyi 113 te bıraktım nedenini bilmiyorumfazla çocukça geldi ya anime.her nekadar mafya konusunu çok sevsem de tsuna dan adam olmazbide fansub u yavaş çıkıyor.bi 4-5 sene biriksin sora izlerim

Koca 100 bölüm devirmişsin ve çocukça diyorsun?! Kendinle çelişiyorsun.
    Bence altyazı bulamadığın için bırakmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 27 Temmuz 2010; 21:44:26 >

• 113 bölümün zaten yarısı boş bölümdüsadece sabrettim.belki ilerki bölümlerde biraz daha güzel olur diye ama hala aynı,karakterler çok çocukça davranıyor sanki 10 yaşındaki çocuklar için ayrıca 113 bölüm izledim ama mafya animesi olmasına rağmen hala kan görmedim.herhangi bir darbe filan olduğuında sadece çizik gösteriyorlar.şu kutu olayına da birtürlü alışamadım ya ayrıca dediğin gibi altyazının etkiside var ilerde belki devam ederim.ama bölümlerin birikmesi baya uzun sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 27 Temmuz 2010; 22:40:53 >
  • Seriye başladım 140'a kadar fansub'lı izledim. Sonra dayanamadım 141. Bölümü çevirdim. Buyrun Ayrıca komik bir bölümdü.
    http://divxplanet.com/sub/s/173853/Katekyo-Hitman-Reborn.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 6 Ağustos 2010; 10:24:09 >
  • İlginç bir şeye benziyor, deniyecem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

İlginç bir şeye benziyor, deniyecem..

Sabır ister, başlarını sevmeyebilirsin. "Günlük yaşam" bölümleri başlarda çok var. 20-25 / 35-65 arası iki arc var. Bunları seyret. 20-25 arası çok kaliteli değil. Asıl dövüşler ileriki bölümlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 6 Ağustos 2010; 19:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Sabır ister, başlarını sevmeyebilirsin. "Günlük yaşam" bölümleri başlarda çok var. 20-25 / 35-65 arası iki arc var. Bunları seyret. 20-25 arası çok kaliteli değil. Asıl dövüşler ileriki bölümlerde.

Hocam şu bölümleri izleme, şunları izle şeklinde söylemesen daha iyi olmaz mı? Ayrıca 20-25 arasında olan şeyler bütün hikayeyi etkileyen olayları içeriyor. Neredeyse hiçbir bölüm boş değil, çok çocukça olan bölümlere bile önemli ayrıntılar girebiliyor. Tabi gerçekten boş olanlar var ama bunları da idare edersin zaten fazla değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

quote:

Hocam şu bölümleri izleme, şunları izle şeklinde söylemesen daha iyi olmaz mı? Ayrıca 20-25 arasında olan şeyler bütün hikayeyi etkileyen olayları içeriyor. Neredeyse hiçbir bölüm boş değil, çok çocukça olan bölümlere bile önemli ayrıntılar girebiliyor. Tabi gerçekten boş olanlar var ama bunları da idare edersin zaten fazla değil.

Hiçbir bölüme izlenmemeli etiketi yapıştırmıyorum; ama başlardaki savaşlar ileriki savaşlara göre çok sönük kalıyor. Hiçbir bölümü atlamadan izlediğim ve birkaç kişiye bu animeyi tavsiye ettiğim için baştaki olayları genelleyebildiklerini ve peşin hüküm vererek devam etmediklerini gördüm; fakat ben devam ettim ve onlar da ileriki bölümlerde konunun iyice kızıştığını görünce izlemeye devam ettiler.

• Hocam çok doğru söylüyorsun. Ama o 25 bölümü izletmek zor oluyor harbiden, bir arkadaşım "atlarım o bölümleri abi o zaman" deyince elimden zor aldılar adamı.
    Reborn maalesef böyle bir politika izlediği için Naruto ve ya Bleach kadar tutmadı. Yoksa bana göre o ikisi kadar kaliteli bir seri Reborn
  • 142 Türkçe Altyazı
    http://divxplanet.com/sub/s/173967/Katekyo-Hitman-Reborn.html

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf
    Hocam çok doğru söylüyorsun. Ama o 25 bölümü izletmek zor oluyor harbiden, bir arkadaşım "atlarım o bölümleri abi o zaman" deyince elimden zor aldılar adamı.
    Reborn maalesef böyle bir politika izlediği için Naruto ve ya Bleach kadar tutmadı. Yoksa bana göre o ikisi kadar kaliteli bir seri Reborn

Ben de kardeşime ve komşuma izlettirdim. Kardeşim başta Dragonball'ın tüm serilerini seyretti, zorla naruto'ya başlattım şimdi her bölümü 10 kere seyrediyor
    Naruto'lar son haftalarda iyice zıvanadan çıktı, habire eskilerden bölümler veriyorlar. Ben de ona Katekyo Hitman Reborn'u önerdim. Başlarını seyretti beğenmedi. Ama sonunda ona da alıştı. Şimdi 156. bölümü ingilizce altyazıyla seyrediyor

Katekyo Hitman Reborn'u izlemeye başlayanların düşeceği hatalar listesi
    1) Anime sadece komedi üzerine
    2) Anime çok fazla çocuksu
    3) Ufak karakterler çok saçma
    4) Konu çok basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 7 Ağustos 2010; 0:45:54 >

• Ben en son 5. bölüm izledim de, bi de yorumlarınızı okudum caydım valla 300 dakika(15 bölüm) geçmez. 20'den sonra güzel demişsiniz, uçsam olmaz mı 20'ye ? Özet falan varsa(sanmıyorum pek ama) onları okusam, veya bana ayıklasanız izlenmesi gereken bölümleri? xD Mesela vikipedia'dan baktım bilmediğim tek karaekter Kyoko'nun abisiydi(tabi orada yazanlar içinde) :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u
    Ben en son 5. bölüm izledim de, bi de yorumlarınızı okudum caydım valla 300 dakika(15 bölüm) geçmez. 20'den sonra güzel demişsiniz, uçsam olmaz mı 20'ye ? Özet falan varsa(sanmıyorum pek ama) onları okusam, veya bana ayıklasanız izlenmesi gereken bölümleri? xD Mesela vikipedia'dan baktım bilmediğim tek karaekter Kyoko'nun abisiydi(tabi orada yazanlar içinde) :D

Atlamadan izleyen biri olarak, bence izlemende fayda var. Her bölümde biriyle tanışıyorsun ya da yeni bir şey görüyorsun.
  • 140dan sonrası gelmedi bir türlü. Divx'e 141-142 eklendi de devamı gelecek mi ? Bir de torrentlerden indirmek çile, nyaa da seed almıyor neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie
    140dan sonrası gelmedi bir türlü. Divx'e 141-142 eklendi de devamı gelecek mi ? Bir de torrentlerden indirmek çile, nyaa da seed almıyor neredeyse.

Akaz tukaz indirdim ben de nyaa'dan. Yavaş yavaş indiler
    Her gün, olmadı iki günde bir altyazı çıkarmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 7 Ağustos 2010; 18:38:05 >
  • quote:

quote:

140dan sonrası gelmedi bir türlü. Divx'e 141-142 eklendi de devamı gelecek mi ? Bir de torrentlerden indirmek çile, nyaa da seed almıyor neredeyse.

Akaz tukaz indirdim ben de nyaa'dan. Yavaş yavaş indiler
    Her gün, olmadı iki günde bir altyazı çıkarmayı düşünüyorum.

Valla seriyi yakalayabilirsen harika olur. Şu anda manga güncel olarak çeviriliyor fakat animeye ilgi yok. Ben de mecbur arada sırada mangaya bakıyorum fakat Animenin yanında çok sönük kalıyor.

Kolay gelsin ve Teşekkürler tabii ki.

• quote:

Zamunda'dan indirebilirsin. Golden Torrent var orada, seed sorunu yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Zamunda'dan indirebilirsin. Golden Torrent var orada, seed sorunu yok yani.

Orada da eklemiyorlar çoğu zamandır
  • mangastream çok iyi bir çevirmenle (naruhodo) çıkarmaya başlamış mangasını, duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.