![]() Gerek özelden ulaşan yazan gerekse çoğu kart konusunda gördüğüm konu kart aidatı iade edilmedi diye konuya açıklık getirmek istedim. Öncelikle banka çalışanı değilim ,bankaları savunmuyorum. 3 tane Ücretli Kredi kartı kullanıyorum. Nedir bu Aidat iade olayı; 2011-2014'te Bankalar Ücretsiz kart sunmadığı için iade zorunluğu vardı. Tüketici Hakem heyetleri,yargı mahkeme banka ücretsiz Kart sunmadığı için ücret iade edilmeli dedi.
Şuan durum ne? Bankaya kalmış durum.Banka size hem ücretsiz hem ücretli kart sunuyor siz ücretli kart alıp ben ödemem hakkınız yok derseniz var sözleşmede yazıyor. Banka sizin harcamalarınıza bakarak iade eder yada etmez. Ücret ödememek için ne yapmalı? Ücret ödemek istemiyorum derseniz yukarıdaki tablodan hangi banka ile çalışıyorsanız onun ücretsiz kartını seçebilirsiniz.. Her bankanın aidat vermemek için ücretsiz kartı var. Aldığı ücret neyin karşılığı; Kampanya, Promosyon, ek taksit, sonradan taksitlendirme, taksitli nakit, gelecek ay ödeme (atlatma) vb. İçin Hangi Banka Kredi Kartı kolayca iade var? Garanti Shop & Fly 650 TL fakat ücret kadar puan iade ediyor (70,000) Hangi Ücretsiz Kredi Kartı? Forumda en çok Yapı Kredi World Eko tavsiye ediliyor. Bende Hem Garanti Shop Fly var (680 TL ücreti) Hem isbank maximum var (350 TL). Eğer ücret ödemek istemezsem Garanti Flexi isBank Maximum Aidatsız kullanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı