ilk defa ahımın tuttuğunu gördüm ve çok sevindim. çayınızı kahvenizi kapın, uzun ve acılı aşk hikayelerimden biri başlıyor (zaten güzel bir aşk hikayem olmadı hiç). bundan 5-6 sene önceydi. çalıştığım iş yerinde bir kız vardı. ama bu kız öyle bir kız ki, muhtemelen bir insanın, hayatında görebileceği en güzel kızdı. hayatım boyunca daha güzelini görebileceğimi çok sanmıyorum. en makyajsız pejmürde hali bile o kadar güzeldi ki kız resmen ışıldıyor gibiydi. bunu sadece ben değil onu bilen tüm insanlar söylüyor. işin özeti kız feci derecede güzel bir kızdı, inci tanesi gibiydi. her neyse, iş yerinde benim çevremdeki herkesin bu kızla muhabbeti olmasına rağmen bir tek benim muhabbetim yoktu. birkaç ay böyle devam ederken bir gün hafta sonu mesaisinde benim yakın arkadaşım, ben ve o kız bir arada çalışıyorduk. tüm gün boyunca kızla tek kelime konuşmadım. o da benimle aynı şekilde. ta ki gün bitimine kadar. günün sonunda paydos etmeden hemen önce bilgisayarımı kapatmak için masama gittim. kız da masamın yakınlarındaydı. tuhaf bir şekilde aramızda sıradan bir konuşma geçti. ayaküstü konuşmaya devam ederken bir yandan da merdivenlerden birlikte inip çıkışa yöneldik. iş yerinin önünde birer sigara yaktık ve konuşmaya devam ettik. korkunç derecede güzellikteki bir kızın benimle bu kadar uzun süre konuşması benim açımdan çok hayret vericiydi. bu arada ben iş yerine arabayla gelmiştim, kız da servisle gidip geliyordu ki o gün de öyle yapacaktı. fakat servis, paydostan 15 dakika sonra kalkıp gidiyordu ve biz orada yarım saattir oradaydık. kız benimle sohbet ederken servisi kaçırmıştı yani. içimden şaşırmaya devam ediyordum. cesaretimi toplayıp kıza "bir yerde oturup kahve eşliğinde mi sohbet etsek" dedim. ve kız kabul etti... yaşadığım sevinci ve şaşkınlığı muhtemelen hayatımda 2-3 defa falan yaşamışımdır. sıfır muhabbetim olan ve uzaktan bakıp derin iç çektiğim kızla kendimi 1 saat içinde bir mekana kahve içmeye giderken bulmuştum. kızla hoş bir mekana gittik. gece yarısına kadar 5-6 saat oturduk. bu süre zarfında o hayatından bahsetti ve ben de aynı şekilde. sevgilisi olduğunu fakat ayrılma aşamasında olduğundan bahsetti. üstelik sevgilisi de bizim iş yerindenmiş, bunca zaman nasıl bunu bilemedim hayret ettim. buna şaşırdım ve üzüldüm fakat ayrılma sürecinde olduklarını söylediği için çok sarsmadı. her neyse kızla çok samimi ve hoş bir sohbetten sonra geceyi sonlandırdık. eve çok mutlu bir şekilde döndüm. döndüğüm gibi de elemanı araştırdım. eleman gerçekten bayağı yakışıklı bir tipti. uzun boylu, maskülen tipli biriydi. hatta kız arkadaşlarımdan birine gösterince dibi düşmüştü. gel zaman git zaman sonraki birkaç gün boyunca sürekli sevgili gibi konuşmaya devam ettik. gün içinde ne yaptığını anlatıyordu ben de ona inceden yürüyordum o da bana ufaktan karşılık veriyordu. o haftanın cumartesi günü için buluşma teklif ettim, kabul etti. konuşmalarımızı arkadaşlara gösterdiğimde oldukça olumlu görüş belirtiyorlardı. yani ortada benim hayal dünyamla ilgili bir durum yoktu. gerçekten mutluluktan uçuyordum, hayatımda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. bir müddet mutlu mesut konuşmaya devam ettik. ta ki o lanet mesajı alacağım güne kadar. buluşma teklif ettikten 2 gün sonra falan bana hafif uzun bir mesaj attı. mesajın uzunluğunu görünce daha okumadan hayra alamet bir durum olmadığını anlamıştım. mesajda sevgilisiyle yeniden bir araya geldiklerini, aralarının düzelmeye başladığını, bundan dolayı da cumartesi günkü buluşmaya gelemeyeceğini, kendini görüşme planımıza veremeyeceğini falan söyleyip büyükşehir belediyesi tadında bir özür mesajı yazmıştı. yani anlayacağınız kız beni bir güzel ümitlendirdikten sonra g.t gibi ortada bırakmıştı. bu olayı sindirmem çok uzun zaman aldı. bulutların üstündeyken aniden yere çakılan biri bu durumun acısını ve hissini iyi bilir, benim yaşadığım tam da buydu. kızın bana yaptığının ne anlama geldiğini burada söylememe gerek yoktur sanırım. bana yaptığı yetmezmiş gibi, üstüne üstlük bizim buluşacağımız gün de bu elemanla buluşup birlikte hikaye atmış. ya hadi bana bunu yaptın, bari elemanla hikaye atma, ya da hikayeyi bana gizle, bu nasıl bir duyarsızlık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım. işte o an içimden "inşallah hiç mutlu olamazsınız" dedim ve her yerden sildim. ama şunu anladım ki kız, elemanı gerçekten çok seviyordu. gerçi eleman da sevilmeyecek gibi değildi. hal böyleyken neden bana bu kadar ümit verdi orası da ayrı bir konu. sonrasında doğal olarak kızla hiç iletişimimiz olmadı ve bu süre zarfında kızla eleman evlendiler. kız instagramda soyadını kocasının soyadı olarak değiştirdi, profil fotoğrafı dahil bütün profilini birlikte çekildikleri fotoğraflarla doldurdular falan. klasik evli kız instagramı yani. aradan 5-6 sene geçti. 1-2 hafta önce arkadaşımdan bir haber aldım. kız, kocasıyla olan tüm fotoğraflarını kaldırmış, üstüne bir de soyadını da kendi kızlık soyadıyla değiştirmişti. aklımıza tek bir ihtimal geliyordu. zaten sonradan haberini de aldık, kızla eleman evlerini ayırmışlar. detay bilmiyorum ama muhtemelen ciddi sıkıntılı bir durum var ve boşanacaklar. bunu duyduğumda öyle bir sevindim, öyle bir içimin yağları eridi ki anlatamam. çünkü benim canımı çok yakmıştı. sayesinde uzun süreli olmayan ama oldukça derin bir bunalım döneminden geçtim. bu olayı yaşadığımda o an öyle içten, öyle kalpten ah etmiştim ki... şimdi ahımın tuttuğunu görmek beni çok mutlu etti. siz siz olun kimsenin kalpten ahını veya bedduasını almayın. biz de severdik, ama sevmemize izin vermediler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 19 Haziran 2024; 20:0:5 > |
Kalpten edilen ah cidden tutuyormuş. (aşk hikayesi içerir)

-
-
Kız, sevgilisiyle arası limoni iken oluşan duygusal boşluğu senle doldurmuş sen de hemen bağlanmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 19 Haziran 2024; 20:13:35 >
Bu olay da kârlı çıkan taraf yok.
Olayda kimse için, mutlu bir son da yok.
Belli ki; hala unutamamışsın.
Gerçekten bitirseydin ruhundaki duyguları
Zahmet edip, bu kadar uzun yazmaz
Bizde yazdıklarını okuyor olmazdık.
Yazdıklarında sanki
Ahının tutmasını değil,
Kavuşamamanın ızdırabını anlatır gibisin.
Kavuşursan aşk olur, kavuşamazsan efsane...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 19 Haziran 2024; 20:49:10 >
yıkık bi hikayeye benziyor okumadım, okumam.
Bu nasil bir yikikliktir? Kiz arasi erkek arkadasiyla kotu iken seninle konusur gibi yapip onu kiskandirmaya calismis ve basarilida olup evlenmis. 5 yilda evli kalmislar, bu sure iki insanin birbirini tamaen yasamasi icin yeterli bir sure.
Sense 5 yil mutsuz olmasini beklemissin. Oysa onlar o 5 yilda hangi mutluluklari yasadilar aklina bile gelmiyor. Yasamislar ve bikmislar, sanada uzaktan seyretmesi dusmus.
Senin hayatin yokmu? Kiz kullanmis atmis, isini gormus, kabul et.
Kadinlar bir cikari yada itici bir motivasyonu olmadan sizinle durduk yere iletisim kurmaz. Bu yüzden onlar sizden yararlanmadan kisa zamanda siz ondan yararlanin!
Ne zaman guzel bir kadin muhabbet kursa, aklinda kimbilir nasil bir cakallik var derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahını falan almamış
Sen gelişen olayları kendine göre çevirmişsin
Normal bir gelişen durum
Hikaye için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsini okuyamadım ilk gözüme gelen bir mekana gittik 5-6 saat oturduk oldu, müthiş başarı ne yaptınız ne ettiniz ne konuştunuzdan ziyade bu süre,
-
Aranızda sevgililik bile olmamış ki. Hani sanki seninle evlenmek istiyorum diyip eski sevgilisine geri dönmüş gibi anlatmışsın.
Birde aradan 5 yıl geçmiş. Tamamıyla arkanda bırakıp hiç ilgilenmemen gerekiyordu. Görünen o ki hala aklın geçmişe takılı kalmış. Bundan çıkman kendin için en iyisi olur.
Kızlardan iğreniyorum gerçekten. Yaradan bunları yeryüzüne gönderirken gerçekten akıl koymamış yada akıl kullanmayı öğretmeden göndermiş samimi söylüyorum.
Ara sıra yarışlarda gözetmenlik görevi yapıyorum. Yaklaşık 1 ay önce bir etkinlikte tanışmıştık. Ablasıyla gelmişti işte telsiz kullanmayı bilmiyorlardı telsizi gösterdim filan vs. Yarış bitti. İşte ben bunun instagramını ekledim filan kabul etti geri takip etti filan.
Selam selam derken üç dört gün filan böyle muhabbet ettik. Konu doğum gününe geldi böyle. İşte dedim ne zaman doğum günün paylaşır mısın. Paylaşırım tabi filan neyse. O günü tuttum hafızamda neyse. İçimden dedim saat tam 12 olunca doğum gününü kutlayayım hani aklında kalırım olumlu bir puan kazanırım aklında dedim. Neyse o gün geldi dediğim gibi tam 12 oldu mesaj yazım doğum günün kutlu olsun filan diye. Ay çok teşekkürler unutmamışsın filan oldu heh dedim bak kaptık artı puanı
Bir gün yine selam filan yazdım buna. Geç cevap veriyordu ama diyordum hani süründürüyor alıştırmıyor kolay biri değilim demeye getiriyor diye düşünüyorum ses etmiyorum hani moral bozmuyorum sabırla bekliyorum cevap yazmasını.
Bana şöyle cevap yazıyor. Ya biz böyle konuşuyoruz ama hani benim konuştuğum biri var. Hani UMARIM NİYETİN İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Yanlış anlamasından endişe ediyorum. Hani mesajın komplesi bu değil ama ana fikri bu.
Neyse tamam sorun yok yazmam sorunsa yazmam filan dedim oda iyi olur yanlış anlaşılabilirim dedi cevap bile vermeden kızı takipten çıkıp kendimden de çıkardım.
Şimdi dostlarım size sorarım bir erkek neden bir arkadaş olarak gördüğü kızın doğum gününü sorar hadi sordu neden ilk kutlar hani hiç mi anlamadın sana yazıyorum işte anla ya azcık.
Birde UMARIM NİYETİN İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM cümlesine aşırı sinir oldum. Hani niyetimi anlamış olman lazım. Yani ben senden hoşlanıyorsam sevgili, olmak istiyorsam kötü niyetli olduğum anlamına mı geliyor ? Kötü niyetli olsam seni yatağa atmaktan başka amacım olmaz diye düşünüyorum.
Yani şu UMARIM NİYETİN İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM cümlesini ortaokul mezunu cahil bir kız yazmış olsa anlayacağım. Diyeceğim ki seviyesi bu kadar yapacak birşey yok ama bu kız psikolog ve rehber öğretmendi yani.
Kısacası dostlar hiçbiriniz kızlardan çok akıllı olmasını beklemeyin. Hepsinde akıl var ama kullanmıyorlar veya kullanmak istemiyorlar.
Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim dostlar herkese iyi forumlar.
-
umarım niyetin iyidir ne ya nasıl bir terbiyesizlik? bu cümleyi bana kursa ağzına ederdim onun. bu kızlar erkeklere karşı niye böyle saygısız arkadaş ya. aslında nedeni basit. kendilerini bunu yapmaya zorunlu görmüyorlar. ne de olsa elini sallasa ellisi. erkekler olarak birlik olup bu kezbanların hak ettiği muameleyi yapmak lazım ama kızlarla uğraştığımız yetmiyormuş gibi kendi hemcinsini boklayan, kızlara kul köle olup meriçlik yapan hemcinslerimizle uğraşıyoruz.
burada derdimi anlatıyorum bana yıkık deniyor (hayatında eline kız eli değmeyip bana yıkık diyenlerin açtığı ultra yıkık konuları da görüyorum). vay efendim niye hemen bağlanmışım da bilmem ne. o zaman bize her sıcak davrananı tersleyelim yıkılmaz duvarlar örelim ömür boyu da sap gibi yaşayıp ölelim. böyel saçma sapan bir düşünce olabilir mi? o zaman herkes birbirini kullansın atsın bir kenara ortada insani ilişki diye bir şey kalmasın böyle geberip gidelim.
bu sadece bizim hastalıklı toplumda olan şey. bu tarz durumlarda genelde mağdur eden yüceltilir mağdur edilene de enayi gözüyle bakılır. genelde mağdur edilen erkek ve mağdur eden kız olduğunda bu normal karşılanır ama tam tersi olunca erkek ölsün gebersin diye anırırlar. bize birinin ilgi göstermesinin altında her seferinde çapanoğlu arıyorsak bu toplumu at çöpe gitsin bitmiştir bu toplum. insanlar saf ve temiz bir şekilde seveni ne zaman enayi olarak görüp yerme ruh hastalığından kurtulacak çok merak ediyorum.
şu konuya yazılan mesajlar bile aslında durumumuzun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. kızlar böyle bir durumda hemcinslerine inanılmaz şekilde destek olup arka çıkarken erkekler bunun tersini yapıyor. erkekler böyle devam edip birlik olmadığı sürece kızlar erkekleri çok suistimal eder benden söylemesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 20 Haziran 2024; 13:37:8 >
-
Güzel kız, sevgilisiyle yeni ayrılmış, kapayım ben bunu başkası kapmadan diye saldırmışsın, kapamayınca da sayıp sövmüşsün. İlginç bir konu.
-
kafadan sorunlu musun? ya da işine geldiği gibi okudun. kızın ümit verici davranışları olduğu kısmı okudun mu? bence ilginç olan sensin.
-
Hocam durum ortada. Baktın aranızda bir şey olacak gibi, "sen ilişkiden yeni çıktın, senin gibi biriyle birlikte olmak istemiyorum" demen gerekiyordu. Öyle daldan dala atlayan biriyle mutlu ilişki yaşayamazsın zaten, bunu düşünmen hata. Fakat sen tam tersi, güzel kızı bir daha bulamam diye saldırmışsın. Sonuç hüsran tabii ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X