Şimdi Ara

Kamerası iyi hızlı telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, iphone 4s kullanıyorum bunu kardeşime verip kendime yeni bir telefon almak istiyorum. Kamerası çok iyi olursa iyi olur ama nokia pek düşünmüyorum.
    Kamerası iyi, telefon ve internet browser hızlı ufak tefek oyun oynarım kelimelik,scrabble vb
    Sizce şu telefonlardan hangisini almak mantıklı olur, yada bu ayarlarda telefon tavsiyeniz var mıdır?
    Bütçe 1000+ ama çok fazla para vermek istemiyorum :), ama gerçekten değecekse fiyatı şişirilmiş değilse verebilirim
    aklıma gelenler
    s4,s5
    g2,g3
    z2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 3 Temmuz 2014; 10:46:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"WINTER IS COMING"
  • hiç düşünme g2 al :)
    G3
    Bence değmez hocam. G3 de kasa yapısı yok G2 de de yoktu ama. G2 alıp kullanabilirsin paşa paşa

edit: Z1c ye de bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 3 Temmuz 2014; 14:34:03 >
  • fıyatındakı sıskınlıgın gıttıgı ve hem batarya hemde kamerada uzmeyecek cıhaz olarak G2 onerırım,buyuk oyunlar oynamyıorsan 16lıgıda sana yetecektır,gereksız masraftan ta kurtulursun G2 ıle,aralarında 1000 lıra olan cıhazlarla % 3 performans farkı anca vardır,yanı acılıp sacılmaya gerek yok.

Orijinalden alıntı: stevejones

fıyatındakı sıskınlıgın gıttıgı ve hem batarya hemde kamerada uzmeyecek cıhaz olarak G2 onerırım,buyuk oyunlar oynamyıorsan 16lıgıda sana yetecektır,gereksız masraftan ta kurtulursun G2 ıle,aralarında 1000 lıra olan cıhazlarla % 3 performans farkı anca vardır,yanı acılıp sacılmaya gerek yok.

+1 ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    g2 1150
    n11 en alıcam parafly için.

z2,note 3 bunlar 1900 2000 den aşağı bulunmuyo herhalde.
    @Stevejones katılıyorum hocam fiyatı gereksiz şişmiş 2 ay sonra düşmesi muhtemel bi telefon almak istemiyorum.
    Lumia 1020 nin kamerasıın çok iyi olduğu söylenmişti okumuştum ama hiç incelemedim biraz inceleyim windows phone galiba .

S4 g2 yle karşılaştırılırsa geride kalıyo herhalde ozaman benim için mantıklı olan
    32gb g2 yada 16 gb g3 gibi duruyo. Biraz daha inceleyip birini alıcam yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Mention sınırı var galiba.

• acıkcası 16lık g3 ü G2 ye aradakı fark ıcın o paraya tercıh etmezdım,ama dıger yandan butce elverıoyrsa 3 gb g3 alınır,ılerısı ıcın haylı ıyı.3gb ramlı G3 ıle bence 64 bıtler ıyıce olgunlasıp pıyasaya dusen ılk orneklerı alınmaycagı ıcın,2016 ya kadar rahat goturur..

ayrıca ıddıa etmıyorum fakat samsung s3 e 4.4 vermezken yaptıgı acıklama malum yetersız ramden dolayı verıyoruz,sacma ama acıklama temelde buydu..

lg yapar demıyorum yapmazda demıyorum,ama sallıyorum androıd L den sonrakı androıd surumunu dagıtırken 3 gb ramlı g3 e verıp 16lık g3 vermeme durumu olurmu bılemıyorum...

kaldıkı bence lg surda kıyak yaptı... hem dahılı kapasıteyı hemde ramı fazla alıyorsun ama aradakı 200 lıra fark kazık degıl bu acıdan,dıger markalar sırf dahılı kapasıteyı 2 ye katlıyor 300 lıra para fark koyuyorlar..

g2 16 gb 1150
    g2 32 gb 1259
    g3 16gb 1750 (hafıza artırılabilir)
    g3 32 gb 2150

Bu fiyatlara göre g2 32gb en mantıklısı gibi duruyo, gerçi bana iphone 4sde 16 gb yetiyo,
    androidde resim,video yedekleme,cloud olayları rahatmı 16 yeterli mi sizce?

Aklıma gelmişken androidin yeni sürümüne geçmek nasl bi olay hocam gerek var mı?
    Ben ios 6 da kullanıyorum mutluyum mesela geçince yavaşlıyo kasıyo bilmemne mevcut ideal android sürümümde kalsam g2 de sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 4 Temmuz 2014; 16:25:06 >

Orijinalden alıntı: infest06

n11 fiyatları

g2 16 gb 1150
    g2 32 gb 1259
    g3 16gb 1750 (hafıza artırılabilir)
    g3 32 gb 2150

Bu fiyatlara göre g2 32gb en mantıklısı gibi duruyo, gerçi bana iphone 4sde 16 gb yetiyo,
    androidde resim,video yedekleme,cloud olayları rahatmı 16 yeterli mi sizce?

Aklıma gelmişken androidin yeni sürümüne geçmek nasl bi olay hocam gerek var mı?
    Ben ios 6 da kullanıyorum mutluyum mesela geçince yavaşlıyo kasıyo bilmemne mevcut ideal android sürümümde kalsam g2 de sıkıntı yaşar mıyım?

Ge de otg destegide var,ayrica 8 10 tane baba oyun yuklerim dersen yetmez ama bi kac sosyal uygulama 2 uc baba oyun yada 10 tane falan candy crush tarzi oyun yuklerim dersen gayet yeterli olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Z2 al git

z2 n11

Hocam bahsettiğiniz model bu mudur bu fiyata g3 ile nerdeyse aynı fiyat,
    diğer arkadaşlara da danışayım buna mı yönelmek mantıklı yoksa g3 mü?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.