İncelemesi zaten bu konu başlığı altında mevcut, önde ve arkada 12cm'lik toplam 2 adet fan var.
Dostum 'Nzxt Trinity' ide ekleyebilirsin baya güzel bi kasa.
cm stacker yok mu kullandığım için demiyorum ama bu kasa çoğu kişi tarafından bilindiği için mi incelenmiyor diye merak ettim...
Güzel çalışma, eline sağlık
Bu arada bazı kasaların fiyatları gerçekten çok uçuk.. Şöyle memur işi, kasa incelemesi falan koyarsan çok iyi olur
emek harcamıs yazmıs banada emeğe saygı demek düşer
@ O.z.X
En kısa sürede Trinity incelemesini ekleyeceğim.
@ ^^AHMET^^
Herkes tarafından övgü alan bir kasa, incelemesini en kısa sürede ekleyeceğim.
@ dejaay
Model belirtirsen daha rahat yardımcı olurum. Bundan sonra ekleyeceğim kasalarda dediğini göz önüne alacağım.
@ mcdexxter
Teşekkürler.
fatih kardeşim bu hafta içinde psu'su içinde olan kasa alıyorum baya kasa baktım ama en son
Cooler Master Centurion 534 Plus 430W Siyah Kasa'da Karar Kıldım Silver Black'de güzel aslında
Forumdaki İncelemeyide Okudum Sence Nası Bir Seçim Yapmısım? Kasanın Sessizliği Soğutması Nasıldır? Maximum 140 YTL war cepte
Cooler Master malzeme kalitesi olarak seni tatmin edecek bir kasa, 12cm'lik fanları cazibesini arttırıyor. Yan kapakta ve arkada olmak üzere 2 fanla beraber geliyor. İhtiyacına göre öne ayrıca bir fan takabilirsin. Fiyatına göre iyi bir kasa.
peki fiyatı nedir şuan sence?
Gigatek'in sitesine üye olduğunda yaptıkları indirimlerle birlikte: 89.0 USD + KDV
Tamam Fatih Krdeşim Gigatek'ten Alıcam Çok Soru Sordum Biliorm ama Güwenlimidir ?
Ben Ankara'da başka bir bilgisayarcıdan aldım, aldığım bilgisayarcı zaten Gigatek'ten getiriyor.
Gigatek'e güvenebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: spinalsurgeon
bu thermaltake kasalara resimlerde gösterilen bütün fanlar dahil dimi??? sonra bide fanla uuuraşmiim.(türkçeyi katlettim)
bugün itibarı ile bende thermaltake armor ailesine katılmış bulunuyorum thermaltake arnor va8003bws aldım 275 ytl ye bir hafta içinde resimlerini burada sizlerle paylaşacağım....ama kutusunu görünce insan ürperiyor inanın
Paylaşımlarını merakla bekliyoruz, TT Armor'un hayırlı olsun
arkadaşlar Kasa arıyorum
asus veya aopen olabilir dendi PSUları iyiymiş mümkünse 350 watt yetmezse 400 watt ama 120 ytl civarına
hatta aynı şartlarda Asus ve aopen dışı da olabilir
@ livingdeads
Açtığın konu başlığına da yazdım, buraya da yazayım. CM Centurion 534+ modeli 430W güç kaynağı ile 140 ytl. Konuda incelemesini bulabilirsin.
Arkadaşlar başka kasalar da önereceklerdir...
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
@ livingdeads
Açtığın konu başlığına da yazdım, buraya da yazayım. CM Centurion 534+ modeli 430W güç kaynağı ile 140 ytl. Konuda incelemesini bulabilirsin.