Şimdi Ara

Chet7 ve İçinde Otostop , Şarap ve İlginç Karakterlerin Olduğu Gerçek Hikayemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Akşamlar arkadaşlar.Her otostop bir maceradır ve nasıl insanlarla tanışacağını bilemezsin , bu yüzen de zevklidir. Ben de size bu anımı aktaracağım.Bu konuyu Chet7 isimli üyenin baskısıya açtığımı belirtmek istiyorum , bu güzel anımızı sizinle de paylaşmamızı o istedi.

Bölüm I - Birşeyler Yapalım Ama Az Para Harcayalım

Biz iki arkadaş "Birşeyler yapalım ama az para harcayalım" mantığıyla hareket ederek , otostopla Selçuk - Şirince'ye gitme kararı aldık.Sabahın 9'unda kalkıp yola koyulduk.Daha önceden otostop deneyimi olan ben Selçuk yönüne giden araçlara baş parmağımı kaldırırken , Chet7 "yarım saat yapalım , gelmezse dolmuşla gideriz diyordu"(Selçuk'a olan uzaklığımız 20km kadar) 15 dk.lık otostopun sonunda bir araç durdu.Önde iki kişi ve arka taraf boştu , hemen yerleştik. Bunlar 2 tane genç abiydi ve şansa bak ki İzmir'e araba almaya gidiyorlardır.Neyse efendim , biz arabaya bindik.Ama bindiğimiz anda sabahtan beri sohbet eden biz , dut yemiş bülbüllere döndük. Yolun yarısına kadar 4 kişi sohbet ettik , diğer yarısında ise Chet7 ile bile nerdeyse hiç konuşmadık.Şirince'ye yakın biryerde indik.Şirince'ye yakın dediğim Şirince'ye gidiş yoluna yakın.Gidenler bilir , Şirince köyü bi dağın tepesindedir.Önce bir karnımızı doyurduk Çünkü kahvaltı olarak(hangi akla hizmetse) sadece elma yemiştik.Sonra düştük Şirince yoluna. Yol da bağ bahçe arasından geçiyor.Yani ıssız biraz. Bu arada saat 10:30 falan , sabah sıcağı var ve gölgelik pek biyer yok. Giderken şekilli bir gezgin gördük o yolda durmuş çantasından birşeyler alıyordu.Yanından geçip gittik ama biraz yürüdükten sonra bunun böyle olmayacağına kanaat getirdik.O yol çekilmezdi ve kim bilir kaç saat gitmek zorunda olacaktık.O anda hayatta kalabilmemiz için tek birşey yapabilirdir ... Otostop.

Bölüm II - Entelektüel Dayı ve Ukala Yeğeni

Şirince'ye gidenler bilir , o köye durmadan araba gider .Ve şanslıydık ki elimi kaldırmamla bir Dacia - Duster'ın durması bir oldu . Sürücü 35-40 yaşlarında kırlaşmış saçları olan bir adam , yanındaki ise genç bir bayandı . Biz arka koltuğa geçtik haliyle . İlk gördüğüm şeyler bir paket Hanımeller ve kalın bir " Türkiye neden bu halde ve nasıl kurtulur " kitabıydı. Tarif öğretmeniymiş bizi alan şoförümüz , yanındaki ise yeğeniymiş.Şirince şaraplarını o kadar sevmiş ki 20 yıl sonra bir kez de yeğeniyle ziyaret etmek için gelmiş.(Tabi indiğimizde chet7 ve ben farklı seneryolar kurgulayıp gülüştük ) Neyse , gayet entelektüel bir havada sohbet ilerlerken , abimiz öğrenciyken nasıl otostop yaptığını , bizim dikkatli olmamız gerektiğini falan anlatmaya başladı.Yanındaki yeğeni demesin mi "İnsan güvenemiyor otostopçulara .Hırsızı var , katili var.Boğazımızı kesip yol kenarına atsalar kimsenin haberi olmayacak" diye.Kadına buz gibi bir bakış atmaya çalıştım ama ters pozisyonda olduğumdan başaramadım .Onun yerine "İnsan dikkatli olmalı canım ehehe " diyerek geçiştirdim.Burdan o ablaya sesleniyorum.A be s.lak kız , zaten şirinceye giden tek bir yol var , seni ben orda nasıl öldüreyim zaten önümüz arkamız araba dolu .Hadi öldürdüm diyelim , nasıl kaçacağım? Zaten Ankara Uluslararas İlişkiler istiyorum dediğinde de ukalalık yapmıştın .Yani anlayacağınız arabada biraz daha dursak , kızı saçını başını yolacaktım ama Şirincenin girişi görüldü ve biz teşekkür edip indik , onlar da arabayı park etmeye gittiler.O sırada adamın biri jandarmaya artislik yapmış, tutuklamış götürüyorlardı Şirinceye geldiğimiz göre vakit , şarap içme vaktiydi ...

Hikaye devam edecektir ama üzerinden uzun zaman geçtiği için bazı detayları hatırlamam gerekiyor + forumda okumayı seven pek fazla insan yok .Okuyanlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Greene -- 11 Eylül 2013; 0:16:17 >

• up
  • Şarap ararken geldim tutmamış gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamı gelecekti de baktım ilgi yok yazmadım
  • Yaz kardesim okuruz biz.

• Yaz kardesim okuruz biz.

• Buyrun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık sen yaz ben okurum kardi evde iki tane şirince şarabı var açmaya kıyamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.