Bildirim
Kadın budur arkadaş.!!! (Ss te var)
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zevk renk tartışılmaz diye boşa demiyorlar :D -
Cogul olcak hocam zevkler renkler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gel bi tane yapalım hocam şunu zevkleri ve renkleri saysak 6 saat uğraşırız en iyisi tekil olsunquote:
Orijinalden alıntı: BigMuffin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guzel degl
yok hocam kadın cidden güzel.bende beğendim.burunu falan çok güzel, yalarunquote:
Orijinalden alıntı: alp_1147
zevk renk tartışılmaz diye boşa demiyorlar :D -
Guzel kari lakin cokta abartilacak seviyede degil
Alexis texas bundan guzeldir mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stoya'yı tek geçerim..
Sonunda işini bilen birisi çıktı -
Güney Amerika sanırım. Asyalı gözler ve yüz hatları ile yanık güneyli teni birleşince böyle olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ladyboy -
-
Merhume
leş osuruklu gibi bir tiğpi var -
dişleri çok yapmacık ve itici duruyo ama bu kadınla şömine ateşinin önünde ayı postunun üstünde otururken şarap içmek istediğim gerçeğini değiştirmez -
Türkçe'yi güzel yazma uyarınız için teşekkürler. Lakin internet gibi özgür ortamda çokta dikkat edemiyorum açıkçası güzel Türkçe ile yazmaya çünkü hem yeterli Türkçe dil bilgisi bilgim yok. Hemde yanlışta eksikte yazsam demek istediğimi herkes anlıyor yani çokta önemli görmüyorum açıkçası.quote:
Orijinalden alıntı: BigMuffin
Cogul olcak hocam zevkler renkler -
:D :D :D tanış o zaman kızla belki anlaşır sevgili olursunuz :Dquote:
Orijinalden alıntı: DiazLou
yok hocam kadın cidden güzel.bende beğendim.burunu falan çok güzel, yalarun
Alıntıları Göster -
Kadın dediğin budur:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 29 Nisan 2019; 21:17:27 >
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X