Şimdi Ara

Kamu Mini/Midi/Maksi/Mega İçişleri/JGNK/SGK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
498
Cevap
32
Favori
36.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın İçişleri Bakanlığı çalışanlarımız,
    Avea İletişim Hizmetleri ile imzalanan protokol kapsamında, siz değerli çalışanlarımızın iletişim ihtiyaçlarını daha avantajlı karşılayabilmenizi sağlayacak fırsatlar sunuyoruz.Protokol kapsamında İçişleri Bakanlığı, JGNK ve SGK kurum kimliklerine sahip çalışanlarımıza(Bakanlık,Jandarma,Emniyet,Sahil Güvenlik,Valilik,Kaymakamlık,Nüfus,Özel İdare,AFAD,Göç İdaresi,Mahalli İdareler
    Kurum kimliğinizde IÇIŞLERI BAKANLIĞI yazmalı...

NOT:7 adet kendinize 3 adet referans hakkınız vardır

Kamu Mini/Midi/Maksi/Mega İçişleri/JGNK/SGK

Faturalı
    VPN1 Tarifesi Grup içi* Sınırsız 8 TL 12,88TL
    Kamu Mini Grup içi 5400 Dakika + Her Yöne 250 Dakika + Her Yöne 250 SMS + 250 MB 15 TL 20 TL
    Kamu Midi Grup içi 5400 Dakika + Her Yöne 250 Dakika + Her Yöne 1000 SMS + 1 GB 20 TL 25 TL
    Kamu Maksi Grup içi 5400 Dakika + Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 1000 SMS + 2 GB 25 TL 30 TL
    Kamu Mega Grup içi 5400 Dakika + Her Yöne 1000 Dakika + Her Yöne 1000 SMS + 4 GB 27 TL 35 TL

Faturasız
    Küçük Paket Her yöne 250 dk + her yöne 250 SMS + 250 MB cepten internet 17 TL
    Büyük Paket Her yöne 250 dk + her yöne 1000 SMS + 1000 MB cepten internet 25 TL

İnternet
    1 GB 9 TL
    2 GB 15 TL
    4 GB 17 TL
    8 GB 29 TL

Cihazlar(tarifeye ek ücretler)
    Avea inTouch2 12 TL
    Samsung Galaxy Ace 15 TL
    Samsung Galaxy S3 Mini 29 TL
    Samsung Galaxy Note 2 62 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 5 Kasım 2013; 16:15:14 >

• Bismillah diyerek açılışı yapıyım hayrına kamu megaya referans olacak varmı bana:)

quote:

Protokol kapsamında İçişleri Bakanlığı, JGNK ve
    SGK kurum kimliklerine sahip çalışanlarımıza
    özel;
  • kamululara arasında ayrım yapa avea ya
  • Bildiğin EGM işte. 3 aydır kullanıyoz zaten daha sıcak lazım bize :D

Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
    PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk firsatta bi tur kampanyalata tepki olarak avea hattimi degistirecegim kamuda calisan adam zaten yukunu tutmus maasi desen ozel sektorun 2 veya 3 kati eeee sen ne halt yemeye bu tur kampanyalari sadece kamu calisanlarina yapiyoraun. ozel sektorde calisablarin boyumu eksik

Orijinalden alıntı: akruban

referans için yardımcı olacak olan var mi deyip sıraya girelim

Sırada bir sonraki yeri kapıyım bende. PM İle bekliyorum teklifleri.
  • şu hatları açılsa da belediye çalışanları da dahil mi öğrensek. Her ne kadar bağlı olsakta bunlar farklı yorumlayabilir.

Hat derken bunu kastettim.

SMS atmak, bayi veya standa gitmek haricinde Avea İçişleri Bakanlığı sözleşmesi ile ilgili her türlü soru için 31 Ekim’den itibaren İçişleri Bakanlığı’na özel bir çağrı merkezi oluşturulacaktır. Bu tarihten itibaren çalışanlarımız, 845 veya 0555 757 1 845 numaralarından İçişleri Bakanlığı personeli için özel olarak yapılmış çağrı merkezine ulaşacak ve işlemlerini daha kolay yapabilecektir. Bahsedilen numaralardan 31 Ekim öncesinde hizmet verilememektedir. İçişleri Bakanlığı personeli için özel olarak yapılmış çağrı merkezinin ücretlendirmesi Avea 500 Çağrı Merkezi ile aynı olarak belirlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 30 Ekim 2013; 21:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

şu hatları açılsa da belediye çalışanları da dahil mi öğrensek. Her ne kadar bağlı olsakta bunlar farklı yorumlayabilir.

Hat derken bunu kastettim.

SMS atmak, bayi veya standa gitmek haricinde Avea İçişleri Bakanlığı sözleşmesi ile ilgili her türlü soru için 31 Ekim’den itibaren İçişleri Bakanlığı’na özel bir çağrı merkezi oluşturulacaktır. Bu tarihten itibaren çalışanlarımız, 845 veya 0555 757 1 845 numaralarından İçişleri Bakanlığı personeli için özel olarak yapılmış çağrı merkezine ulaşacak ve işlemlerini daha kolay yapabilecektir. Bahsedilen numaralardan 31 Ekim öncesinde hizmet verilememektedir. İçişleri Bakanlığı personeli için özel olarak yapılmış çağrı merkezinin ücretlendirmesi Avea 500 Çağrı Merkezi ile aynı olarak belirlenmiştir.

+1 takip

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Sağlık bakanlığı yok mu hala? Bari referans olsa birişeri:(

Sağlık bakanlığına hiçbir zaman hiçbirşey yapmazlar. Sağlık çalışanlarından ne doğru düzgün sendika vardır nede birlik. Gelen vurur, giden vurur.

Hepsinin konaklayacağı bir sürü yer vardır sağlık çalışanlarına ait misafirhane yoktur !!!!

Bu ülkede sağlık çalışanı olmakla en başta kaybetmişiniz. Buradaki kayıp hiçbirşeydir ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

kamululara arasında ayrım yapa avea ya

aynen ya.anlamadım gitti yaw.bütün memurlara yapmamak için neden kasarlar anlamıyorum.bizede gelsin kullanmazsam eğer 1 tane referansımı hayrına vereceğim.
    avea
  • Bence meslek gruplarına ve kamu çalışanlarına özel bu tür tarifelerin BTK tarafından yasaklanması gerek! Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı! Gazilere, şehit yakınlarına, öğrenciye, hatta çiftçiye özel tarifeler yapılsın ama özel durumu olmayanlara bu tür tarifeler sağlanması haksızlık. Tersanede asgari ücretle çalışan bir işçiye aynı tarife 49 TL iken, bir kamu kurumunda çalışan odacıya 19 TL. Olmaz! Olmamalı!

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bence meslek gruplarına ve kamu çalışanlarına özel bu tür tarifelerin BTK tarafından yasaklanması gerek! Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı! Gazilere, şehit yakınlarına, öğrenciye, hatta çiftçiye özel tarifeler yapılsın ama özel durumu olmayanlara bu tür tarifeler sağlanması haksızlık. Tersanede asgari ücretle çalışan bir işçiye aynı tarife 49 TL iken, bir kamu kurumunda çalışan odacıya 19 TL. Olmaz! Olmamalı!

+1

Ülke olarak eşitlik ve adalet ayrımını hala öğrenebilmiş değiliz
  • Ticari bir kurum neden vicdani düşünsün.Her ayın 15inde hem de Türkiye ortalaması ve üstünde gelir grubu olan kamu görevlileri dururken neden asgari ücretliyi dahil etsin.Amacım ayrımcılık değil TICARI bir kurum mantığını kavratma.
    Üstelik bakanlık 3 operatörden de teklif istedi.Vodafon ve Turkcellin teklifleri Aveaya göre çok komik rakamlardı.
  • o zaman askerliğini jandarma olarak yapan tüm er/erbaşlar ın bundan faydalanmaması için hiçbir sebep yok gözüküyor. hatta henüz teslim olmamış 353. dönem jandarma arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın, kimliklerini alınca çarşı izninde o işi halletsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poster2010 -- 30 Ekim 2013; 23:55:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.