Şimdi Ara

Kaşar kilo 39 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
17.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son süt ürünlerine gelen zamlara göre fiyat çok çok iyi.

• Tarabya kaşar gayet de güzel, lezzetli bir kaşardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    Koruyucu içermeyen kaliteli ve uygun bir kaşar önerir misin kardeşim? İçim, Torku, Bahçıvan aklıma gelen markalar ve neredeyse hepsi koruyucu içeriyor. Koruyucunun içermesi de stoklayacak arkadaşlar için iyi bir şey zaten. Adı üstünde K O R U Y U C U.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şokta hem kaşar peyniri var hem tost peyniri ? Farkı nedir ? Tost peyniri 1 kg 39 diye dün aldım tadı güzel geldi. Acaba sağlıksız mı? Yanlış mı yaptık?

• storm kullanıcısına yanıt
    Yarın Bim'e bakacağım. Eğer Ak Gıda üretimliyse alacağım ama pek umudum yok...

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Hocam tost peyniri eski, bayat peynirler toplanarak yapılıyor ve içinde daha çok katkı olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada size zahmet Mis tost peynirinin üreticisi kimmiş bakar mısınız?

Edit: Gölsüt diye bir firma üretiyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 17 Aralık 2021; 23:12:36 >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Sek, Sütaş, Ekici, Tahsildaroğlu, Migros, dahası da vardır. Ben de kendi çapında tedariğimi yaptım ama koruyucu içermesi önceliğim olmadı. Yiyebildiğim kadarını yerim, yiyemediğim porsiyonlayıp buzluğa atarım. Kaldı ki, mesajımda salt koruyucu üzerinden yorum yapmadım.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

bende fark ettim. tam yağlı mı acaba resimden anlaşılmıyor bilginiz var mı

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

%4 protein, %4 süt yağı içeriyor.

Migros konusunda da Mis kaşarını F/P olarak önerdim. Birisi çok katkılı kaşar isteyen alsın gibi şeyler söyledi. Ben de sizi o kişi sandım ama karıştırdım sanırım.

Sütaş, Sek vs. koruyucu içermemesi güzel, eyvallah ama fiyatları da daha yüksek. Ben F/P olarak Mis kaşarı önerdim ki sadece 700gr olanı(Ak Gıda üretimi) denedim. Bence İçim kaşarla fazla fark yok. O yüzden ucuz alternatif arayanlar değerlendirebilir.

o zaman iyi gibi. migrosunkinie baktım şimdi dolapta %3,8 diyor

• Arkadaşlar Şok'ta ben hiç Mis 1 kg kaşar görmedim. Mis 1 kg Taze Tost Peyniri mi kastettiniz? Bir de üreticisi kim rica etsem söyleyebilir misiniz?

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

A101 Birşah'ın bi yarım yağlı 2 kg ve bir de 3.1 yağlı 3 kg olan iki yoğurdu vardı. Bu yenisi çıkalı 1-2 ay oluyor. Çıktığında diğerinden pahalı olarak piyasaya girdi. Değerleri de arkadaşın yazdığı gibi olsa gerek.

• Metro markette kilosu 42’ye geliyor sütaş kaşar.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

teşekkürler. migros da bu durumda 3 kiloluğu yine düşürür gibime geliyor

• Bildiniz üzere bölgeden bölgeye üretici değişmekte. Üreticisi "Balıkesir Onur" olan gayet güzel tavsiye ederim.

• storm kullanıcısına yanıt

cebel daha ıyı degıl mı

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

mıgros marka 17tl daha uygun degıl mıydı aynes uretımı

• mis kaşar iyidir 700gramını 33 liradan aldım 4 gün oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 18 Aralık 2021; 8:15:31 >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    İçim üreticisi Ak Gıda olunca fazla fark olmaması normal. Bimde birara Ekici üretimi ürünler bile vardı. Dönemsel anlaşmalara bağlı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.