Şimdi Ara

Son sene okula gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula gidiyorum ama verimsiz geçiyor evde sabah kalkıp calısıyorum cok verim alıyorum ama aynı şey okulda olmuyor mümkün oldugunca gitmemeye calısıyorum bir de devamsızlık icin ne önerirsiniz yok yazılmamak icin ve de böyle yapmam mantıklı mı örneğin haftanın 1 günü gitmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ben bu sene mezunum geçen sene ben de acayip rahatsız oluyordum okula gitmekten.Bir kere hocaya bağlı kalıyorsun evde ise özgürsün istediğin yere istediğin saatte çalış.Artık elimizin altında istediğimiz bilgi varken saçma geliyor bana okula gitmek.
  • Ailen konuşsun halledilir izin belgesi ama sen gitmemezlik yaparsan kötü olur

İzin belgesi imzalıyor ailen adamlar tarihi boş bırakıyor evde fln sana bişe olursa adamlar tarihi dolduruyor onlara bişe olmuyor baktılar sana bişe olmuyor tarih atmıyorlar 2 ay fln bu şekilde idare ederler

• Okuldan verim alamıyorsan açığa geçebilirsin.
  • Açığa geçmem pek mümkün değil hocam babam kabul etmez sanmam

• soldierrrr kullanıcısına yanıt
    kredi sisteminden dolayı obp de yukselıyor fırsat bence bu hem okul ıyı değilse son sene hıc bır faydası da olmuyor devlet okullarının genelınınde kotu olduğunu bılıyoruz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acik derken temel liseleri mi kastediyorsunuz?

• Hayır açıköğretim demek istedim.
  • Bu konuda biraz bilgi ve tavsiye verir misin? Şuan bir fen lisesindeyim ve 9-10. sınıflarından dolayı diploma notum pek iyi gelmeyecek. 11. sınıfım. Açığa geçmeli miyim?
  • Bu konuda tavsiye vermem yanlış olur çünkü senin hakkında bilgim yok ama şöyle yaparsan daha iyi olur,okuldan en samimi olduğun ve bilgisine güvendiğin hocan ile bu konuyu konuşabilir hocanın düşüncelerini alablirsin.Birde obp düşük demişsin obp ciddi anlamda sınavı etkiliyor örnek vereyim arkadaşımın obp si 84'tü 14k dan 16k ya gerilemişti.Okuldaki sınavları küçümseme dikkatli ol
  • Anladım, teşekkür ederim cevabın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.