Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://wow.karadenizwow.com/ zaman bulsamda giremiyecem sanırım 68 kişi var :D. server player sınırı halen 70 se artırman gerekecek naz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 6 Haziran 2008; 14:46:19 >
  • Artirdim artirdim artik ortalama hergun en az 70 kisi var, 80ne yukselttim limiti.
  • Azuhahahahaha, laz sunucusu

Kolay gelsin...
  • 80 limit oh güzel.Naz abi xp oranını çok güzel ayarlamışssın bence.2 gün played çok bile 70 için süper ^^

Bu arada Karadeniz çok hoş bir serverdır.Öyle laz serveri deyip geçme...
  • heheh 80 yapmışsında şuan server 80 kişi full olmuş sen artırcıkca sayıda çoğalıyor bu arada akşam 20 kişi ile hyjal yapmayı düşünüyoruz ama 80 kişilik sınır dolu :D sen o sınırı 100e kadar çıkartacasın gibi :D.
  • okul tatilleri bitene kadar belki yukseltebilirim. Bu arade sunucu guncellendi en yeni revizyonda wdb leri silsin guild

Mangos: rev.6075 ACID-R10 Using DB: UDB 0.10.2 (351) with SD2 Calls rev. 428
  • Ben Of'luyum bana özel birşey yapabilri misin :)
  • Evet mesela lvl 1 den başlayıp istediğin ırkı ve sınıfı seçme şansı verebilirler sana başka yerde de bulamazsın bu kıyağı :D.
  • Sen yinede gel biz herzaman ozel birseyler yapiyoruz, yapay zekali ozel eventler misal baska yerde goremezsin benzerlerini ^^
  • CB1111 sen düşündügüm kiişimisin :D
    türkbeylıgı serverindan :D
    beni hatırlarsın belki ben Grena :D
  • Bu serverda TBden çok adam var Raistlin.CB = Azure Death işte :D
  • aynen o CB yim warlock grenaydın dimi sen hatırlarım ve unutmam nerelerdesin bir ara başka bir serverda olduğunu duydum ibanezi hatırlarsın o söylemişti nerelerdesiniz bakayım Karadenizwow zaten Tb nin çoğunu barındırıyor olmayanlarda hep orjinale gittiler buradan, ama foruma sslerini felan ekliyorlar arada sende foruma uğra yüzünüzü gören cennetlik valla hatta gel başla warlock eksiği var :D.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CB1111

heheh 80 yapmışsında şuan server 80 kişi full olmuş sen artırcıkca sayıda çoğalıyor bu arada akşam 20 kişi ile hyjal yapmayı düşünüyoruz ama 80 kişilik sınır dolu :D sen o sınırı 100e kadar çıkartacasın gibi :D.

Evet mecbur kaldik su anda oyuncu limitimiz 100 kisi, sabahleri bile hemen doluyor server 60/70 kisi online oluyor. Bu sayi hafta sonlari ve aksamlari 80nin ustune cikiyor. Sirada beklemekten bir sure kurtulurlar ^^
  • Güzel oldu şimdi rahatca girebiliriz tabi önce biraz zaman bulmam gerek benimde :D.
  • Çok güzel bir lvl 40 binek görevi eklenmiş ve ilk kez bir npcnin belli bir süreden sonra model değiştirmesini uygulamışsınız tüm karadenizwow gmlerinin eline sağlık.
  • Onu da kesmek zor gibi duruyor be abi :D
  • Karadeniz event2 deki gibi butun yapay zekalari ekibimiz yapti, bir yenilik olsun diye npc ye morph (shapeshift) yapay zekasi yaptik cok guzel ve eglenceli oldu. LvL 40 daki tek basina bir kisi yapamaz, zaten amacimiz saglam partyler olusturup dostluk ve arkadaslik ortamini desteklemek (yoksa kolay yapardik 1 veya 2 kisi keserdi). Hem bunu yapmadan once lvl 20 guild gorevini yapmalari gerekiyor (buda ayni saglam bir partyle yapabilecek durumda). Yakinda birkac ss ve youtube vidyo ekliyecem gercekten GM ekibimizin bu basarisiyla gurur duyuyorum.
  • Naz abi bazen bu oyunu oynamak istemiyor musun?Kendine bir çar kas Mis gibi oyna onla arada.Ama ally de kas horde da.Kavga ederik sonra
  • Bir ara denedim, 7 ayda chari lvl 60 yapamadim yesil itemlerle dolasti aylarca. Vaktim olmuyor. Belki yakinda AOC oynayabilirim ^^ (vakit bulursam)
  • Türkiye milli takimimizin basarisiyla yurt disinda TÜRK vatandasi olarak gurur duyarak yasiyorum hepimizi tebrik ederim ve bu sevincimi sizlerle paylasmak istedim. Insaallah daha cok guzel ve buyuk basarilara ulasiriz =) Birkac saat sonra bu sevincimizi topraklarimda yasayan kardeslerimle WoW sunucumuzda beraber yasadik ve kutladik buyurun izleyin:http://nl.youtube.com/watch?v=WT62OCGSZvo&eurl

Forumumuzde daha kaliteli video var bakmak isterseniz, uye olduktan sonra Oyun Hatiralari kategorisinde bulabilirsiniz, gelin wow oynayanlar finalde sizlerle beraber bu sevinci wow sunucumuzda tekrar yasayalim!

http://karadenizwow.com

Saygilar sevgiler, Krayhan.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.