Şimdi Ara

Kambur durmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda farkettim kendimde. yürürken kambur duruyorum istem dışı oluyor ama böyle durmak böyle yürümek istemiyorum. aklıma geldikçe dik duruyorum ama bazen unutup dalınca yine kambur durduğumu farkediyorum. dik durmak için bir egzersiz bi şey falan varmi yapabileceğim acaba ?

• takip
  • bende merak ediyorum
  • Dik durma korsesi varmış işe yarar mı acaba?
  • ya şimdi abi korse falan bozar erkek adami ya daha böyle egzersizlik bi durum yokmu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşarken çok yorulmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Kambur durmak..
  • bende takipteyim onemli
  • Takip
  • Bu durumda olan çok kişi var sanırım bekliyoruz (bende varım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepeeAbi

ya şimdi abi korse falan bozar erkek adami ya daha böyle egzersizlik bi durum yokmu ki

Atlet gibi bir şey. Dışarıdan belli olmuyor. Eğer işe yarıyorsa alıcam ama ürün konusunda hiç bilgim yok. 15-20 lira bir şey zaten.
  • Bende hep dik duruyorum, ama rahat edemiyorum, kendimi salınca kambur oluyorum ve daha rahat ediyorum. Otururken yaslanınca rahat edemiyorum, dirseklerimi dizime dayayıp öne eğilip öyle oturuyorum hep
  • sırt kaslarınızı geliştirmek zorundasınız. dumbell ı olmayanlar şınav çekebilirler.

dumbellı olanlar ise "Dumbell Single Arm Row, Dumbell Upright Row" bu hareketleri yapsın. her set 15 tane yapın 3 set yeter 1 gün için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1767EA2F -- 22 Nisan 2012; 0:43:22 >
  • Duz barfiks cek.

Dh nin 1.90 lik badiculeri anlatsin sana kas ve kulunclarini calistirmayi
  • follow me follow you
  • Valla bilgisayar başında ben çok kambur dururum ama kalktığım anda başka biri olurum resmen.Hatta arkadaşlarımdan da çoğu kez "deniz ne kadar dik yürüyorsun" lafını duydum.
    Bu özelliğimi annem sayesinde kazandım.Annem kambur yürüdüğüm zamanlarda "Kambur yürüme!" diye çıkışırdı, şimdi refleks oldu resmen.
    Sana tavsiyem; beraber çok vakit geçirdiğin arkadaşı de ki; seni ne zaman kambur yürürken görürse, uyarsın.Bence kısa vadede etkisini görürsün.
  • Kardeş ben biraz araştırdım barfiks çekmek ve dumbell ile kanat kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş birde asılı kalmak mesela bir çubuk veya kapı başlarında tutunup kendini salmak falan tabi bunları internette okumuştum nekadar doğrudur bilemiyeceğim.
  • şuan bütün forumu gözümün önünde oluşturduğu şekil kambur bi topluluk. :D bende arastiracagim beyler ve hepimizi bu dertten kurtaricam merak etmeyin... abi dumbel nedir ya dambıl değilmiki o acaba
  • neyse ben sınava gidiyorum beyler görüşürüz, son vizem dua edin bana.. bu arada beyler bu konuyu açtığından beri yürürken aklıma bazen dh geliyo, dh gelincede otomatikmen bu açtığım konu aklıma geliyo, bu açtığım konuda aklıma gelince anında dik oluyorum ise yaradı lan galiba piskokolik tedavi yaptım kendi kendime... dikim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.