Şimdi Ara

Karoseri çatlakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,renault 9 aracımın sağ ön karoseri 1,5 karış çatlak( foto ekte) sanayide ustalar "1 levha+ kaynaklık iş değil-içe işlemiş koltuk altından doğru parça kesilip tamamlanacak"diyorlar. Malum araba 20 yaşında çok masrafta yapmak istemiyorum.usta ve fiyat tavsiyeniz varmı? Maslak sanayide kime gitmeli? Kaça yapmalı? Ayrıca 4 yanda da korozyon var. Sprey pas sökücüyle temizlenebilirmi?Teşekkürler
    Karoseri çatlakmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fotoğraftaki gibi çürükler anlatıldığı gibi parçayla tamir edilir. Kaynaktan sonra sağlam bir astar ve pütürden sonra güzel olur.

    Delinmemiş paslanmaları kapatmak için pas dönüştürücüler var. Boyadan pahalı olduğu için cazip görünmeyebilir. İstanbul' da olduğunuza göre hiç bulamasanız dahi yat malzemeleri satan yerlerde bulabileceğinizi tahmin ediyorum. Dört yandaki korozyon sacı delecek halde değilse kaynak işlerine girmeden halleder.

    R9 arabalarda en çok arka çamurluk etekleri çürür. Sacında delinme veya kabarma yoksa zımparayla pasın kabası alınır. Temiz saca gelmeden bırakılır ve dönüştürücü sürülür. İçten de sürülürse daha iyi dayanır. Eğer arka cam çerçevesi gibi yerlerde kronik paslanma varsa oradan su sızarak çürütebilir. İmkan varsa çürümenin sebebini bulmak en iyi çaredir. Çamurluk içindeki davlumbaz sacı da çürüyebilir. Farazi yazdığım için paslanmaların sebebini bulmak size kalmış.




  • Çok teşekkür, aldım tamirden,altı yeni gibi,tertemiz oldu.siyah sprey-pas sökücü falan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.