Şimdi Ara

Kaşar kilo 39 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
17.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaşar kilo 39 tl

Aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

"Tost Peyniri" olan peynir ürünleri kaşar değildir. Kesinlikle çiğ tüketilmemelidir. Tost peynirleri çiftliklerin antibiyotik kalıntı içerin sütlerinden kaymak ve teleme çekilerek oluşan ham maddeden oluşur içerisine bir miktar kaşar peyniri ilave edilerek kaşar görünümlü tost peyniri isimli bir süt rünü ortaya çıkar. Süt ürünlerinin en berbat en yenmeyecek ürünü kaşardır içerisinde her türlü illegal madde olabiliyor. Tost peynirlerini kesinlikle çiğ tüketmeyin en azından.

• Birde süt alırken Ak Gıda üretimlerinin TR 54 no'lu işletme ise alın. A101'de veya diğer marketlerde SelSüt, Güney Süt üretimli süt görürseniz kaçın ordan :)

• ScR3Am05 kullanıcısına yanıt
    TR 54 No'lu olması ne anlama geliyor? Her üründe bu işletmeli olmasına dikkat etmemiz gerekiyor mu? Bir de Ak Gıda üretimlerinin hepsi TR 54 işletmeli değil mi zaten? Selsüt ve Güney süt ürünlerinde ne problem var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Aralık 2021; 1:25:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

TR 54 Sakarya üretim tesisi ve gerçekten çok kaliteli sütler toplanıyor.

Kahramanmaraş, karaman, aydın, tire, lüleburgaz gibi üretim tesisleride mevcut ama bunların içinde en sağlamı sakarya tesisi.

• ScR3Am05 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki tarabya kaşarı normalde alıyorum tüketiyorum ilandaki fiyat çok iyi dayanamadım 1 tane aldım. (hatta yok şubelerde denk geldim aldım çok az vardı)

VODAFONE sayesinde gündoğdu 2,5 kg kaşarı 55 tl den stokladım. 100/50 çek paylaştı her kullanıcıya 1 adet evdeki herkes vodafonelu. evde toplam 7.5 kg kaşar var internette dondurucuda saklanabildiğini okudum. dondurucudan çıkarıp yedik pizza, ekmeküstü, salata balık birçok yerde kullandık tazeliği ve lezzetinde bir değişme yoktu.

Kaşar kilo 39 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 25 Aralık 2021; 8:58:47 >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten tebrik ediyorum, şu anda kilosu 200 e vurdu sayılır,

Bence ayrı bir başlığı hakediyor, “KAŞAR FIRSATLARI”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar fetöcü. Akpden daha mı iyi bilecekler. Enflasyon yok ki ülkede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalen87 K kullanıcısına yanıt

hocam 1 yıl olmuş kaşarlardan eser yok :)

dondurucuda saklanabildiğini öğrenince neden daha fazla almadım diye üzüldüm ama SKT sorunu var.

artık süt ve süt ürünleri almak çok zor peynir - kaşar - tereyağ bunlar lüks olmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.