< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaşar kilo 39 tl (3. sayfa)

-
-
Bim de ki 700 gr lık Kaanbey kaşarın üreticisi Sek.Şok da ki 1 kg lık Mis tost peynirinin üreticisi Ak gıda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A101 Kapıda indirimi var mı arkadaşlar elinizde? Aslında gitsek puanları da harcarız güzel olur ama, indirim varsa siparişle alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 18 Aralık 2021; 9:48:3 > -
Bugün 9 da A101 e gittim. Kaşar gelmemiş. Mis kaşarın etiket fiyatı da daha adam değiştirmemiş ama 49.90 olmuş.( Acaba bu forumdakiler uyuyan yılanı uyandırıyor mu acaba )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 700gr 34 TL, 1kg kaşar 40 TL idi. Lan ne alacaksam zamlanıyor bu ne ya...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim de kaşkaval diye bir peynir var. 600 Gr 30 TL. Bu ne peyniri arkadaşlar bilginiz var mı? Diyet iyi gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hakmar’dan eski kaşar da alınabilir. kilosu 54’tü en son. tarabya kaşarı 5-6 yıl önce alırdım devamlı o zaman çok iyiydi. Aşırı yağlı ve iyi eriyen bir kaşardı. şimdi nasıldır bilemem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yıllardır aldığım ürün. A kalite. Hatta bir dönem sanalpazarda satış bile yapmıştım.
trendyolda süper kampanya var arkadaşlar. hem 150 ye 30 indirim + indirim çeki birleşiyor.
10 tl ye indirim çeki alarak ya da indirim çeki olanlar için harika fiyat.
90 tl ye 2 kg ardahan kaşarı almıs olursunuz.
-
O kaşar dün 39,90 TL oldu.
-
Ürün strece sarılıp gönderilmiş, gelene kadar küflenmişti. Tadına, kalitesine diyecek yok ama strece sarılıp gönderileceğine vakum yapılsa herkesten 5 yıldız alacak
Bir adet yorum bu şekilde. Buz aküsüz ne kadar soğuk olursa olsun hava peynir mi gönderilir? Ben alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim mesela. Küçük hesaplar peşinde koşacağına firma, 4-5 lira maliyetle çok daha fazla satış yapabilir, benim gibi düşünen çok kişi vardır.
-
Fiyat iyi ama Tarabya peyniri çok kötü. Tadını beğenenler neye göre beğendi bilmiyorum.
bana hep buz aküsüyle geliyordu hocam
ama yoğunluktan kaynamış da olabilir
ya da havalar soğuk nasılsa diye bozulmaz mantığıyla gönderilmiştir.
bu arada kaşar peynirinin üstünde küf olur hocam o dediğimden aldıysan
o küf yenebilir küf bildiğim kadarı ile bozulmadan ziyade.
firma ile iletişime geçin dikkat ederler.
1-2 olumsuz yoruma bakıp karar vermeyin.
ben senelerdir tek sorun yaşamadım.
-
bim, akgıda 'dan tamamen ayrıldı sanırım, sütünü güney üretiyor sanırım. geçen carfur 'un sütü aldım, akgıda üretimi, baya kaliteliymiş akgıda aslında yav.
niye çöpe atıyosun kardeşim fişi yokmu götür iade et ben 4 senedir tarabya yiyorum arada bir sert ve tadı az geliyor onuda artık elime alıp yokladığımda anlayabiliyorum. on numara kaşar. yumuşak ve renk tonu beyaza daha yakın olanları alırsan bildiğin içim kaşarın aynısı
-
-
Bazı bölgelerde Ak Gıda hala üretiyor diye biliyorum ama benim bölgemde(Ankara) dediğiniz gibi Güney üretiyor.
Herkes uzman olmuş, herkes gurme olmuş. Vay anam vay. Bir tek siz uzmansınız zaten. Sahtekarlar üçkağıtçılar acemi, çaylak, iş bilmez ama siz uzmansınız, kül yutmazsınız. Hangi markanın iyi, hangi markanın çöp olduğunu gözünden anlarsınız.
Oysa sektörün içinde yer alanlar hileli ürünlerin son tüketici tarafından anlaşılmasını imkansız olduğunu söylüyorlar Yani standartlara, içindekiler kısmında yazan bilgilere uymayan ürünleri ancak laboratuvar analizi tespit edebilir.
Market markaları dediğimiz ürünler ve diğer bilinen markalar göz önünde oldukları için isteseler de istemeseler de yürürlükteki mevzuata uymak zorundalar. Her ne kadar denetimleri yeterli bulmasak ta bu markalar düzenli olarak Tarım bakanlığı tarafından denetlenmekte ve numuneler alınarak laboratuvar analizlerine tabi tutulmaktadır. Standartlara aykırı bir durum tespit edildiğinde kamuoyuna ilan edilmektedir. (Bu malesef Türkiye şartlarında etkisiz bir ceza)
Ayrıca bu bahsi geçen market markalarının ürünlerinin kaliteleri arasında kayda değer bir fark bulunmuyor. Maliyet açısından mevzuatın müsaade ettiği en düşük standartları sağlamayı tercih ettiklerinden ve üretimlerini de dönüp dolaşıp aynı firmalara yaptırdıklarından aralarında belirgin bir fark bulunmuyor. Zaten her ürünün üretim şekli ve bu üretim sırasında uyması gereken kurallar standart ve aynı olması gerektiği için ortaya farklı bir ürünün çıkması da imkansız.
İsim vermek gerekirse Şok'un Mis, Bim'in Binvezir ve A101'in Tarabya isimli kaşarları birebir aynı ürünler. Üreticileri faklı olsa da böyle. Aynı olunca zaten sadece ambalajları farklı oluyor.
Bu sebeple burada tartışıp, tartışma sınırlarını aşıp can sıkmaya, birbirimizi üzmeye hiç gerek yok. Yapabileceğimiz teş şey var. Eğer tüketiciyi ciddiye alıp, ona değer verip ürünün muhteviyatını ayrıntılı bir şekilde yazmışlarsa ona bakmak. Burada yazanlar beklentilerimizi karşılıyorsa bunu dikkate almaktan başka çaremiz yok. Tabiki tüm bunların ötesinde bir sıcak fırsatçı olarak olmazsa olmazımız ürünün fiyatıdır. O uygun olmadıktan sonra her şey boş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 18 Aralık 2021; 14:48:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabah Mis kaşar 500 gram 24 liraydı kilosu 48den alırız diye plan yaptım, 700 gram 33 küsürdü aynı birim fiyata geliyordu, market açılış saatinde kg fiyatı 62 olmuş.
Mis tost peyniri de 49.90 kg.
Sanırım tarabya bulmak zor olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X