Şimdi Ara

Kangoo'dan megane SW'ye geçmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yaklaşık 2 yıldır hafif arazi kullanımı ve genel amaçlı 2010 model Kangoo 1.5 DCİ otantik ( yeni kasa ) kullanıyorum. 150 bin km'de aldığım araç 190 bine gelmek üzere bu süreçte rutin bakımlar dışında bir arza veya masraf çıkarmadı. Ancak hem km'sin artması, hem de vergi ve muayene durumlarının kamyonet vasfında olmasından dolayı başka bir araca yönelmek istiyorum. 2011-2014 arası Megane Sport Tourer 1.5 DCİ f/P aracı gibi duruyor. Siz ne dersiniz? Kullanım amacımız yine aynı hafif düzey arazi ( stabil yol, toprak yol, bozuk asfalt ) kullanımı ve genel amaçlı. Bu anlamda kangoo'yu arar mıyız? Megane SW hakkında bu forumda yazılan yorumları hep okudum ama yine de bu aracı kullanan veya detaylı bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum. teşekkürler.. Fikir vermesi açısında iki aracında fotosunu buraya yüklüyorum. benim kangoo görseldeki kadar donanımlı değil.

    Kangoo'dan megane SW'ye geçmek mantıklı mı?


    Kangoo'dan megane SW'ye geçmek mantıklı mı?







  • Çok mantıklı çok mantıklı Megane sw çok yakışıklı, cam tavanli olursa birde of of

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane Sport Tourer gerçekten çok yakışıklı bir araç, bir zamanlar en çok almak istediğim araçlardan birisiydi. Kangoo dan bu araca geçerseniz, müthiş bir şekil de konfor artışı yaşarsınız. Ama dediğiniz gibi Stabil yol, toprak yol, bozuk asfalt yolların aracı değildir bu araç, bu konu da Kangoo yu çok aratır size. Ayrıca yedek parça bakım ve onarım olarak Kangoo daha uygundur bunu hesaplamanız lazım.

  • amacım araba kötülemek değil kesinlikle fakat kangoo'dan herşeye geçilir.

  • çok güzel ancak kıymeti bilinmeyen bir model. mümkünse 2014-15 makyajlı kasa alınmalı. bunlarda makyajlı kasa için GTLine en üst paket ancak süspansiyon sistemi sert kalıyor biraz. mümkünse daha yumuşak altyapıya sahip touch/touch plus paketlere bakın hafif arazi kullanımı olacaksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için teşekkürler. 2. nesil kangoo çok kötü sayılmaz isin aslı. Yukarıda belirttiğim kullanım amaçlarımı karşılıyor. Megane Sport Tourer'de GT Line çok şık duruyor özelikle ön koltuklar ama Privelige'nin temizi sanki daha çok gibi internetteki ilanları incelediğimizde. Bir de Renault 1.6 DCİ'den neden vazgeçti sorunlu bir motor mu ?

  • Merhaba,

    Sw olmasa da 2014 Hb touch pakete sahibim (1.5 dci)

    Bozuk zeminde kullanacak olsaydım altı yüksek araçlara bakardım, bütçeye göre dacia sandero stepway, dacia duster ya da Renault captur aklıma ilk gelenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.