Şimdi Ara

Kart borcu varken kart iptali yapılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet yaparsın yapmazlarsa kaybettimde tel aç anında iptal ederler.
  • o ZMNDA OTOMATİK YENİSİNİ GÖNDERİYORLAR:)
  • Bankalarda salak zaten. borcunuzu ödetmeden iptal ettirecek size
  • yapmıyorlar bildiğim kadar hatta bonus monus o tarz kullanamdıgın 1 kuruş bakiyen bile varsa kapatmıyorlar . yani iş bankası öyle yapıyor en azından
  • tabikide yapılır. ben kredi kartı çıkarıyorum yiyorum içiyorum bedavadan sonra kapattırıyorum. sonra bi daha açıyorum.

bankalarda salakdı ya
  • Kredi kartı ise yapıyorlar kartımı iptal ettirdim tekrardan borcum bitene kadar her ay düzenli olarak faturası geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Kredi kartı ise yapıyorlar kartımı iptal ettirdim tekrardan borcum bitene kadar her ay düzenli olarak faturası geldi...

Hangi banka sizinki?
  • ben geçen kapattırayım dedi 2 saat konuştu en sonun 20TL bonus vereyim dedi 3 ay daha kullanın dedi kartı bende kabul ettim 20Tl yide migrostan alışveriş yaptım. Şuan 1 ayım kaldı 1 ay sonra gene kapattırmak için başvurucam. Bakalım gene bonus verirlerse alırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

tabikide yapılır. ben kredi kartı çıkarıyorum yiyorum içiyorum bedavadan sonra kapattırıyorum. sonra bi daha açıyorum.

bankalarda salakdı ya

bence senin yorumun salak
  • Kart iptal edilse bile o borcu sika sika ödetirler
  • Çoğu banka borç kapanmadan iptal edilemez desede böyle bi hakkınız var. Bende iptal ettirdim daha ileriye dönük 10 ay taksiti vardı. Gidip kart nodan yine ödemesini yaptım. Hatta bi sefer başka bi şubeden ödememi yaparken, bunu nasıl yaptınız borç varken kart iptal olmuyor diye sormuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli lodos -- 13 Ocak 2012; 17:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Kredi kartı ise yapıyorlar kartımı iptal ettirdim tekrardan borcum bitene kadar her ay düzenli olarak faturası geldi...

Hangi banka sizinki?

yanlış hatırlamıyorsam hsbc idi...
  • Uygulamalar bankasına göre değişir. Borç varken bütün bankalar iptal eder. Asıl önemli olan tüm borcu yansıtıp yansıtmadıkları. Kimi bankalar taksitleri bozmadan almaya devam ediyor, kimileri de tüm taksit tutarının toplamını bir ekstre döneminde ödemenizi istiyor. Yani bankaların bu konuyu yorumlamaları farklı. Bir standart yok.

İş bankası taksitleri bozmuyor mesela. Bizzat denedim. Dİğerleini bilemiyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 13 Ocak 2012; 18:43:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.