Şimdi Ara

Evin duvarlarından su geliyor, (SS li) YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkaşım kirada oturuyor evinin dışa bakan cephedeki
    duvarlarından resmen su dökülmüş gibi nem var. Fotoğrafları ekledim. Sizce ev sahibi ne yapmalı ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Aralık 2018; 18:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bina kac katli ve burasi kacinci kat
    Bu evde durulmaz madem kiraci baska eve cıksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni taşındı 4, kat asla böle bi sorun yoktu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka eve geçsin, çadırda yatsa bundan daha sağlıklı olur
  • bu evde durulmaz
    başka ev bulsun bir an önce
  • Muhtemelen çatida yalitim uçları yani yalitimin duvar bitimine geldigi baglantilar sıkı yapılmamıs. Akintinin miktarina bakilirsa bu çok buyuk bir sorun. Tavan ve cati arasindaki yalitim hasar gormus. Tavan curumuş. Bunların yaptirilmasi gerekiyor. Ev sahibinin ev sigortasi varsa sigortayi cagirsin eve baktirsin. Sigorta bir miktar tamirat ucreti saglayacaktır. Aynisi bizim basimiza geldi. Ama buyuk hasar olustuktan sonra benim super akilli ailem duvari curuttukten sonra sigortayi aradi. Su anda baya bir masraf var duvarda muhtemelen sigorta dah karsilamayacak. En kısa zamanda ev sahibi ile gorusun. O catiyi yaptirsin bu akintinin sonu çok kötü. Ev sahibi icin de buyuk masraf cikarabilir ileride. Acilen bir çati ustasi ile gorusun.

• Hocam eviniz bir dişi ve karşıki binadan çok etkilenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    ev çatı katı değil üstünde 2 kat var. ev 1 aydır havalanmadığı için olmuş olabilir mi

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir yorum doğalgaz çok açıldığı için terlemiş olabilir Yavrucak.

• Sevgiline söyle imkanı varsa durmasın o evde, rutubet nem ciğerlere aşırı zararlı.

• Durulmaz O Evde.. Terket hemen.. Güvenli bölgeye geç..

Tahminim Evde Lanet var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aglama duvarı gıbı olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Bu nasıl bir yorum doğalgaz çok açıldığı için terlemiş olabilir Yavrucak.
    Bu da böyle bir yorum hocam. Yorumlara ırkçılık yapma sen de bu yorum olarak doğabilirdin.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Ben çok özür diliyorum böyle demek istemediydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ev çatı katı değil üstünde 2 kat var. ev 1 aydır havalanmadığı için olmuş olabilir mi
    Bu nem değil bir ev boyle terlemez. Bir su sizintisi var. Ust komsuyla konusun su borularinda catlak olabilir. O duvarin ustunden gecen tesisatta sıkıntı var.

o duvar dışarıya bakıyor üstünde kesinlikle bir boru vs geçmiyor, camlar sürekli nemliydi sürekli 1 aydır nemli oldığu için nem yapmış

• Eger sadece yagmur yagarken oluyorsa binanin dis yalitiminda ciddi sorunlar var. Yok yagmur yagmiyorken de boyleyse su tesisatinsa catlak var ustunuzdeki komsubub. Bu sorun buyurse ciddi sorunlar olusturur

yapmurla hiç alakası yok hocam pimapenlede sorun var bütün pimapenler sürekli ama sürekli terliyordu. Evde sık havalanmadığı için cam kenalarında oluşmuş terleme usta öyle söyledi, pimapen ustası çağırdı ev sahibi o kontrol edicek pimapenin kenarları açık olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

o duvar dışarıya bakıyor üstünde kesinlikle bir boru vs geçmiyor, camlar sürekli nemliydi sürekli 1 aydır nemli oldığu için nem yapmış
    Kardeş ust katta mutfak varsa ne olacak? Böyle nemlenme olur mu baksana yukardan asagi bildigin selale akiyor. Nem dedigin kabarcik kabarcik olur. Boyanin altindan altindan patlar. Kuf yapar. Bu nem degil su sizintisi. Ya yalitim ya da su tesisati.

• Hocam ciğerler pert olur acele çıksın evden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.