Şimdi Ara

Kar Tatilinde Okula Gitmemek Disiplin Cezası Gerektirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi İstanbul'da okullar dün yani salı günü tatildi.Okulumun müdür yardımcılarından birisi beni saat 11 e doğru aradı. Bende o sırada uyuyordum (Tayil olduğu için çok geç yatmıştım.) hemen uyandım telefona baktım.Hemen okul kıyafetini giyinip okula gelmemi söyledi.okulda bir gezi olduğunu bir yere seminere mi ne gidileceğini söyledi bende zaten uykudan yeni uyandığım için anlamadım. Gelemem dedim, başka birisiine sözüm var dedim.Okulda seninle hesaplaşcaz dedi telefonu kapadı. Bende takmadım gittim uyudum

çarşamba sabahı beni okul sırasında beklemiş görünce hemen kenara çekti seni disiplie veriyorum dedi.
    ben çağrıyorum nasıl gelmiyosun dedi. yarın savunmanı alıcam dedi.

Şimdi bu olayda kim şuçlu ben mi o mu?Daha önce hiç bir şekilde haberim yoktu... valiliğin tarafından yapılan tatilde öğrenci okula gelmdi diye disipline mi verilir???
    Bana yarın savunmamı yazmak için yardım ederseniz sevinirim ne gibi bir bahane bulabilirim..
    ü

20 kişiyi çağırmış bir ben gelmemişim okula evi yakın olanları aramış okulun evi yakın olması suç sanki
    aradığı kişilerin çoğu kızmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maygun90 -- 20 Şubat 2008; 23:20:24 >

• ne saçmalıyor o müdür ya.okula ister gelirim ister gelmem devamsızlık hakkı benim değil mi diceksin.olacak bitecek.
  • GEÇMİŞ OLSUN BENCE DAHA FAZLA DİKLENME ALTTAN AL BURDAKİ ÇOUKLARIN DA GAZINA GELME
  • Milli Eğitimi ara yarın.. Bu iş takip et.. Hem o herifin canını yak hemde hakkını ara !
  • Başka birine sözün var he.

Müdürle öyle konuşulurmu ya dalga geçer gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 20 Şubat 2008; 23:18:25 >

• maygun sen haklısın kardeşim , hiçbirşey yapamaz sizin müdür
  • bir bahane lazım bana ne diyiyim uykuda anlamadım affedin hocam mıı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maygun90

bir bahane lazım bana ne diyiyim uykuda anlamadım affedin hocam mıı??

gizli numaradan mı aradı numarası açıkmıydı?
  • sanmıyorum okulun sabit telfonlarından ev telefonunu aradı sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: serkan dağlı

quote:

Orjinalden alıntı: maygun90

bir bahane lazım bana ne diyiyim uykuda anlamadım affedin hocam mıı??

gizli numaradan mı aradı numarası açıkmıydı?
  • gizli numaradan arasa sesinizi tanımadım derdin ama bilmiyorum artık
  • 2 gün oldu unuttu beni galiba ama okula sırasında 2 kez karşılaştım arkdaşlrın arkasıan saklanarak yanından geçtim inşallah unutmuştur
  • unutmuştur büyük ihtimalle ama devamsızlık hakkı denen birşey var. Devamsızlığın dolarsa sınıfta kalırsın ama böyle bir bahaneyle disipline verilmessin korkma.
  • Büyük ihtimalle seni korkutmak için demiştir .Ama sen de terbiyesizlik yapmışsın biraz "Gelemem dedim, başka birisiine sözüm var dedim",bir öğretmenle böyle konuşulmaz .Bunun için ondan özür dilersen herşey tatlıya bağlanır sanırım ."Hocam uykuluydum ağızımdan yanlış bir laf çıktı" falan de .

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 21 Şubat 2008; 16:35:40 >
  • Hiç bişe yapamaz

• il milli eğitime şikayet et ceza alsın :D
  • Müdür evi aramış ilginç.resmi tatil gününde bir b.k yapamaz gitisn başka işlerle uğraşsın sizin müdür
  • savunmaya aynen şunu yazacaksın:

19 şubat salı kar tatili nedeniyle okullar kapalıydı...Bu yüzden gelmedim...

Merak etme hiç bişey olmaz...

O müdür bizim okula gelsin
  • öyle bi sebepten disipline veremez hakkı yok saçmalamış o kiş rahat ol..
  • Ben de öğretmenim okula devam etmeyenleri zar zor arıyoruz tatil günü öğrenci arandığını ilk defa duyuyorum hem resmi tatil günü bırak öğrenciyi ben bile gitmem okula, önceden planlanmış seminer de iptal edilir ki senin de telefonda haberin olduğuna göre önceden planlanmamış bir seminer çalışması nasıl yaptılar hayret
  • Bu benim başıma gelecekti. Sürüm sürüm süründürürdüm. Lise alışkanlığı. Dilekçelerle sınıfça birçok şeyi değiştirmiştik okulda. (Pantolon, gömlek renkleri vs.) Bir de anlayışlı, tecrübeli, tırsmayan bir öğretmen lazım. Hey gidi günler. Birkaç psikopat arkadaşın varsa uğraşacan bu adamla zehir etcen.

Bence söylediğin laf ta hiç terbiyesizce değil. Benim gerçekten başka birine sözüm olsa ve o artist adamda beni çağırsa senin gibi söylerdim. Benim düşünceme göre ne öğretmenler ne müdür ne yardımcısı anne - baba statüsünde değildir. Kendilerini birşey sananları ise süründürmek lazım. Bu hayatta ne öğretmenden veya müdürden ("artist" olandan) ne not dilenin ne de laf yiyin. Yoksa biryerleri kalkar. Küçüğe sevgi olmazsa, büyüğe saygı da olmamalı. Bu tavrım bazı hocaların bana hayran kalmasına, bazılarının da nefret etmesine sebep olmuştur.
    Bak gaza geldim yine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.