Hemen altındaki mesajda ne yazmışım, onu okuyabilirsen, cevabı göreceksin. |
Kaşar kilo 39 tl (7. sayfa)

-
-
Üretici balıkesir onursüt baktığım mağazada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmanın kendi üretimi olan ve migroslarda da satılan onsüt kaşar hakkında gaz tadı olduğu yönünde bir takım şikayetler mevcut. Hiç yemediğim için bir yorum yapamam doğru olmaz. Belki gaz tadı şikayeti bulunan bazı tarabya kaşarlarla bağlantısı vardır.
-
migrostaki onsütün üreticisi. çok şikayet var bu firmanın ürünlerinden. ben şahsen almam
-
Eğer senin yazdığın gibiyse ve gene senin dediğin gibi "A101 uygulamış ama Migros henüz uygulamamış" cümlesinden yola çıkarak gene muhatabın Torku dan çok A101 olduğunu sonucuna varırız.
-
Torku'nun gönderdiği fiyatı uyguladığı için A101 neden muhatap oluyor? Market markalı bir tahin helvasıyla (14,90TL), üstünde Torku yazan helvanın (15,90 TL) aynı fiyata satılacağını mı sanıyorsun? Üstün muhakeme yeteneğini kullanarak bizi aydınlat da, öğrenelim.
Senin mantığına göre, henüz süt zamını yansıtmayan ve eski fiyattan süt satan Migros hariç, yürürlüğe giren yeni fiyattan satan bütün marketleri suçlamamız lazım.
-
Arkadaşım önce üslübuna dikkat et.Ben senin mantığını anlamaya çalışıyorum.Fikir ayrılıkları olabilir .Ben sana çok basit bir şey soruyorum: Eğer Torku iki firmayada aynı rakamla gönderiyorsa ve dediğin gibi TAVSİYE niteliğinde ise yılların anadolu grubu yılların migros u aptal mı çok daha uygun fiyata satıyor? A101 her zamanki gibi şam şeytanlığı yapıyor.Herşey apaçık ortada A101 ün CEO suymuş gibi korumana gerek yok !Ha sen yüksek fiyattan ürün almak hoşuna gidiyorsa ona diyeceğim bir şey yok. Senin mantığına bakarsak o zaman Torku nun da suçu yok.Böyle bir ksıır döngü..
-
11 litre sütün hepsini kullanıyorlar ve firmalar sütü 4.70'den alıyorlarmış. Yani 11 x 4.70 = 52 lira eder yaklaşık. Her şeyi usulüne uygun yapıp, sütü bile ortak bir kararla aynı fiyata alıyorlarsa 11 litre süt kullandıkları bu kaşarı 40 liraya nasıl satıyor bu adamlar?
Bu ülkede hiçbir şeye güvenilmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 20 Aralık 2021; 17:43:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süt 10 gün önce %50 zamlandı ve bu fiyata geldi. Yeni fiyatlar daha yeni yeni geliyor, bekleyenler içleri rahat edecek şekilde zamlar geldiği zaman satın alsınlar.
-
içim kaşar 700 gr 47.90 TL olmuş
-
Zamdan önceki fiyattan stoğa giren ürünleri satıyorlar veyahut bununla bağlantılı olarak bir miktar zararına satıyorlardır. Bu yüzden, bir bit yeniği aramanın lüzumu yok bence zira ürünlerin çoğu süt zammından önce üretilmiştir.
-
Fiyat güzel ama girdiğim hiçbir a101de kalmamış, indirim bitene kadar da geleceğini sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sen nası bir çobansın ya ? Şu açıklamama adam Torkunu avukatlığını yapıyon dedi :) Senin gibilere açıklama yapmak kendimize ayıp.Acilen bir kardiyolağa görünmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky soul -- 21 Aralık 2021; 15:45:1 > -
tost peyniri yiyeceğine 30 lirayı ye daha sağlıklı diyen çıkmamış hala
-
İçinizde ukde kalmasın! :)
Tost peyniri yiyeceğine 30 lirayı ye daha sağlıklı!
Şaka bir tarafa güvenilir bir üreticinin yaptığı tost peyniri de kaşar peyniri de yenir. (Normal beyaz peynir-Olgunlaştırılmış beyaz peynir gibi)
Güvenilir olmayan firmanın tost peyniri de kaşar peyniri de yenmez.
Çünkü tost peynirine kattıkları sağlıksız şeyleri kaşar peynirine de katabiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 22 Aralık 2021; 22:50:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarabya kaşarlar zaman zaman iyi, zaman zaman da kötü oluyo üreticen kaynaklı sanırım hatta şube şube üretici farkını görebilirsiniz. renk ten belli ediyor.
-
Sanırım Tarabya ve mis kaşar en uygun fiyat şuan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah zam gelmiş yine kaşar peynirlere Şok markette Mis marka 700 gr kaşar peyniri 49 TL olmuş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X