< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Temmuz 2020; 2:0:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kalp Dostu Margarin mi Olur?
1 Mobil
-
-
Bi ara okuduğum yazıda eğer margarin "transyağ" içermiyorsa tehlikesi diğer yağ çeşitleri kadar olduğunu yazmışlardı.
Sonrada margarin paketlerine transyağ bilgisinin yazılması zorunlu kılındı ve denetlenmeye başlandı.
Tabi bunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Tereyağ yerine üretilen bir ürünün sağlıklı olacağını düşünmüyorum ve bu tip özendirici reklamların olmaması gerektiği fikrindeyim.
_____________________________ -
yalan - yanıltıcı reklamlar işte. hep yazarım, Mehmet Öz böyle yanıltıcı sözlerle ilaç olmayan ürünleri ilaç gibi pazarladığı (ya da bir herhangi bir ürünün sağlığa faydasını bilimsel kanıtı olduğunu söyleyerek pazarladığı) için sayısız dava yemiş birisi. ama bizim Türk insanı bundan habersiz. herkes Mehmet Öz'ü doktor kimliği ile tanıyor. böyle bir dünyada yaşıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mehmet Öz yakın tarihte ABD savcılarına saatlerce ifade verdi.Bilimsel bir saygınlığı yok magazin ünlüsü gibi sabah kuşaklarına katılıyor. Daha önce ceza almıştı diye hatırlıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
öyle ama bizim halk bunu bilmiyor. Türkçe Wikipedia da bunlar yazmıyor. anca İngilizce wiki'ye girmek gerek. ABD'de bile şu anda Mehmet Öz'ün sözüne riayet eden çok büyük bir kitle var. kendisinin en son videolarına birine baktım geçenlerde, altındaki İngilizce yorumlarda millet adama tapmış resmen. pazarlama böyle inananlarla yapılır işte. ver margarini böyle bi adama, makina gibi satsın.quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87Mehmet Öz yakın tarihte ABD savcılarına saatlerce ifade verdi.Bilimsel bir saygınlığı yok magazin ünlüsü gibi sabah kuşaklarına katılıyor. Daha önce ceza almıştı diye hatırlıyorum...
trans yağ demek transeksual yağmı denek oluyor arkadaşlar yani transeksual bireylerden yağ aldırma ameliyatı olan liposuction yönetimyle alınan yağlardannmı yapılıyor ??
_____________________________ -
Tereyağı kg 50tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu margarinde bulunan palm yağı damar tıkıyor zaten...kapı menteşesine bile sürülmemesi gereken ayçiçek yağına daha değinmeye gerek yok heralde...
bi de şirin gözüksün diye omega 3 ekledik yazmışlar .at yalanı seveyim inananı...kim denetlemiş kim bakmış gerçekten içinde omega 3 var mı diye ? sallllaaaaaaaaaaaaaaa
yalan :D....
migrosta "aileniz güvenle yesin" sloganı ile mısır gevreği standı yapmışlar markanın adını vermeyeyim şimdi başıma iş çıkmasın :D hani dandik çikolata ları pesküvitleri olan marka var ya o
bi kere kahvaltılık mısır gevreği son derece zararlı
gdolu mısırdan yapılıyor 1
o mısırlar glisemik endeksi yüksek olduğu için kan şekerini dalgalandırıp yağlandırma yapıyor 2
glikoz şurubu var 3
fruktoz şurubu var 4
karaciğer ve pankreası bellemeye birebir....
ama ailemiz güvenle yiyecekmiş....
bunlar öyle vicdansız ki kahvaltılık tahıl gevreği diye gofret boyutunda olanından da yapmışlar.tahıl gevrekli bar diye satıyorlar 2 -3 tlye...abi içindekiler kısmına bir baktım gözlerime inanamadım.tam 5 çeşit şeker koymuş
maltoz.desktroz.fruktoz,glikoz şurubu vs
bu nasıl bir kötülük düşünebiliyor musun
bunların gözünde insanlar: 40 günlük yerinden kalkamayan kemikleri gelişemeyen sürekli antibiyotik basılan ve gdolu yemler + ölü tavukların parçaları ile beslenen civcivlerdir ...ve bu insanlar ilaç sanayi için potansiyel müşteridir..
aha insan hayatına verdikleri değer bu...
onlar için bu durum bir taşla 2 kuş....kendi dilinden utanan beyni sömürgeleşmiş özenti ingiliz aşıklarının deyimi ile win win
forma girmek, mısır gevreği yemekten ve bu tahıl gevreği barlardan geçermiş (reklamları var :DD)
böyle binlerce gıda çeşidi var
mesela kutu sütler..uht ler...tamamen zarar 5 kuruş faydası yok...ama gel de anlat
peki bunları kim denetliyor veya denetlemiyor nasıl bu kadar rahat at koşturabiliyor gıda firmaları ?
cevabı soner yalçın ın saklı seçilmişler kitabında.
okuyunca buzdağının ardını görüyorsun.. ve anlıyorsun ki olay sadece para kazanma hırsı kar yapma manyaklığından ibaret değil..çok büyük bir küresel tezgah var.her yönü ile anlatmış..ama buraya yazamam :DDDD
şimdi ben bunu daha çöp dökmesini bilmeyen, apartmanda yaşama kurallarından bi haber, görgü kurallarını öğrenememiş birine anlatabilir miyim..algılayabilir mi tehlikeyi ?
yyyyııııııahahaha boşver ganga yaaaaaa zate ölümden öte koy yoooooğğğhhhhh diyip bi de benle dalga geçecek potansiyel kanser adayı kemoterapi müşsterisi zavallıcık
planlı nüfus azaltımı,ilaç sanayi,her türlü rant,toplum mühendisliği..... gibi konularda dönen büyük bir bermuda şeytanı dörtlemesi
o yüzden kendi güvenliğini sağla ambalaja girmiş gıda + ekmek + tavuk + sanayi atıklarının karıştığı derelerin suladığı tarım arazilerinde yetişen ürünleri tüketme başarabilirsen tabi
...başka çare yok
hastanelerin müşterisi bol olacak denen, hasta garantisi verilmiş hastanelere sahip, şeker fabriklarını satıp yiyen,cargill gibi amerikan şirketine şeker pazarını devreden,bu şirketin ürettiiği son derece kansorejen nişasta bazlı şekeri yaygınlaştıran ve kotasını azaltan, yerli tohumları yasaklattırıp labaratuar ürünü genetiği değiştirilmiş tohumları çiftçiye veren, hatta ve hatta bunu üretmek yerine yanı başındaki ülkeden tahıl ithal eden zimbabve'de yaşayanların da işi çok zor.üzülüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Temmuz 2020; 11:36:7 >_____________________________
-
Katı yağlar kötü kolesterol yapar.
_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
O zaman geriye zeytin yağı ve tereyağı kalıyor.
Uht sutlerin nasil bir zarari var hocam?
Google a yaz kutu sütü savaşları diye bi tane yazı var mobildeyim şimdi çıkınca editlerim mesajı
Trans yağ ve doymuş yağ oranı fazla olan her yağ zararlıdır.
Hocam Mehmet Öz'ün ismi Hollywood Şöhret Yolu'na eklenen ilk Türk oldu. Eklenen isme bak.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-430D04FC4
öyle ama bizim halk bunu bilmiyor. Türkçe Wikipedia da bunlar yazmıyor. anca İngilizce wiki'ye girmek gerek. ABD'de bile şu anda Mehmet Öz'ün sözüne riayet eden çok büyük bir kitle var. kendisinin en son videolarına birine baktım geçenlerde, altındaki İngilizce yorumlarda millet adama tapmış resmen. pazarlama böyle inananlarla yapılır işte. ver margarini böyle bi adama, makina gibi satsın.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
-
Nerede 50 tl? Maalesef biraz düzgün markalar 70 oldu artık.50 liraya anca a101 bimin kendi markası alınıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bi ara okuduğum yazıda eğer margarin "transyağ" içermiyorsa tehlikesi diğer yağ çeşitleri kadar olduğunu yazmışlardı. Sonrada margarin paketlerine transyağ bilgisinin yazılması zorunlu kılındı ve denetlenmeye başlandı. Tabi bunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Tereyağ yerine üretilen bir ürünün sağlıklı olacağını düşünmüyorum ve bu tip özendirici reklamların olmaması gerektiği fikrindeyim. |
|
yalan - yanıltıcı reklamlar işte. hep yazarım, Mehmet Öz böyle yanıltıcı sözlerle ilaç olmayan ürünleri ilaç gibi pazarladığı (ya da bir herhangi bir ürünün sağlığa faydasını bilimsel kanıtı olduğunu söyleyerek pazarladığı) için sayısız dava yemiş birisi. ama bizim Türk insanı bundan habersiz. herkes Mehmet Öz'ü doktor kimliği ile tanıyor. böyle bir dünyada yaşıyoruz.
|
Benzer içerikler
- bir erkek whatsapp profil resmini neden kaldırır
- klozet nasıl kullanılır
- eren mehmet bozoğlu seans ücreti
- epilepsi ehliyet yorum
- 249 nerenin kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı