Şimdi Ara

Kabızlığa ne iyi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen işkence cektim 3 gün cıkmadım wc ye en sonunda patladım ne iyi gelir bilen varmı aranızda(cıkarana kadar 1 cocuk doğurmuşturum)

Kayısı diyorlar ama doğrumudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bol su, spor yani hareket, sebze ağırlıklı bir beslenme vs
  • Kıl iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurintumbar1 -- 24 Aralık 2013; 14:53:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuru kayısı veya üzüm.Sulu yemek,lifli ekmek veya bisküvi.Yumurta sarısı,patates,çay,muz gibilerine de dokunma.Ben de bir keresinde fena çekmiştim.Tuvalette bağırma noktasına geliyorsun
  • hurintumbar1 H kullanıcısına yanıt
    Boş yorum yapma arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Konu dışı değil mi ? Sakin ol atarlı genç

• kaç çocuğunuz var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 kuru kayısı ve 4 kuru incir. Yemeden önce ve yedikten sonra büyük birer bardak "sıcağa yakın ılık su" içmeni öneririm. Kabızlık süresince bol su iç. Danone nin kayısılı meyveli yoğurtları var ondan tüketebilirsin. Kayısı çok etkilidir anlayacağın.

Pilav, makarna, kola, beyaz ekmek gibi besinlerden bir süre uzak dur.
    Yemeklerden sonra 2 bardak su iç.

Durum daha da ciddiyse sıcak kuru kayısı kompostosu içmeni tavsiye ederim.

Eğer uzun süre çıkamazsan rahatlamak için ilaçlar var. Doktora gidersen iyi olur.
  • Balı ılık suyla karıştırıp içmek kabıza iyi geliyor diye duymuştum Serdar Kılıç'ın programında. İnternette de öyle bilgiler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurintumbar1

quote:

Konu dışı diye de cılkını çıkartmaya gerek yok bir konunun ciddi bir konunun saçma dalga geçilecek olduğunu anlayamayacak yaştasın sanırım verdiğin cevaba bakılırsa burada arkadaş ciddi bir şey sormuş her ciddi soran konu dışı özele konu açacak diye bir kural yok.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek kuru kayısı iyi geliyor sakın suyla yeme ihsal yapar onun dışında bir kaç gün sulu gıdaları daha fazla tüket.

• quote:

quote:

!

• Evden Dışarıya Çıkmıyorsan Saatlerce Bilgisayar Başında Oturup Hareketsizlik Kalırsan Kabız Olması Normal. Kayısı Yesende Yinede Kabız Olursun. Bilgisayar Başında Uzun Süre Oturdukça Bokların Makat Bölgesinde Biriktiriyor Tuvaletin Geldiğini Bilemiyorsun Beyin Error Veriyor. 3 Gündür Neden Tuvalete Gitmedin ? İşte Bokların Birikmiş

Biraz Daha Zorlasaydın Genel Cerrahiye Gidip Makat Bölgesine İşaret Parmakla Gezdirirdi. Bokların Sert Olursa Lavman Hazırdır
     Kabızlığa ne iyi gelir?

• Mıçmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağlı fitil
    Ordaki Kılları cok seviyorsun galiba nasıl bir varlıksın arkadaşım cözemedim seni

• bekunis diye bi hap var gece saat 11:30 gibi alınınca bünyeye sabah 7 civarı etki eder,süper cırır olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

quote:

Konu dışı diye de cılkını çıkartmaya gerek yok bir konunun ciddi bir konunun saçma dalga geçilecek olduğunu anlayamayacak yaştasın sanırım verdiğin cevaba bakılırsa burada arkadaş ciddi bir şey sormuş her ciddi soran konu dışı özele konu açacak diye bir kural yok.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek kuru kayısı iyi geliyor sakın suyla yeme ihsal yapar onun dışında bir kaç gün sulu gıdaları daha fazla tüket.

Yaşım 33 ve dalgasına bir cevap verdim, ister veririrm istersem sallar geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Evden Dışarıya Çıkmıyorsan Saatlerce Bilgisayar Başında Oturup Hareketsizlik Kalırsan Kabız Olması Normal. Kayısı Yesende Yinede Kabız Olursun. Bilgisayar Başında Uzun Süre Oturdukça Bokların Makat Bölgesinde Biriktiriyor Tuvaletin Geldiğini Bilemiyorsun Beyin Error Veriyor. 3 Gündür Neden Tuvalete Gitmedin ? İşte Bokların Birikmiş

Biraz Daha Zorlasaydın Genel Cerrahiye Gidip Makat Bölgesine İşaret Parmakla Gezdirirdi. Bokların Sert Olursa Lavman Hazırdır
     Kabızlığa ne iyi gelir?

Hacı gülmekten öldüm gene kabız olacam kesin görsen boru gibi cıkıo acıtıo cok fena

33 olduğu belli oluyor.

Neyse uzatmanın manası yok.
  • quote:

Ordaki Kılları cok seviyorsun galiba nasıl bir varlıksın arkadaşım cözemedim seni

Çözülemeyen adam bu arada kardeşim aç karna kuru kayısı yiyeceksin, tuvalette yatarsın sonra.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.