Şimdi Ara

Kasımpaşa maça çıkmayacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kalkavan, olaylı Kasımpaşa - Beşiktaş maçının tekrarlanmasıyla ilgili alınan kararın ardından önemli açıklamalar yaptı.
    Kişisiel görüşünü dile getiren İhsan Kalkavan, "Tahkim Kurulu kararı bozmazsa maça çıkmayacağız. Bu benim kişisel kararımdır. Bu MHK'ya vurulmuş ciddi bir darbedir. Böyle bir karar hakemliğe ciddi darbedir. Tahkim'den döneceğine adım gibi eminim" dedi.
    Kararla ilgili açıklamalarına devam eden Kalkavan, "Ben 40 senedir spor camiasının içerisindeyim. Ciddi de bir Beşiktaşlıyım. Kasımpaşa'nın yöneticisiyim. Hakikatten utanılacak bir karar çıktı. Federasyonun basiretsiz olduğunu biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bekleyip kamuoyundaki tepkiye göre karar verildi. Bu kararı futbola vurulmuş bir darbe olarak görüyorum. Bunla ilgili raporlar tamamen gözardı edildi. Hangi kafayla, hangi kurala soktular çıkarttılar anlamadım. Taksit taksit cezalar çıktı. Camiaların durumlarına baktılar. Beşiktaş'ın günahlarını Kasımpaşa üzerinden çıkartmaya çalıştılar. İki kardeş kulübün aralarını açacak karar aldılar. Bundan sonra çıkacak çatışmalara sebebiyet verecek karar verdiler. Kasımpaşa yeniden de oynansa bunu keyifle yapacak bir takım" açıklamasını yaptı.

Karakartal.com

Bu İhsan Kalkavanı da adam sanırdık.Madem Beşiktaşlısın haksızlığa niye göz yumuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamlar halen Beşiktaş kongre üyesi mi?Eğer halen öyle iseler nasıl üyelikten atılmıyorlar anlamıyorum.
  • Yalan haberlerin do?ru adresi zalimkurt. Hangi yüzle çykacaklar zaten?
  • Maça çıkmazlarsa TFF'nin vermesi gereken doğru karar verilmiş olur, tecil.
  • inşallah çıkmazlar. aynı maç için bi daha maç başı oynama parası verecez
  • OO tamam işte o zaman adalet tam anlamıyla sağlanmış olur. Zaten maçın tatil edilip 3-0 kazanlıması gereken maç farklı şekilde de olsa 3-0 kazanılmış olur. Büyüksin İhsan Başgan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahkim kararı bozmaz ve Kasımpaşa da maça çıkmazsa tam adalet yerini bulmuş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kararı bu saatten sonra kimse bozamaz,problem yok.
    Sakatısz,cezasız 3 puanımızı alır,keyfimize bakarız.

Ha o gün sahada laciretli bir takım olursa,sözünden dönen adam ne derler
  • Ligden çekiliriz dediler, şimdi maça çıkmamaya döndü iş, Tahkim'den de onay çıkarsa bakalım nasıl bir dönme hareketi daha gelecek? Ha bir de ezik mezik diye açıklama yapmışlardı.

Kasımpaşa'lıların devri de biter, Beşiktaş bitmez!
  • bu adama beşiktaşlı diyorsanız bana demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Yalan haberlerin do?ru adresi zalimkurt. Hangi yüzle çykacaklar zaten?

Kaynağı yazmışım oraya,araştırmak yok bir şey yok direk zan altına alıyorsun yaptığın ayıp

• Zaten hükmen mağlup edilmeleri lazımdı çıkarlarsa adalet yerini bulur

• Kardeş takım mı?

• Çıkmazlarsa adalet yerini bulur yazacaktım.Bu düzeltme neden yok ki?

• Paşa paşa o maça çıkarlar
  • Beşiktaşlılığı geçtim sizin adamlığınıza tüküreyim. Para için ordan oraya dönüp duran adam müsvetellerisiniz hepiniz. Beşiktaş için cebinden 5 kuruş çıkarmayan adamlar, Kasımpaşa kulübü için fedai kesildi birden. Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı. Sizinde biletinizi keserler Kasımpaşa bey efendileri!!!
  • Olay tam tersı olsaydı.. Besıktas'lı futbolcu ceza sahasında elıyle ıkıncı topu atsaydı! Seyırcı Kasımpasalı futbolcuya saldırsaydı! ve 2 tane Kasımpasalı oyuncu kırmızı kart gorseydı! Ustelık bu olayların hepsı bızım ev sahıbı oldugumuz stadda olsaydı ve macı Besıktas 2 - 1 kazansaydı Kasımpasalı bu delıkanlı abılerın tutumu nasıl olurdu cok merak edıyorum???? Ayrıca basın, medya olaya nasıl tepkı verırdı?
  • #KasımpaşakulübündekiBeşiktaşüyeleriihracedilsin BJK Fax +90 (212) 258 81 94
  • Gaza gelmeyelim , şahsi fikrim demiş

• Kamuoyuna duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 12.01.2014 tarihinde yapmış olduğu toplantıda, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne geçmişte üstün hizmetlerde bulunmuş ve değerli hizmetlerini Türk futbolu için de halen sürdürmekte olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve değerli Yönetim Kurulu üyelerinin Takımımızın Beşiktaş karşısında 15.12.2013 tarihinde 2-1 galibiyeti ile sona eren maçın tekrarına ilişkin aldığı kararı saygıyla karşılıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ Yönetim Kurulu

http://www.kasimpasaspor.org.tr/haberler/haber/1009273-kamuoyuna-duyuru

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.