Şimdi Ara

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
6
Favori
146.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İncelemesi zaten bu konu başlığı altında mevcut, önde ve arkada 12cm'lik toplam 2 adet fan var.
  • Dostum 'Nzxt Trinity' ide ekleyebilirsin baya güzel bi kasa.
  • cm stacker yok mu kullandığım için demiyorum ama bu kasa çoğu kişi tarafından bilindiği için mi incelenmiyor diye merak ettim...
  • Güzel çalışma, eline sağlık

Bu arada bazı kasaların fiyatları gerçekten çok uçuk.. Şöyle memur işi, kasa incelemesi falan koyarsan çok iyi olur
  • emek harcamıs yazmıs banada emeğe saygı demek düşer
  • @ O.z.X

En kısa sürede Trinity incelemesini ekleyeceğim.

@ ^^AHMET^^

Herkes tarafından övgü alan bir kasa, incelemesini en kısa sürede ekleyeceğim.

@ dejaay

Model belirtirsen daha rahat yardımcı olurum. Bundan sonra ekleyeceğim kasalarda dediğini göz önüne alacağım.

@ mcdexxter

Teşekkürler.
  • fatih kardeşim bu hafta içinde psu'su içinde olan kasa alıyorum baya kasa baktım ama en son

Cooler Master Centurion 534 Plus 430W Siyah Kasa'da Karar Kıldım Silver Black'de güzel aslında

Forumdaki İncelemeyide Okudum Sence Nası Bir Seçim Yapmısım? Kasanın Sessizliği Soğutması Nasıldır? Maximum 140 YTL war cepte
  • Cooler Master malzeme kalitesi olarak seni tatmin edecek bir kasa, 12cm'lik fanları cazibesini arttırıyor. Yan kapakta ve arkada olmak üzere 2 fanla beraber geliyor. İhtiyacına göre öne ayrıca bir fan takabilirsin. Fiyatına göre iyi bir kasa.
  • peki fiyatı nedir şuan sence?
  • Gigatek'in sitesine üye olduğunda yaptıkları indirimlerle birlikte: 89.0 USD + KDV
  • Tamam Fatih Krdeşim Gigatek'ten Alıcam Çok Soru Sordum Biliorm ama Güwenlimidir ?
  • Ben Ankara'da başka bir bilgisayarcıdan aldım, aldığım bilgisayarcı zaten Gigatek'ten getiriyor.

Gigatek'e güvenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

bu thermaltake kasalara resimlerde gösterilen bütün fanlar dahil dimi??? sonra bide fanla uuuraşmiim.(türkçeyi katlettim)

• bugün itibarı ile bende thermaltake armor ailesine katılmış bulunuyorum thermaltake arnor va8003bws aldım 275 ytl ye
    bir hafta içinde resimlerini burada sizlerle paylaşacağım....ama kutusunu görünce insan ürperiyor inanın
  • Paylaşımlarını merakla bekliyoruz, TT Armor'un hayırlı olsun
  • arkadaşlar Kasa arıyorum

asus veya aopen olabilir dendi PSUları iyiymiş mümkünse 350 watt yetmezse
    400 watt ama 120 ytl civarına

hatta aynı şartlarda Asus ve aopen dışı da olabilir
  • @ livingdeads

Açtığın konu başlığına da yazdım, buraya da yazayım. CM Centurion 534+ modeli 430W güç kaynağı ile 140 ytl. Konuda incelemesini bulabilirsin.

Arkadaşlar başka kasalar da önereceklerdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

@ livingdeads

Açtığın konu başlığına da yazdım, buraya da yazayım. CM Centurion 534+ modeli 430W güç kaynağı ile 140 ytl. Konuda incelemesini bulabilirsin.

Arkadaşlar başka kasalar da önereceklerdir...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26796

bu tek fanlı ya bu nasıl peki yeter mi?

iki fanlısı yok mu ?

bi de şu var

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28257

bu iyi gibi acaba daha ucuzu yok mdur?

• Bağlantısını verdiğin Asus'un 2 adet fanı var. (yanda ve arkada) Eğer 350W sana yetiyorsa Asus alabilirsin, masraf yapmaya gerek yok.

400W üzeri bir kasa istiyorsan Thermaltake'in bağlantıda verdiğin kasası ile Centurion arasında seçim yapacaksın. İkisi de kaliteli ürünler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Bağlantısını verdiğin Asus'un 2 adet fanı var. (yanda ve arkada) Eğer 350W sana yetiyorsa Asus alabilirsin, masraf yapmaya gerek yok.

400W üzeri bir kasa istiyorsan Thermaltake'in bağlantıda verdiğin kasası ile Centurion arasında seçim yapacaksın. İkisi de kaliteli ürünler.

ama linkte 1 * 12 cm diyo asus için !
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.