Şimdi Ara

Kaput Amortisörü Yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Albea aracıma, kaput ve bagaj amortisörü yapmak istiyorum.

Kaput Amortisörü Yapacağım

Şu tip birşey kullanacağım. Ama NM değerleri varmış kaldırma gücü sanırsam. Bazı forumlarda 150NM nin yeterli olacağı söyleniyor ama benim kaput biraz ağır diğer araçlara göre.Bu işlemi yapan varsa kullandığı malzemeyi söyleyip küçük bi bilgilendirme yapabilirmi, bagaj için 150 NM yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

• 150 nm 15 kg ağırlığa denk gelir. sanmıyorum dibinden tutacak buda ciddi tork demek her türlü kapatır veya ucundan tutar rüzgarda kapanır en azından 300 nm amortisör kullanın.

bu arada şimdi baktım bazada 2x1000 nm amortisör var
  • Eğer senin aracına daha önce uygulamış olan varsa ona sor en basiti. Eğer yoksa bulunduğun ilde otobüs ve minibüslere bagaj kapakları için amortisör satan bayiler var onlarda her boy ve çeşit değişik güçte amortisörler var. Onlarla konuş alıp takıp dene en uygun olanını deneme yanılma yoluyla bulursun. Ben öyle yapmıştım.
  • Kartal ın bagaj amortisörleri var. Taunus kaputunu rahat rahat kaldırıyor. Seninkinide kaldırır ucuza da gelir diye düşünüyorum.
  • Bu benimde bir aralar aklimdaydi. Astraya koymamislar kaput amortisöru. Konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kritik bir konu yanlış amortisör alma gerisi çorap söküğü gibi.....
  • ford'un bir dönem kullandığı kaput amortisörlerinden, çarpışma testlerinde ve kazalarda zaafiyete sebep oluyor diye vazgeçip, eski klasik çubukluya döndüğünü duymuştum. aklınızda olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de bir ara yenilemem gerek kaput amortisörlerini. Artık bittiler, hiç tutamıyorlar kaputu. Umarım fiyatı tuzlu değildir.
  • Anladığım kadarı ile kendiniz yapmak istiyorsunuz ikametinizi göremedim ama
    istanbul Maslak A.O.S.S. de NAM amortisörcü var ve elinde çeşit çeşit bagaj kaput amortisörü mevcut
    direk onlarda montaş yapıyor gidip danışabilirsiniz.
    Biz honda S2000 e yaptırmıştk gayette başarılı oldu
  • Bendeki Polo'nun kaputta 250 NM var. Kaput biraz kalınca sacdan yapılmış olduğu için mi bilmiyorum ama 150 yetmezmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.