Şimdi Ara

KAN DEĞERLERİNDEN ANLAYAN VARMI?? SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Roaktan kullanıyorum değerler yüksek çıktı, günlük 20 mg devam et dedi.
    Sorun olur mu?

KAN DEĞERLERİNDEN ANLAYAN VARMI?? SS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Fıstıklı olsun.

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Hocam, yan etkilerini gördün mü? Sırtımda sivilceler vardı, bir süre krem kullandırdı doktor, azaldı ama geçmedi izleri. İstersen Roaccutane’a başlayalım dedi, araştırmam için zaman verdi. Sence başlayayım mı, yoksa değmez mi? Yağlı bir cilt tipim var, yüzüm de yağlı yani. Sırf sırtımdakiler geçsin diye değil, yüzümdeki yağdan da kurtulmak istiyorum ama çok ağır yan etkileri varmış. Kararsız kaldım.

Orijinalden alıntı: Atatürkçü Biri

Hocam, yan etkilerini gördün mü? Sırtımda sivilceler vardı, bir süre krem kullandırdı doktor, azaldı ama geçmedi izleri. İstersen Roaccutane’a başlayalım dedi, araştırmam için zaman verdi. Sence başlayayım mı, yoksa değmez mi? Yağlı bir cilt tipim var, yüzüm de yağlı yani. Sırf sırtımdakiler geçsin diye değil, yüzümdeki yağdan da kurtulmak istiyorum ama çok ağır yan etkileri varmış. Kararsız kaldım.
    Bence başla.
    Dudak kurulugu haricinde BEN yan etkisini görmedim.
    Keske daha once baslasaydim.

• Hocam ilaçların aylık masrafları ne kadar? Tedavi hakkında biraz bilgi verir misiniz? Kaçıncı aydasınız?

Tetkik adlarının koyu yazılması referans değerinin dışında olduğunu gösteriyor.

ALT ve AST karaciğerde bulunan enzimlerdir. İlaç kullandığın için karaciğer büyük bir baskı altında. Bu sebepten alt ve ast yüksek gelecektir. Ne kadar yüksek gelirse tedavinin sonlanacağını bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de kolesterol yüksek o yüzden roaccutane kullanmaya başlamadım çok zararını görürsün dikkatli ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dc motordan anlayan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Hocam ilaçların aylık masrafları ne kadar? Tedavi hakkında biraz bilgi verir misiniz? Kaçıncı aydasınız?

Tetkik adlarının koyu yazılması referans değerinin dışında olduğunu gösteriyor.

ALT ve AST karaciğerde bulunan enzimlerdir. İlaç kullandığın için karaciğer büyük bir baskı altında. Bu sebepten alt ve ast yüksek gelecektir. Ne kadar yüksek gelirse tedavinin sonlanacağını bilmiyorum.
    Aylık masrafı 45 lira
    2. ay bitti,3. aya başladım
    referans aralıgını gördüm,alt bayagı yüksek evet
    çikolata cips tüketiyordum rahatla ama öyle değilmiş
    sakın yeme onları dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Derebey44

Benim de kolesterol yüksek o yüzden roaccutane kullanmaya başlamadım çok zararını görürsün dikkatli ol
    bakalım önümüzdeki ay da yüksek cıkarsa bırakacağum

• Bence ilaçları bırak, kadına dönmüşsün test sonuçlarına göre.

Ayrıca kolestrolde 400'e kadar hakkınız var.

Orijinalden alıntı: xentios

Bence ilaçları bırak, kadına dönmüşsün test sonuçlarına göre.

Ayrıca kolestrolde 400'e kadar hakkınız var.

yanlış girmişler

• Kafana göre bırakma. Değerler aşırı yüksek değil ve roaccutane kullananlarda bunlarda yükseklme beklenir zaten. Eğer genç sağlıklı biriysen sıkıntı yok. İleriki testlerde daha da yüksek çıkarsa hekimine danış o bırakman gerekirse söyler zaten

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Kafana göre bırakma. Değerler aşırı yüksek değil ve roaccutane kullananlarda bunlarda yükseklme beklenir zaten. Eğer genç sağlıklı biriysen sıkıntı yok. İleriki testlerde daha da yüksek çıkarsa hekimine danış o bırakman gerekirse söyler zaten
    teşekkürler,devam edelim o zaman bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürkçü Biri

Hocam, yan etkilerini gördün mü? Sırtımda sivilceler vardı, bir süre krem kullandırdı doktor, azaldı ama geçmedi izleri. İstersen Roaccutane’a başlayalım dedi, araştırmam için zaman verdi. Sence başlayayım mı, yoksa değmez mi? Yağlı bir cilt tipim var, yüzüm de yağlı yani. Sırf sırtımdakiler geçsin diye değil, yüzümdeki yağdan da kurtulmak istiyorum ama çok ağır yan etkileri varmış. Kararsız kaldım.
    Hocam bir yandan vücudumun tertemiz olmasını istiyorum, diğer yandan yan etkileri çok fazla olduğu için gözümü korkutuyor. Ayrıca, ilerleyen zamanlarda daha farklı hastalıkların tetikçisi olabileceği de yıllar sonra anlaşılabilirmiş.

• sade olsun hocam
  • Roaccutane zaten karaciğer enzimlerini yükseltir. İlacı vermeden önce de mutlaka o enzim değerlerine bakmışlardır. Doktora danışmadan ilacı kullanmayı bırakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

MERHABA ZİBİDİ GONZALES HANIM, SİZİ BİR LOKMADA YUTARIM.

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.