Şimdi Ara

Kaşar kilo 39 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
2
Favori
17.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaşar kilo 39 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• önceden indirim kovalardık . Şimdi zam kovalıyoruz. Zam gelmeden alalım diye. Kafama ağrılar giriyor daralıyorum artık. İhtiyaçlarımı gücüm oranında fazla almaya çalışıyorum. Almadığım alamadığım her şey için 1-2 güne bazen de saatlik olarak pişmanlığım oluşuyor. ilgili kaşar'dan sabah ekmek alırken vardı. Başka ihtiyaçlarla birlikte öğleden sonra alırım dedim raf bomboş kalmış.

Hocam sanırım sektör ile pek bilginiz yok.

Ben size sadece süt giderini söyledim ondan 51.7 TL dedim buna ithal edilen mayayı ve diğer içerikleri, işçi, fabrika, ambalaj ve dağıtım masraflarını ekleyince 70 TL ye yakın bir masraf çıkıyor kilogram başına.

Doğru peynir altı suyu bisküvi, çikolata fabrikalarına satıyor veya artık sütleri biyogaz üretiminde kullanıyorlar. Eskiden peynir altı suyunu çöpe döken firmalar bile artık yokluktan damla bile ziyan etmiyorlar.

EEEEE? bu şekilde ne kadar düşüyor maliyet? %100 mü %50 mi yoksa %3-5 mi?

EDİT: ''Ayrıca bir fabrika bence 4.70'in altına süt temin ediyordur'' bu söylediğiniz çok sakıncalı bir şeydir ve üreticinin emeğinin sömürülmesidir ama yapılmıyor mu yapılıyor, mesela Sakarya'daki İÇİM fabrikasına gelen sütler antibiyotik, somatik hücre, çökme vs vs gibi nedenlerde tüketilemez bulunursa süt üreticiye iade ediyor ve ceza yazılıyor.

Üretici ise sütü dökmeye yanaşmadığı için çöpe gitmesi gereken o iade sütü ucuz fiyattan yerel bazı firmalara satıyor, firmalar ise o sütleri alıp işliyor ve çeşitli süt ürünlerine çeviriyor (örnek: isim vermeyeceğim ama Mis Kaşarın üreticisi).

Ben bunları gıda sahtekarlığı olarak gördüğüm için tabi ki hesaba katmıyorum.

Hocam, bu yazdığınız "kaynak: g*düm" tarzında bir iddia olmuş. :) Bu ürünün uygun fiyatlı olması tamamen kampanyadan kaynaklanıyor zira süt zammında önce -yani zamsız fiyattan- üretilen ürünler bunlar. Kanıt olmadan böyle ithamlarda bulunmak doğru değil.

Muratbey kaşar epey önceden yemiştim, kalitelidir lakin fiyatının %70'i ürünse, %30'u da paketin üstündeki Muratbey yazısı için ödeniyor bence.

• Malesef fiyat gayet iyi. Kaşar nekadar iyi gurme arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaliteyi bozmadılarsa Tarabya iyi markadır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarabya kaşar denemistim tadsiz tudsuz hic begenmemistim.

Ayni fiyata Sok 1 kg mis kaşar çok çok iyidir, surekli onu aliyorum.

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Dün aldim, güncel kilosu 48.5 lira bilgi.

• tarabya berbat açmadan kötü oldu çöpe attıydık

• Bir üst yoruma sonuna kadar katılıyorum.şanslısınız tadını tatmamışsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata satması bu marketlerin daha kaşara zam yapmaması demek.öyleyse bimdeki kaşar'ı alırım tost yapmak için onu alıyordum ama uzun zamandır trendyol hızlı marketten aldım 600 gramı hep 25 tl altı idi ama artık orda fiyatlar artmış.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt

tam yerine sordun Kaşar kilo 39 tl 

• biyikliadam kullanıcısına yanıt

Bir kere aldım kayış gibi erimedi misafirlerime denk geldi fırın yemeğinde cok kötü oldu. Şok Market sonrası Bimin kararını tek gecerim hem yağlı hemde çok güzel eriyor

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Bim kaşarı dediğiniz Aknaz 1kg Tost Peyniri mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üreticisine bağlı. Üretici sürekli değişiyor, üreticisine bakarak alabilirsiniz.

Bugün Bim'de baktım. Aknaz beyaz peynir önceden Ak Gıda üretimi iken şuankiler Cebel.

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Kaşar peyniri kolay erimez ısınınca olması gereken o zaten

Ama içinde her türlü katkı maddesi olan tost peyniri kolayca erir ısıtınca

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Taze kaşar peyniri yazan hangisi ise onu alıyorum kaanlar ve kendi üretimi olan binvezirdi galiba

• recplayer kullanıcısına yanıt

Tat yok kayış gibi peynir mi yoksa taze kaşar peynirmi ? Sağlık açısından alırken hep üzerinde taze kasar peynir yazan alıyorum mis kaşar peyniri çok güzel lezzetide erimeside.

• Kaşardan daha çok yoğurt dikkatimi çekti. Bu Birşah'ın yeni yoğurdu. Fiyatlar zam gördükten sonra yeniden eski fiyata dönmüş.

• gibisi fazla , gayet iyi fiyatlar.

marka mefhumu yok artık bende, kaliteli ve ucuzsa alıyorum :)

• İnsortte yer alan en iyi fiyat yoğurt kesinlikle tam yağlı olmasında avantaj

• Bir kaç gün sonra 65-70 TL fiyata çıkacak kaşarı 40 TL'ye bulmuşlar, "erimiyor, tadı berbat" diye burun kıvırıyorlar. Ben de aldım, müthiş olmasa da, hiç de öyle berbat falan değil. Gidin koruycu basılmış Mis kaşar alın, çok iyi eriyormuş...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.