Şimdi Ara

Kaşar kilo 39 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
17.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muratbey 600gr 2 hafta once 35 liraydi simdi 2 katina cikmis. O sebeple bu brosure gozum kaydi
    Bu peynir elestirilebilir eyvallah ama cevrem kafe dolu oldugu icin size su bilgiyi verebilirim; disarida kafeye oturdugunuzda onlar da buradan aldiklari urunleri kullaniyorlar. Yani bunu elestiriyorsaniz disarida herhangi bir kafeye gitmenizi de onermem. Sabahlari bazen goruyorum bimde adam binlerce liralik alisveris yapmis, salamindan tost peynirine ketcaptan patatese ekmeginden yagina her sey oranin en ucuz urunu. Cebinden bir tomar para cikariyor 200'luklerle oduyor kafesine gidiyor 1 dilim salam 1 dilim peynirimsili tostu 30 liraya yasliyor. Adam 10 liraya satsa surumden bu kadar kazanamaz.
    Ha bize en ucuz urunler bile pahali. Kafede o urun daha da pahali ve birebir ayni kalitesizlikte.
    Ayni kalitesizlikte nerede yolunmak isterseniz ona karar verin ve orada yolunun Bize yolunmaktan kacis yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 19 Aralık 2021; 2:3:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Hocam kalan urunden yagsiz sut olmaz mi misal 11 kilo sutten 1 kilo kasar ciksa kalan 10 kilo sutten baskalasmis sey mi oluyor (peyniralti vs yaziniza istinaden) yoksa yagi alinmis sut olarak mi kaliyor?
    Artik evde kasar yapimi videolari gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 19 Aralık 2021; 2:10:5 >
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt

Aynen ben de bunu yazacaktım, muratbey 400 gram kaşarın kilosu 150 liraya geliyor, kilo arttıkça biraz ucuzluyor.

1 kilo kaşar 11 litre süt muhabbeti uzun zamandır var yazdığınız iyi olmuş, extra bilgiler için thx.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Hatta adam bolbol ketçap ve mayonez alıp, heinzın boş kutularına koyup, masalara yerleştiriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

En son kilosu 70 tlye aldım ama ben aldığımda dolar 8 tl idi. (2-3 ay önce) Şimdi zam gelmiştir sormadım ama ben zaten aldığım zaman 10 kilo alıyorum 5-6 ay gidiyor.

Sağlıklı olması %100 keçi sütünden yapılmasından zaten. marketlerde bu peynir yok.

• Ankara Gimsa 1kg Ergüven kaşar 50 tl idi

Öyle bir adam gördüğünüz zaman onun iş yerine güvenin, çünkü malını buralardan(ürünleri denetlenen yerlerden) almış. Merdiven altı ürünleri toplayan bir iş yerine gitmektense böyle yerlere gitmeyi tercih ederim.

bim’den alan esnaf kaldıysa ordan alın yiyin derim, daha sağlıklısını bulamazsınız :) toptancıların esnaflara sattığı peynirin, etin kg fiyatını duysanız inanamazsınız. alayı aroma verilmiş ne olduğu belli olmayan madde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanayi bölgesinde ne yoğurt kalmış ne kaşar zaten az gelmiş sanırım

• tarabya nasıl bir marka ölmeyelim ?:) bugün ben de gördüm 101'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt

Üreticisi bölgeden bölye ve zamandan zamana değişebiliyor. Tarabya diye bir marka yok aslında, "Dost" gibi sadece isimden ibaret. Ürünlerin üreticileri genelde farklı. Benim aldığı şubedeki 1 kiloluğun üreticisi Slava Süt adlı firma. Önceki aldıklarımda da üretici oydu. İş görür, zaten bu fiyata Metro'daki Sütaş hariç (kota var deniliyor) alternatif yok şu an.

• Evet 16.90₺ ama bulunduğum bölge stok 0

• 1kg mis marka kaşar 39.90lira Şokta.
    Tereyagi zamindan sonra ozellikle girip baktim cuma gunu. halen fiyat ayni idi

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt

Tost peyniri şeklinde yazıyor hocam. Emin misiniz kaşar olduğuna?

Bildiğim kadarıyla Mis'in 1 kgluk kaşarı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 19 Aralık 2021; 16:23:52 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam Cumartesi zamlandı zaten. Belki etiket de değişmemiş olabilir baktığınız markette.

https://www.sokmarket.com.tr/taze-tost-peyniri-1000-gr-p-3665/

• Bim'de süt hala 5,25 ve 4,9 TL. Benim bölgemde(Ankara) Gönenli üretimi sütler.

Bim'de Aknaz 1kg Tost Peyniri bölgemde Cebeli üretimi ve o da zamlanmamış, hala 40 TL. Ben de aldım. Değerlendirmek isteyenlerin aklında bulunsun.

Aynı mesajı buraya da attım ki belki faydası olur.

Edit: Cebel değil Cebeci Süt ve Süt Ürünleri A.Ş. üretiyormuş. Adını daha önce hiç duymadım ama daha önce devamlı bu tost peynirini kullanırdık. Tadı fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 19 Aralık 2021; 17:19:22 >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

gaz gibi kokuyor. şikayet sitelerinden de bakabilirsin.

senelerdir böyle hemde

• Ucuz diye kaanbey aldım bimden 2 kg ama ben hayatımda böyle birşey görmedim. Bildiğin margarin tadı var ve margarin gibi ağızda eriyor. Bir de üstüne yazmışlar 11 lt sütten üretilmiştir diye.

• "11 litre sütten üretilen bir kaşar peynir bu kadar ucuz olamaz" diyorlar yıllardır ama herhalde bu kadar büyük üreticiler sütün litresini biz vatandaşların aldığı fiyattan almıyordur veya kendileri süt çiftliklerinde üretip, uyguna mal ediyorlardır.

• Atıştırmalık zamlarını A101 bazı ürünlerine yansıtmış bile fakat BİM'de halen 2-3 hafta öncesinin zamlı fiyatlarıyla satış devam ediyor. Seveni varsa, kendi çapında tedariğini yapsın, yüklü bir zam eli kulağındadır.

Mesela; A101'deki 1,75 TL'lik susamlı çubuk kraker 2,45 TL'ye çıkmış. BİM'deki 1,75 TL'lik bisküviler de muhtemelen o fiyatı görür veya yaklaşır. Keza, yumurtalı erişte (5,5 TL) henüz zamlanmamış, onun fiyatı da epey artar.

Dost sütün de yarın zamlı fiyattan satılmaya başlanacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 19 Aralık 2021; 18:43:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.