Şimdi Ara

KARIŞIK Bİ HİKAYE BEKLEYENKLER İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PART ONE

Kavrulmuş otların arasında sinsi sinsi bekliyen tehlike o civardaki bütün treder lar ı tehtid
    ediyordu aslında bu bekleyiş sadece trder soymak için yapılan bi eylem değil hotan daki halkın
    üzerine korku salmak halkı sindirip onlardan haraç almak günlerini gün etmek idi. Bekleyiş
    sadece malı alıp kaçmak değil o civardaki hunter ları bile sindirmek idi tihef ler o kadar sinsi iler-
    liyor o kadar acımasız skill ler kullanıyorlardı ki hunter ların bu insanlara karşı hiç şansları kalmıyor
    ama canla başla mücadele ediyorlardı yeniliyor fakat yılmıyor kurtara bildikleri bir kaç mal a bile
    şükrediyorlardı.

*

Yer : semarkant civarlarında eski bi ev saat : 07.00

içerideki adam elindeki sword u diğer elindeki taş la ritmik hareketlerle biliyor du eski
    bi ev olmasına ramen hayli düzenli ama bi o kadar da harabeyi andırıyor du adamın yü-
    zünde yukarıdan aşağıya doğru belirgin bi iz vardı adam sakallı ve pis hatta içrenç görü-
    nüyor ama halinden mem nun bi ifadeyle işine devam ediyordu. Birden kapı çalındı....

Adam irkildi. kapı, içerden ses gelmeden açıldı içeri giren adamın yüzü karanlıkta kalmış
    yüzü hala seçilmiyordu.
    kapıdaki adam:
    --Sensey dedi. Sensey senmisin_?
    Sensey başını ewet anlamında anlaşılmaz bi ifadeyle salladı.
    Gözleri hala kapıdaki adamın yüzünü seçmeye çalışıyordu

Hırıltılı bir sesle.
    ren adamın yüzü karanlıkta kalmış
    - Kimsin sen _?

--Adım _HAYLAZ_ hotandan bir elçi yim sadece seni bulmam için gönderil...
    - Ben o işleri bıraktım diye sözünü kesti _HAYLAZ_ 'ınuzun zaman oldu artık benden geçti yani senin anlıyacağın
    ilgilenmiyorum ve bana bi yiylik yap çek git beni yanlızlığımla başbaşa bırak.dedi Sensey
    -Ben seni götürmek üzere gönüllü oldum seni tekrar görmek istediğim için dedi _HAYLAZ_

-Beni tekrar görmek içinmi diye tekrarladı. Sensey !...................
    -Sadece senin yapabileceğin bi görev olduğunun biliyorum başkada bişey sorma bana usta dedi ._HAYLAZ_

*

O akşam tihef şehrinde köhne bi meyhanede ...........

Ayvaz ve adamları bi masa başında tartışıyorlardı

Okeb
    -Ama şef Wiskancor yolu çok tehlikeli hunter larla dolu bi yer bizi çok çabuk dağıtırlar orda
    Ayvaz kaba bi kahkaha ile güldü.
    -Beklediğim adam gelsin o zaman Wiskancor yolu bütün tihef lere açılacak dostum
    emin olabilirsin.
    Bu adam kim şef dedi. Bell, nerden tanıyorsun _?
    - Beeeell dostum dedi. Ayvaz ben sağlam olmayan adam alırmıyım yanıma aslında genelde adamlarımı
    kendim seçerim ama bu adam farklı tam bi pisikopat olduğunu biliyorum ayrıca çok sağlam bi dostum tarafından
    yollanıyor şu sıralarda yolda olması yerekir en geç 2-3 gün e kadar burada olacağını sanıyorum o zaman işte
    o zaman doslarım tihef krallağımızı tüm ipekyol una yayacağız haydi şerefinize .

Kalabalık yayvan bi kahkaha ile bütün meyhaneyi inletti.

*

Üç gün sonra limanda....

İri yapılı kaba sakallı bir adam iniyordu gemiden etrafı kolaçan eden gözlerle taradıktan sonra yavaş ama
    emin adımlarla iskeleye ilerlemeye başladı .Etraftakilerin garip bakışları arasında emin adımlala ilerlerken
    tuhaf bi izlenme duygusuyla etrafı kolaçan etmeye devam ediyor aslında yanılmıyordu da yaklaşık yüz metre
    ileride birkaç çift göz onun gemiden inişini izliyordu . Adam adımlarını biraz hızlandırarak köhne evlerin ve
    biranelerin olduğu sokallara ilerlemeye başladı arkasından şimdiden iki kişinin geldiğini biliyordu hızını
    birazdaha arttırdı . Dar bi yola aniden giriş yaptı BAAAAM ....!!!!!!!!!!!!!!

Yayaş yavaş kendine gelimeye başlamış olan adamımız kimsenin duyamıyacağı bi şekilde inleyerek gözlerini
    aralamaya başlamış içerideki ağır balık kokusu adamı mızın genzini yakmaya başlamıştı ya alnın kırıştımaya başlamıştıki buz
    gibi bi şok la kendine gelmiş şimdi bir sandalyenin üzerinde sıkıca bağlanmış bi şekilde oturuyor du ilk bakışta
    eski bi balıkhaneyi andırsanda uzun zamandır işkence için kullanıldığı belli olan bir yerdi .
    Acaba sonu ne olacak ……….????????????

PART TÜÜÜÜ AŞARIDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weraszx_27 -- 18 Nisan 2008; 1:30:39 >

• bence sonu böyle olucak o kaba sakallı dayı vardıya o ölücek...

NOT:hocam emeğine sağlık gerçekten çok ilginç bir hikaye olmuş..devamını bekleriz...
  • ADAMA ORADA İŞKENCE EDİYORLARDI ADAM DAYANAMIYORDU VE KENDİNE HAKİM OLAMIYORDU TİHEFLER ADAMA YARDIMA GELDİLER VE ORTALIGI TOZ DUMAN ETTİLER ADAM KURTULMUŞTU HUNTERLER GOZLERİNİ ACTIKLARINDA ORTADATENEKE KUTUSU PET ŞİŞE VE SİLKROAD YUKLU OYUN CD SİNDEN BASKA BİRŞEY YOKTU HUNTERLERİNN DİKKATİNİ SRO YUKLU CD CEKMİŞTİ VE ONU ALDILAR BİLGİSAYARLARINDA OYNADILAR SİLKROAD ONLİNE OYUNUNU ÇIKARDILARRRR!!! BÖYLECE 100YILA YANİ 1ASIRA DAYANACAK KADAR UZUN BİR YIL GEÇTİ ARTIK HUNTER VE TİHEFLER TARİH OLMUŞ VE BU OYUNU İNSANOĞLUNA BIRAKMIŞLARDII ONLARDAN KALAN TEK HATIRA BUYDU İŞTE SİLKROADIN HİKAYESİDE BUDUR!! (NASILIM?)
  • Gayet başarılı devam et bence
    Daha Fazla Göster
  • güzl olmus
    80Lv
    Full Str Glavie
    Odin
  • Eline sağlık.
    Nereye gittiğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin bir önemi yoktur !
  • devamı akşama gelicek

gösterdiğiniz ilgi için sağolun
  • PART TUUUUU

Şimdi etrafında kimler olduğunu merak etmiş ve etrafındakileri dikkatle izlemeye başlamıştı .
    Etrafındaki kişiler pis pis sırıtıyor birazdan olacak olanlar için sabırsızlanıyorlardı.
    - Extot dedi. Sensey seni piç ve sert bi tokatla Extot un yüzü diğer tarafa döndü se-nin-le tek-rar-kar-şı-la-şa-ca-ğım de-miş-tim her hecede Extot ‘un yüzünde bi yumruk patlıyor suratı şekilden şekle giriyor ağzından burnundan kanlar boşalıyordu. Yinede yarı korku yarı sırıtır bi ifadeyle
    -Sensey dostum seni görmek ne hoş karın nasıl _?
    Sensey iyice çileden çıkmış şimdi ise ağzından lanetler ve küfürler yağıyordu zar zor iki kişi onu tutuyor idi
    -_HAYLAZ_ usta sakin ol biz işimize bakalım sırası gelince ölümü senin elinden olacakama şimdilik bize lazım ondan bilgiler almalıyız ki planımız kusursuz bi şekilde işlesin
    Extot un çilesi asıl şimdi bnaşlamıştı. Sensey,_HAYLAZ_,Waxtex, ve Expdate türlü türlü işkence ile extot un ağzından öyle bilgiler aldılar ki her bi hecesi sanki GOLD değerinde idi. Bu dört kişinin yaptığı planlar zamanı gelince tıkır tıkır işleyecekdi.0
    Plan in kolay kısmı aşılmış şimdi ise en can alıcı kısma geldi……….

ERTESİ GÜN LİMANDA……….!!!!!!!

İri yapılı ,kaba sakallı, yüzünde yukarıdan aşağıya doğru belirgin bi iz olan bir kişi gemiden iniyor yüzünde belli belirsizir gülğmseme ile etrafı kolaçan ediyordu uzaktaki üç kişiyi görünce başını hafif bi onaylama ifadesiyle haraket ettirdi. Önünde duran altı yedi kişilik gurup bu hareketi fark etmesede uzakteki üç kişi fark edip bu selamlamaya anlaşılmaz dudak hareketleriyle karşılık verdi.
    Sokaklardaki sabah sisine aldırmadan yavaş ama emin adımlarla merkezdeki at çıya doğru yürümeye aynı zamanda etrafı kuşku ile etrafı süzmeye başlamıştı.Atınıda aldıktan sonra şehrin dışına doğru atını dört nala sürmeye başlamıştı . Level i yüksek olduğu her halinden belli olan adamımız uzaktanda olsa limanda karşılaştığıüç kişi tarafından takip ediliyordu.Ormanın derinliklerine doğru ilerlerken aklından neler geçiyor ne pilanlarla hangi amaçlara ilerliyor kafasından geçenler konusunda yalnızca tanrı ile kendi arasında tarif edilmez köprüler kuruyordu sanki ormanda epey ilerlemiş etraf kararmış bu karanlık buneşin batmasından kaynaklanan karanlık değil ormandaki ağaçların sıklaşmasından kaynaklanan karanlık dı. Sanki nereye gideceğini bilmezmiş gibi ilerliyor birilerini arıyordu yada birileri onu arıyrdu
    Artık daha sık etrafına bakar olmuştuher an her yerden bi saldırı gelecekmişgibi bir eli kılıcının kabzasında ilerliyoretrafı kuşku ile süzüyordu.Arada öten baykuş sesiyle irkiliyor ama yoluna devam ediyordu. Bir süre bu şekilde ilerledikten sonra Kulaklarına gelen su sesi ile yakınlarda bir yerde bi akarsu yada şelale olacağını ve etrefın dahada yeşerdiğini gördü Kendi kendine <<Buralarda kamp kurup beklesem fena olmaz>> diye düşündü. Akarsuyunun yakınına geldiğinde atından inip su kenarında sağlam bi ağaç dalıda atını bağladı Dizlerinin üzerine çöküpkılıcını hemen sağına bıraktı Tam avucu ile su alıp yüzüne vuracaktı ki <ÇAT> diye bir sesle birlikte hemen kılıcına hamle etti.
    Bir ses –Çek elini o kılıçtan
    Sayıca kendinden fazla olduklarını veya öyle sanmalarını istediği için bun hareketinden hemen vaz geçti. Şimdi ensesinde buz gibi bir kılıçın soğukluğunu hissediyor bu soğukluk hani kendini bi savaşın ortasında yalnız başına kimsesiz ama herkezle berabar hissedersin, her kez seni tanır ama kimse seni, kutuplarda uyanık kalmak zorundasın uyuduğunda ölürsun işte o ölümün yalnızlığı gibi acımasız bir soğukluktu, o kılıcın soğukluğu. Kılıcın arkasındaki adam
    -Kimsin sen yabancı burada ne arıyorsun _?
    - Ben dedi. Yavaşca ayağa kalkarakşimdi elleri yana açık bi şekilde yüzünü ensesine soğuk kılıcını dayamış ifadesiz bi o kadar soğuk ve soluk yüzlü adama hitab ederek sizin aradığınız kişiyim yanlıııııız dedi ve o anda yalnız gibi görülen adamın etrafında dört beş dagger cı aniden beliri verdi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şimdi ne olacak SİZİNDE TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

• ÇAT! 5 x 365k critical shot
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.
  • arkadan beklenmeyen bir islam çar gelsin o.o

şaka bi yana guzle olmuş

Orjinalden alıntı: GhosTurk

arkadan beklenmeyen bir islam çar gelsin o.o

şaka bi yana guzle olmuş

Kardeşim kafan almıyor mu İslam değil o...Arap arap
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.