Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, uzun bekleyisin sonu gorundu. Insaallah hic bir aksilik olmazsa Karadeniz-TR WoW sunucumuz en gec 26 Nisan 2009 pazar gunu WOTLK versiona (Client version 3.0.9 (9551) ) gecis yapacaktir. Herzamanki gibi bekleyisimizin sebepleri vardi, cogu sunucular erken gecis yapsada bizler isimizin temiz ve saglam olmasi icin beklemeyi tercih ettik. Halen DK phaselerinde yapay zekalarda ve mangos cekirdek dosyalarinda eksiklik olsada bu sefer gececegimize soz verdik. Fakat bu gecisimizi sizlere kaliteli bir veritabanla yapmak sartiyla soz verdik.

Veritabandaki eksiklikleri ve yukardaki yazdigim sorunlardan kaynaklanan sorunlari ekibimiz tarafindan alternatif cozumlerle sunularak butun baslangic DK gorevleri ve phaseler 100% calisir hale geldi!
    Kisacasi burdakihttp://www.wowhead.com/?quest=12801#comments:id=529074 gordugunuz gorevlerin ve daha fazlasi calisiyor, misalhttp://www.wowhead.com/?quest=12680 Grand Theft Palomino cunki Death Knight olurda bineksiz olurmu?

Sunucumuzda oynayanlar bilir, sunucumuz kucuk bir toplumdan olusan ogrenmek ve bilgi paylasim amacli bir topluluktur. Zaten bu paylasimimizi yillardir cogu wow sunuculuguna el atanlarin bildigiwww.cengonet.com sitesinde yapiyoruz. Sunucumuzun kucuk kalmasinin sebebinide detayli forumumuzde yazdim. Kisacasi Nerdeyse 3 yildan beri Hollandadaki kendi evimden yayin yapan makinadan 20mbit down/1mbit upload hiziyla oldugu icin. Makinanin eksikleri olmasada Internet baglantimiz kiralik sunucular kadar (dedicated hosts) 100mbit/100mbit guclu olmadigi icin player limitimiz 85 dir. Yani tatil kalabaliklarinda sirada bekleme sorunu yasayabilirsiniz, latency sorunu yasyabilirsiniz. Oynanmiyacak kadar asiri degil bu latency oranlari o yuzden player limitimiz 85 de.

Kucukde olsak yaptigimiz islerde herzaman kendi imkanlarimiz altinda olarak kaliteyi one surmusuktur, bilgi paylasimina onem vermisiktir (kadromuzda sql gm lik yapanlar/yapmis olanlar bilir). Mangos ve UDB hakkindaki platformlarinda katki ve paylasimlarimizdan bizler memnunuz umarim sizlerde gordugunuzde ve Karadeniz-TR WoW ailesi topluluguna katildiginzda memnun kalirsiniz. Bu kucuk ve sicak ortamda sizleride gormek umuduyla hepinize iyi eglenceler dilerim.

Saygilar, sevgiler Krayhan.

• ya ben oyuna giremiyorum offf kullanıcı adım falan hepsi var :S:S
  • benimki TBC DEİL acaba ondan mıdır??? ama normalde destekler diyor
  • bilen yok mu off?
  • WoW versionumuz simdilik halen TBC evet pazar gunu tekrar denersen girebilirsin. Pazar gunu sunucumuz version 3.0.9 olacak.
  • ama işte benim oyunum klasik wow 2.4.3???
  • ya ne zaman wotlk gecmeyi dusunuyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesbduman@gmail.com

ama işte benim oyunum klasik wow 2.4.3???

Forumumuzde GM lere yazarsaniz ilgilenirler veya portal sitemize girdiginizde hesap ayarlarinizdan classic secebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: doom87

ya ne zaman wotlk gecmeyi dusunuyosunuz?

En gec bu pazar gunu gecmeyi planladik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 23 Nisan 2009; 20:10:28 >
  • ama öyle classic diye bir ayar yok ki :S
  • Forumumuze gir, wow portali tikla oradan account ismini ve sifreni gir, My account --> Edit my account sec --> Client Type: gorunen yerde classic sec sonra update tikla accountun classic olur. Halen yapamazsan forumumuzden BEST e pm gonderirsen yardimci olur.
  • tamam ty
  • Selamun Aleykum Arkadaslar, Karadeniz-TR WoW sunucumuz WOTLK 3.0.9a basariyla gecis yapmistir. Sunucunun destekledigi versionlar: WoW 3.0.9/TBC 3.0.9/WOTLK 3.0.9

İyi Eğlenceler!
  • hortlasın güzel serverdı
  • Vay be kapandımı
  • 3-4 yıl önce oynamıştım orjinalde accountum olmasına rağmen arkadaşlarla.. Oynadığım en iyi serverlardan biriydi.
  • Bence de en iyi serverdi. Naz duy sesimi tekrar aç serveri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinbak

Bence de en iyi serverdi. Naz duy sesimi tekrar aç serveri :D

naz? selin? ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: selinbak

Bence de en iyi serverdi. Naz duy sesimi tekrar aç serveri :D

naz? selin? ne oluyor

:D ne gibi ne oluyor
  • ciddi anlamda bir baskı uygulamayı düşünüyorum Naz a Tabii izini bulabilirsem
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.