Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.karadenizwow.com/ bütün bilgiler forumda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende onda oynuyorum gerçektende çok iyi bi server
  • bu kadar çok türk free server açılıp oyuncular oraya buraya dağılacağına şu servercılar toplanıpta ortak bir server açsalar iyi olmaz mı ya.
  • Evet güzel serverdır.Oynamışlığım vardır
  • Dikkatimi çekti tbdeki guıldler var ciddi bir kurumsa işinde belki ayakta kalabilir.
  • Cok tbli var serverda ve kurucularda tb player
  • ordaki butun oyuncular tbden.

tb kapandı ya sonra devamini actilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 15 Ocak 2007; 12:36:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acc alamadım bi türlü
  • waikiki sen kimsin yaa bi Tbwow daki nickini söylesene ben de Eski tbden Kenzotr hatırlamışsındır belki...
  • Waikiki sadece orjınalde oynamadı server lısttekı butun freelerde oynamıstır o
  • yaw burda nasıl acc alıyoruz ?
  • verdigim siteye gir, orda admine mail atıcaksın
  • Site açılmıyo :)
  • acılıyor arkadasım hıc kapanmadı sıte ve kapanmaz. sadece bi degisiklik olunca kapanıp acilir 5 dakkaliga.
  • ya server hakkında daha fazla bilgi lazım.Versiyonu nedir fln bunları bilmiyoruz ki yaa bütün kankiler burda özledim walla tb halkını waikiki bi yardımcı olursan.
  • tb gibi server arıyorsan o serveri tercih etmen lazım bu server tbnin devamıdır.

server pacth i 1.8x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Ağustos 2006; 19:46:53 >
  • hmm.. benm pcde 1.80 var ama 1.82 yok heralde 1.80 ile rahat oynarım dimi? Bi de lacd var mı?
  • 1.80 ile girebilirsin.

serverda lancd yok ama ileride eklenecek.
  • hee ok o zaman ben bi repair atayım ondan sonra 1.80 yükleyecem ondan sonra realmlist.tamamdır serverın özel addonları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 26 Ağustos 2006; 19:55:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

hee ok o zaman ben bi repair atayım ondan sonra 1.80 yükleyecem ondan sonra realmlist.tamamdır serverın özel addonları var mı?

suanlik yok sanirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.