Şimdi Ara

Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes pisliğinden sağlıksızlığından şüpheci ama makineye atınca sıfır gibi oluyor valla. Tam bir öğrenci mekanı. Arkadaşım burada üniversiteyi kazandı ev tutacak arkadaşıyla. gidip koltuk dolap falan alıcaz.

Ayakkabıyı 2 lira kulaklığıda 1 liraya aldım. 2.1 creative ses sistemi vardı 10 liraya çalışırmı bilemedim. Varmı aldığınız bişeyler sizinde

Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım  Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım

Greyder bot aldım 10 liraya cüzdanı yanında hediye verdi sağolsun. Mağazasında baktım aynı bot 180 lira

Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım  Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhoOp -- 5 Şubat 2015; 21:31:37 >

• Sendeki mutluluk içimi ısıttı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kulaklığı kezzapla yıka önce
  • Yazık be
  • Ayakkabıdan mantar bulaşır. Kulaklık kulağını bozar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpe atılan şeyleri sana parayla satmışlar, sen de seviniyorsun
  • O kulaklığı 100 lira verseler takmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhoOp

Ayakkabıyı 2 lira kulaklığıda 1 liraya aldım. 2.1 creative ses sistemi vardı 10 liraya çalışırmı bilemedim. Varmı aldığınız bişeyler sizinde

hocam nerdeki bit pazarı ? yenibosnadaki mi

• Ayakkabı camiden ya da kapı önünden çalınmış. Kulaklık kafede masadan. Ses sistemini de eve giren hırsız çalmış.
    Güle güle kullan hepsini
  • Kulaklığın üstündeki şibikler fiyata dahil mi?

• ayakkabilar zehirli. kulakliklarin da icine sey yapmiskardir

• eskiden stadin orda vardi bir hafta bilgisayar satan adan sonra ki hafta kadin ic camasiri satardi

• Aynı kulaklık bende var.Turkcell'de 35 ₺'di fiyatı. Ben sarıkutudan bedava almıştım.Güzel kulaklık.İyi ses veriyor.Ancak resimden görülen kadarıyla kulaklığın telleri çıkmış.
  • kırhızların çaldıgi maller onlar

• Cildine değmeyecek birşeyler alsan anlatacağım da...

• olm iğrenç lan 2 liraya alınan ayakkabıyı giyip 1 liralık kulaklıklamı gezeceksin
  • Moral bozmak gibi olmasın ama hayrını göremezsin ordan aldığın şeylerin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

olm iğrenç lan 2 liraya alınan ayakkabıyı giyip 1 liralık kulaklıklamı gezeceksin

yokluk nedir bilmezsin tabi adam bulmuş almış mutlu olmuş benim burda gözüm yaşardı lan
    çok gereksizce yaşardı ama olsun
  • aynı kulaklıgı 30 liraya aldım 1 haftada bozuldu
  • arkadşla gittiydik geçen neymiş bu lan diye
    ses sistemi aldıydı 15 liraya. neyse eve gittik açtık müziği son ses taktık ses sistemini. Bi ses duyduk güm diye bi baktık ses sisteminden geliyor birde yanık kokmaya başladıydı etraf bi baktık pc'nin güç kayanağıda mı ne pert olmuş
    kısaca bit pazarı en iyi pazardır herkes oradan alsın millet enayi ya 20 30 lira veriyor senin 2 lira verdiğım şeye..
    aşşağılama gibi algılamayın ihtiyaç varsa alınır ama çakallık yapacam ucuza alıcam diye yapılmaz.(bkz.bizim arkadaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Şubat 2015; 1:28:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.