Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hesap şekli olarak hangisini seçmeliyim ,

birde mangos nedir ?
  • WoW ek olarak The Burning Crusade Versionu varsa TBC secebilirsiniz yoksa WoW , mangos ve ascent programlari var bu programlar sayesinde wow sunuculari kuruluyor.
  • Tam hız devam Naz hep ilk ve beğenilen işlere imza atıyor karadeniz ve ayrıca yaptığın paylaşımlar ve örnek dosyalarlada ilklerin ismi oluyorsunuz elinize bilginize sağlık.
  • Karadeniz-TR WoW sunucumuz 11 Mayis 2008 tarihinden itibaren Allaha sukur yine herzamanki gibi hic bir sorun yasanmadan version yukseltmistir. Destekledigimiz version 2.4.1 hepinizi aramizda bekleriz.

WoW version 2.4.1

Guncelleme Tarih: 11-05-2008
    Mangos: rev.5807 SD392
    DB: UDB rev 0.10.1
    Update: 349
    ACID: ACID 0.0.1 - Full Release
  • Hayırlı olsun başarıların devamını dilerim naz :p
  • Tesekkur ederim Devil, nerelerdesin kayip?
  • konular aktif devam edebilirsiniz bu başlık üzerinden arkadaşlar ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ilginiz icin tesekkur ederim, umarim birdaha haksiz sikayet uzeri bizimle irtibat kurulmadan veya iyice arastirilmadan konular kapatilmaz.
  • Artik sunucumuza karadenizwow.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Tebrikler Naz no ip biraz yavaşlatıyordu aslında forumu böyle daha güzel oldu. eline sağlık. Topicte bir ara silinmiş ne iş anlamadım neyse geri geldiğine göre sorun yok.
  • Saol CB anket yaptik forumde cogu kisi bu ismi secti hayirlisi. Topigin silinmesi biraz uzun hikaye birtane dost turk sunucunun topigide silmislerdi. Neyse hatalarini duzeltti DH.
  • sürekli takip ediyorum zaten tüm wow forumları sık kullanılanlara atmıştım topiciği internetten dolayı açılmıyor sanıyordum :D. neyse sorun çözüldüyse problem yok Marvelde cevap vermemiş nerelerdesin sorusuna orjianlde sanırım öğle söylentiler vardı :D.
  • Hizli olmasi herhalde iyi ise yaradi sunucuda son haftalari cok kalabaliklasti sabahin erken saatleri bile ^^ Marvel orijinaldaymis ama sen nerelerdesin dun seni goren olmus? Dondunmu geri?
  • Eskisi kadar bol zamanım yok ama arada giriyorum fark ettim eskiye oranla daha fazla bir kalabalık olmaya başlamış server okullar kapanacak birde oss yaklaşıyor daha fazla bir kalabalık geleceği kesin :D bende zul aman vs yapıp çıkıyorum zaman buldukça birazda forumlardayım işte :D.
  • hocam doğru söylemişler uzun zamandır orjinaldeyim ama wowa vakit bulamıyorum maalesef sadece raid yapıp çıkıyorum başka yapıcak birşey kalmadı zaten wotklyı bekliyoruz napalım vaktim olursa sizin servera uğrarım tabi önceden haber veririm ismimle gezen varsa banlayın ^^
  • ya ben MuOnline Basligindan Geldim ACikcasi AMA BOL PLAYERLER Dilerim
  • Bizden Painle Natuda orjinale başladı marvel belki haber almışsındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CB1111

Bizden Painle Natuda orjinale başladı marvel belki haber almışsındır.

biliyorum ^^ sende gel:P
  • Ben karadenize girecek zamanı bile eskisi kadar bulamıyorum hele bir lvl 70 yapsınlar onlar sonra kasarlar beni hehehe :D. yada ne kasacaklar ya charları alırım ellerinden daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

quote:

Orjinalden alıntı: CB1111

Bizden Painle Natuda orjinale başladı marvel belki haber almışsındır.

biliyorum ^^ sende gel:P

Aman ayni realme girmen hehehe natu ve senden azmi cektim ^^ Painkiller bizamanlar 1 kurus vermem diyordu blizze.. sonunda onuda kaybettik hehe
    Lili gecenlerde Forume ss eklemisti Orijinaldeki dostlarimiz basliginda Illidani yatirmislardi ss de
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.